Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (488. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Koray0138 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.844
Cevap
209
Favori
345.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
52. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen ya bi Rockstar bi Nintendo zaten böyle şeylerin peşinde sürekli Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]fiyata vatan bilgisayarda extreme modelinin teşhir ürünü var.
    Bu paraya almaya değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer_0461 -- 26 Ocak 2025; 23:26:53 >
  • Gamer_0461 kullanıcısına yanıt
    Şu cihazın bataryası Ally x gibi olsa hiç çekinmeden al derdim ama batarya dert değil takılı kullanırım zaten çoğunlukla dersen iyi fiyat hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gamer_0461 kullanıcısına yanıt

teşhir alınmaz. mağazaya her gelen sümüklünün hurharca kurcaladığını düşün. hayvan bile diyemeyeceğin tipler de olabiliyor. 17-18 max olmak üzere rog ally alan pişman olan kullanmayan ve satan çok insan var. garanti takıntın yoksa böyle edinebilirsin.

• wollfy31 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam alttaki yazıyı okumamıştım ikinci el almak daha mantıklı

• Şu ally x in bataryası bizim ally ile uyumlumu acaba? Giriş yerleri? Alıp taksak iyi olacak gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • srkngncy S kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen bı link atmıştım 74w batarya yapmışlar Ally için ama tr de satışı yok ya olsa 2 katına yakın süremiz olurdu. 74w batarya diye aratirsan çıkıyor Google a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 27 Ocak 2025; 21:15:56 >
  • onrgmc1 kullanıcısına yanıt
    Onu gördüm de hani ally x in bataryası uyumlu ise servisten temin edip taksak daha mantıklı olur en azından orijinal güvenilir yani o bakımdan sordum

• Peki başka bir soru aramızda steam in yayınladığı orijinal os u kuran oldu mu??? Steam os butun konsollar ve pc ler için yayınlanmış

Yani orası öyle hocam ama x kasası daha kalın yani uyma imkanı yok gibi bişey. Bahsettiğim bataryadan baya memnun gibiler de bizim alma şansımız yok gibi şuan ..

Çok fazla bir kalınlık farkı yoktu sanırım x in arka kapağı temin edilip takılabilir o milimetrik kalınlık sanırsam kapak desteklerinden ötürü. Senin videoda o destek parçalarını adam kesiyordu kapak tam kapansın diye

Yani bir şekilde takılır hocam elimizde batarya olsun da 😂😂

Aynen ama piyasada x in bataryayı göremedim ilerleyen dönemde düşer gibime geliyor yeterki girişler aynı olsun

X ve normal ally ın anakartları birbirinden tamamen farklı ve X pili normal ally kasasına uyumlu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uniquemusha -- 28 Ocak 2025; 2:39:0 >

Şu bataryaya bi tam güvenim oluşmadı ya. Yan sanayi bi üretim sonuçta cihazı gece prizde bırakabiliyoruz yanar manar Allah korusun 😬 yoksa çok mantıklı.

• Uniquemusha U kullanıcısına yanıt
    Pil bire bir uyumlu duruyor kasa boyutları aynı ally x in içini gördüm videoda ama adam bataryayı sokmedi o milimlik kalınlık farkı tetikler ally deki gibi değil arka kasaya eklemişler anakart üstünden alıp fark o yani. Batarya girişleri aynı ise çok az bir çaba ile olucak bizim ally e

• Ruff N Tumble kullanıcısına yanıt
    Yani hocam orası öyle millet memnun ama patlatan olursa yazsın artık bı zahmet 😁

• Benim gibi şarjdan muzdarip olan varsa Linux sürümleri deneyebilir dün yaptığım testlerde normal kullanımda oyun hariç yaklaşık 2 kat fazla süre aldım windows a nazaran oyunlarda da bu fark 45 dk 1 saat civarı olacaktır Linux hem sistemde az yer kaplıyor hem Ram tüketmiyor. Epic ve steam oyunları sorunsuz. Nem bazzite diye bir sürüm kurdum tek sorun klawye stable değil onuda kde kurmuştum gnomeye çevirecem

Ally in bataryayı swtiche taksan neredeyse her oyunu 13 saat falan oynarsın hocam ama işte güç tasarrufu Windows cihazlarda oyun odaklı sistemler gibi olmuyor maalesef. Boşta bile 4 5w harcıyor yani düşünsene switch en ağır oyunda 4w güç tüketiyor. Ama şöyle bir şey var ki FC25i en düşük 20w draw yani enerji tüketecek şekilde kullanabilirsiniz. Bu yüzden cihazı yapan sıkıntılı Asus belirli oyunların en yüksek senaryoda kaç w tükettiğini görüp ona göre batarya koymalari lazımdı en başında. Ally x farkedilen hatanin bi ürünü zaten baksana normal Allyin 2 sorunu var 1. Batarya 2. Bazı oyunlarda vram ve ram. SD kart başka bı olay onu geçiyorum. Ally x tüm bu sorunları çözdü
    Zaten 100w üstü koymaları imkansız galiba uçak sınırları gibi şeylerden dolayı ama olabilecek en yüksek ne ise o şart bu nir gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 28 Ocak 2025; 12:58:1 >
    100 değil 200 de koyar uçakla yollayacağına gemi ile tir ile yollar hocam ama teknoloji daha çok ilerlemesi lazım şuan ki şartlarda bu seferde ağırlık diyeceğiz. Evet ally x te benim şikayet ettiğim hersey çözüldü 2 usb c girişi büyük batarya ramlerin artması ama hala eksik olan şey bu ramlerin aslında lehime değilde bir şekilde oraya clipsle oturtulsa bizde ilerde alıp güncellesek daha iyi olurdu :)) ilerde bu donanimlarini mobile işlemciler gibi olacak daha verimli daha stable daha düşük bataryalar ile daha uzun kullanımlar vs vs zamanla göreceğiz.. Ben şuan Linux ile devam edeceğim şarj sürelerini beğendim

• 
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.