Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (487. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
9.844
Cevap
209
Favori
345.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #42
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen Hogwarts görünce şaşırmıştım hocam ama herhalde Witcher ve doomdan sonra nadir o oldu ya hani çok fazla büyük aaa oyun gelmedi switche bı de nier automata ile monster hunter var onun dışında switch indie ve kendi oyunları dışında çokta çeşitli büyük bı kütüphanesi yok yani. En son batman serisi gelmişti o da yani cihazın artık öldüğünü gösterdi bize 30 fps zor alıyordu özellikle Arkham knight of yani
    Switch 2 güçlü olursa teknolojiler vs ile bir çok büyük oyunu en kötü 30fps oynatabilir beklentim o yönde almam muhtemelen ama gelecekte aynı şuan ki switch OLED gibi sonradan exclusive oyunları için alırım çipli vs 😂😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onrgmc1 kullanıcısına yanıt

Evet hocam oyun kütüphanesi çok kısıtlı maalesef, benim için en iyisi pc ondan dolayı

• Uniquemusha U kullanıcısına yanıt
    Şu emülatör olayı çok ağır bir işlem olmasaydı Ps4 oyunlarını bile çok rahat oynatırdik da işte ağır bir olay hocam direkt oyunun windowsa çıkması yani port şart zeldayi mesela diyorum ya normal koşullarda Zelda totk u 120fps oynarız ally da ama emülatör olunca 30 alma için bile zorlanıyoruz ki emülatöre göre değişiyor o FPS durumu. Ben şahsen sorunsuz emülatör ile oynayabilseydim switch almazdim alasim da yoktu yine de işte çipli uygun diye aldım 😂

işte optimizasyonun önemi hocam Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] 

Şu npc yoğunluğuna bak hocam bunun bı fazlası zaten FC 25 teki taraftarlar yani ki onlar yine böyle detaylı değiller 😂😂
    Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

Gerçekten kalabalıkmış hocam Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] 

• Rog ally x nasıl arkadaşlar legion go var şarj ve ağırlıktan dolayı pek kullanmıyorum köşede yatıyor satıp x almayı düşünüyorum, vede monitör ile pc gibi kullanmayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ertandu E kullanıcısına yanıt
    Güç olarak ayni hocam bataryası çok daha iyi ve rami daha yüksek
    Batarya karşılaşma testlerine bakabilirsin bu videodan

Hi-Tech Lo-Lifeyoutube
    「ROG Ally X Battery Test - TRULY INSANE Results!」
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=IXfAIpQjMUY

• Arkadaşlar merak ediyorum ssd ye trim hdd ye birleştirme gibi zamanla düşen performansı geri eski haline getirmek için yaptığımız şeyler micro SD kartlar icin de varmı ?

• MS şu cihazlara özel bi Windows sürümü çıkarsa keşke. Ölçeklendirmeyi önerilenin üstüne alınca bazı şeyler sapıtıyor ekranın dışına taşıyor. Önerilen ayarda da aşırı küçük herşey.

İstediğin kadar optimizasyon vs olsun kendine özel oyunları olsun PC PC PC hocam ya GTA 4 grafiklerinde GTA vice city oynuyorum şuan adamlar GTA 4 motoru üzerinden bildiğin tüm oyunu remake yapmışlar efsane olmuş kuruyorsun ve oynuyorsun direkt mod vs değil 😂😂

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

Pc deki erişilebilirlik hiçbir cihazda yok zaten hocam pc ler büyük nimet gerçekten

Rockstarin kendi remastered oyunundan kat kat daha iyi yapmış adamlar hem de 4 kişi hem de 😂😂😂

Hocam nereden indirdiniz link var mı

• matea3535 kullanıcısına yanıt
    Buradan kurabilirsiniz hocam. Kurulum bittikten sonra klasörde visual c+ 2005 var onu kurmayı unutma hata veriyor yoksa

Teşekkürler hocam sağolun

Görevler vs var mı hocam yoksa sadece gezme mi?

• Ruff N Tumble kullanıcısına yanıt
    Full oyun hocam

He ben de gta 4 modu zannettim. İndireyim hemen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruff N Tumble kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam direkt kuruyorsun launcherdan oynuyorsun oyunu rockstar kaldirmasin diye herifler gizli gizli oynatıyor bildiğin millete 😂😂 Türkçe yamayı bile kaldırın diye darlayan firma mi olur ya

• 
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.