< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (485. sayfa)
-
-
Yok hocam onu demiyordum da sizlerin sorunu farklı o zaman bilemedim
-
AC unity mi hocam fotodaki? Bende geçen bir sürü ac oyunu satın aldım indirime girmiş oynamak için sabırsızlanıyorum. Unity ise kaç fps alıyorsun merak ettim
-
1080p herşey high 40 60 arası gidiyor hocam insan yoğunluğuna göre değişiyor biliyorsun en kalabalık ac oyunu 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En kalabalık olduğunu bilmiyordum. Şuan witcher serisini oynuyorum bitince ac ye başlıcam 1. oyundan sırasıyla ana oyunları oynamak istiyorum inşallah
-
-
650 mb'a kadar indirdiğiniz yama, mod vs her şeyi kullanmadan önce virustotal'de taratın mutlaka.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu bence Asus'un arka planda çalışan ıvır zıvırından oluyor. Vaktim olduğu bi ara kurcalayacağım bi çözüm bulursam yazarım.
Unity ilk trailerını ağzımız açık izlemiştik. Çıkınca fena downgrade yemişti 😄 Bu arada ben de Driver San Francisco kurdum cihaza. 1080p high en düşük watt ta 50-60 fps alıyor. Wii versiyonu varmış ve farklıymış onu görünce de emulator kurdum. 720p'de 13w'de anca 60 fps alıyor, altında oynanmıyor 😁
gerçekten güzel hocam grafikleri zamanına göre
-
Bence en iyisi hocam baya photorealistic düzeyinde bı görsel seviyesi var textureler tabii eski artık ama çok siritmiyor
Valla baya iyi cidden hocam dövüş sistemi biraz kötü şuan ki gibi zor değil yani parry at sonra x spam yap yani tek elle oynarsın o kadar kolay.
Hocam bariz bişey var ve kapanmıyor yani ama ne sebep veriyor belli değil hani bazen olur ya kapata basarsın su programlar hala açık emin misiniz vs der yok direkt kapanıyor dönüyor sonsuz ekran gitse bile cihaz tam kapanmıyor hala
Selamlar 20bin civarı bütçem var Steam deck ve Asus Rog ally arasında kararsız kaldım. Aslında asus daha cazip geliyor da batarya ömrü korkutuyor, dışarıda çok kullanımım olmaz evde yatarak oyun oynamak için alıcam, tavsiye edermisiniz?
Evde yatarak her türlü Ally hocam ama oynamak istediğin oyunları da yine de belirt bence belki ikisini de istemezsin sana yetersiz gelirse ha kisarim ayarları zaten ekran küçük vs dersen de yine Ally yani farkeden bişey yok piyasadaki oyunların %90 i oynanır bı şekilde
Aslında çok memnunum aletten. Şimdi dark sectör diye eski bir shooter oyunu varmış ama çok kaliteli oyunmuş zamanında oynamamıştım onu oynuyorum. Al sat işlerinden de bıktım aslında. Rog ally gittiği yere kadar götürür beni uzun süre kullanmayı düşünüyordum zaten.
-
Yani hocam ben her soruldugunda diyorum bu cihaz 1060 gücünde bir ekran kartına sahip onu bilerek alın ya da sonraki nesilleri bekleyin. Zaten açık söyleyeyim son zamanlarda çıkan oyunlar o kadar kötü ki cihaz kaldırmadı diye gram üzülmedim iyi kaldırdığı oyunlar da ne tesadüf iyi optimizasyona sahip oldu mesela gow Ragnarok yağ gibi oynadık.😂 Bı de eskiden laptoplar oyuna çok uygun değilken şimdi 4070 li laptoplar var gelecekte de son çıkan ekran kartı ne ise ona sahip handheld cihazlar olacaktır. Olmazsa da teknolojiler ve yazılımlar ile o seviyelerde fpsler veren cihazlar olacak 5070 in teknolojiler ile 4090 değerlerini vermesi gibi.
Ne kadar kalite ve FPS kötü olsa da bu süre harbiden iyi ya hocam 16w bataryada 3.2w harcıyor ortalama 5 saat oynatır yani bu şekil bu yeni switch2 zaten daha büyük olacak bakalım bu güç tasarrufu ve daha büyük batarya ile yüksek fpsler vs verse yine aynı sürelerde 60fps bu oyunu oynatacak herhalde
yeni switch fena satacaktır dünya çapında, nintendo çok ünlü ve switch de bir o kadar ünlü bir konsol.
-
Satacağı kesin zaten hocam ben performansı merak ediyorum yine çok güçlü olmayacak bu kesin ama Nvidia teknolojilerini kullanirlarsa çok iyi olur. Düşünsene mesela rtx özelliği olacak diyorlar rtx varsa dlls de olur onu getirdin bari Frame generation i da getir performasn modunda 60fps oynayalım en azından bazı oyunlarda 😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X