Teşekkür ederim hocam bunu öğrendiğim iyi oldu çünkü bi tane 4 tbb ssd li cihaz buldum diğeriyle aynı fiyata ama uzun ssd'lerden. Vazgeçtim şimdi 😃 Az daha bakayım daha iyisini bulamazsam o yazdığımı alırım inşallah. Sıfır almaktansa aynı fiyatlara temiz 2.el ekstralı almak daha mantıklı geliyor. |
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (456. sayfa)
-
-
Yani uzun ssdler kötü değil hocam da alacağın kişiye bir sor bence 4tb iyi boyut çünkü doldurmak zor 😂
Şunu sor sadece oyun oynarken kaç derece oluyor SSD çok ısınıyorsa sıkıntı çünkü.
Bence de çalışıyorsa ikinci eli al gitsin zaten handheld PC piyasası daha yeni deneme cihazı gibi al kullan ikinci eli gelecekte bu piyasa çeşitli olunca laptoplar gibi hep daha güçlü hem de daha uyguna handheld PC ler çıkacaktır zaten -
9 aralıkta İndiana jones oynayabilecek miyiz sizce? Ssd muhabbeti dönüyorken ben de yakınayım: 512 gb yetmiyor! Çözüm bulmak şart.
Jsaux Dock siparişi verdim, umarım aldığım görüntü berrak ve hızlı olur monitörüme bağladığımda. Amazon gönderirse gelecek… -
Şimdiden düştü internete -
Ekran kartı minimum 2060 istiyor valla hocam kapatılamayan rtx falan koymuslarsa pek imkan vermiyorum oyun çıkınca benchmarklara bakmak lazım -
Bu haftasonu ps5 remote muhabbeti ile uğraşmayı düşünüyorum. Tecrübeleri aktarırım. Ally geldiğinden beri ps5 açmadım. Diablo iv ve cod bo6 oynamaktan hiç sıra gelmiyor ki. Ps 30. Yıl muhabbeti için güncelleme ile eski konsolların açılış ekranını getirmiş, henüz güncelleme yapmadı açmadığım için -
Valla hocam öğrendiğim kadarıyla yine lanet bir zorunlu rtx ile karşı karşıyayiz Stalker 2 gibi berbat bir oyun deneyimi olacak bu indiana Jones. 720p 30fps oynayabilirsek şükretmek lazım o kadar net söyleyeyim Frame generation da yokmuş galiba -
Sorayım hocam. Aynen 4 tb'yi doldurmak zor. Acaba onu alıp içindeki ssd'yi laptop a takıp, Ally'a kare olanlardan mı alsam diye düşünüyorum Crucial marka sadece o ssd 11 binlerde TR fiyatı.
-
Hocam siz gümrük işlemini nasıl hallettiniz ben ürünleri aldım lakin 30 euroyu geçtiği için takıldım kaldım gümrük işleme devam etmek için müşavir istiyor ups in anlaşmalı olduğu müşavirlikten faydalanmak istiyorum dedim noter tasdikli vekaletname isteniyor 2 kablo 1 adaptör için kalkıpta noterede gitmeyeceğim yani bu işi nasıl çözmüştünüz
-
Valla hocam hiçbir şey ile ilgilenmedim direk geldi kargolar. Yani gümrükte filan hiç takılmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: sercanselli
Valla hocam hiçbir şey ile ilgilenmedim direk geldi kargolar. Yani gümrükte filan hiç takılmadıUps ile başım 1 haftadır dertte 3 ürün almıştım
1ZW501A50426714669 no'lu gonderinizin BGB kapsaminda islem gormesi uygun gorulmemistir. Gonderinizin ithalat rejim kararina gore islem gormesi gerekmektedir. Red Sebebi: -AYNI GUN AYNI GONDERICIDEN GELEN BIRDEN FAZLA PAKETINIZ MEVCUTTUR VE TOPLAM FATURA TUTARI 30 EUR YU GECTIGINDEN ITHALAT REJIM KARARINA GORE ISLEM YAPILMASI GEREKMEKTEDIR. Detayli bilgi icin 0850 255 00 66 B002
Böyle bi bildirim geldi şimdi gümrük müşaviri tutmam gerekiyomuş veya anlaşmalı müşavire noterden vekalet çıkartıp online yükleyip orjinal belgeyi UPS istanbul havalimanına aslını kargolamam gerekiyormuş bilmem ne 2 kablo için yapmadığımız kalmayacak ben parasında değilim 2 katı fiyata yerli bi mağazadan alayım diyorum yok yani bu ürün amazon ithalat haricinde hiçbir yerde yok bilen bulan varsa yardımcı olursa sevinirim büyük ihtimal gümrük sürecini aşamayacağım ve iade talep edeceğim gibi duruyor.1 haftadır çözümsüz kaldı.
-
Hocam çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce çözülür. Bu yeni kargo için aldıkları karardan dolayı oldu galiba bu. Saçmalığın daniskası -
Uyguna gelecekse niye olmasın hocam -
Teşekkür ederim hocam
-
bunu okuyunca tedirgin olmaya başladım yav. amazon'dan ben çanta aldım ally için. 1.038,96 TL tuttu, bir de dock aldım 1.085,00 TL. farklı teslimat tarihleri vardı. bunlar 30 euro olayına takılacak mı şimdi, malların üzerine mi çökecekler?
-
Hocam benim anladığım kadarı ile güncel tutarı kargo ücreti ithalat depozitosu ürün fiyatı artı vergiler sonucunda totali 30 euroyu geçmiyorsa problem yok ama ürün bazında değil kargo bazında yani 2 ürün ayrı ayrı 30 euro yu geçemeyip toplamı 30 euroyu geçiyor ve aynı kargoya dahilse yine problem oluşuyor. Yani 30 euro altında sipariş verip kargoya çıktığında diğer ürünü sipariş etmekte fayda var gibi ayrıca 30 euronun altında olup ayda 5 hak var sanırım 6. Üründe yine ithalata tabi oluyor daha bilgili arkadaş varsa benimde yanlış aktardığım veya eksik aktardığım şeyleri düzeltirse bende memnun olurum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SSerhat7Hocam benim anladığım kadarı ile güncel tutarı kargo ücreti ithalat depozitosu ürün fiyatı artı vergiler sonucunda totali 30 euroyu geçmiyorsa problem yok ama ürün bazında değil kargo bazında yani 2 ürün ayrı ayrı 30 euro yu geçemeyip toplamı 30 euroyu geçiyor ve aynı kargoya dahilse yine problem oluşuyor. Yani 30 euro altında sipariş verip kargoya çıktığında diğer ürünü sipariş etmekte fayda var gibi ayrıca 30 euronun altında olup ayda 5 hak var sanırım 6. Üründe yine ithalata tabi oluyor daha bilgili arkadaş varsa benimde yanlış aktardığım veya eksik aktardığım şeyleri düzeltirse bende memnun olurum.
Şuan benim durum bu şekilde kilitlendi kaldı kalkıp noterden tasdikli vekalet çıkarsam ücreti sanırım 1000 tl den bile yüksek hemde taratıcam sisteme yükleyemem lazım hemde aslını postalamam lazım yuh be nu ne araba mı ithal ediyorum alt tarafı 1 şarj adaptörü 1 kablo ya bu nedir çözemedim
-
Merhabalar bugün arkadaşımdan 15 ay garantili vatan bilgisayardan alınmış 11.500 tl Asus rog ally Z1 işlemcili olan modeli aldım. Kendisi cihazı Felemenkçe kullanıyordu. Cihazı ayarlardan sıfırladım ancak kurarken dil seçeneği sunmadığı için Windows dili İngilizce oldu. İçindeki Windows 11 home lisanslı olduğu için kendim usb den format atmadım. Windows dilini Türkçe yapmam için ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim. -
-
Valla ilk defa duydum hocam ama nette arattım ekşideki yorumlara bakılırsa güvenilir görünüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X