|
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (458. sayfa)
-
-
daha önce aramızda şeffaf arka kapak takan var mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: matea3535
Arkadaşlar merhaba nasılsınız bana powerbank önere bilir misiniz sizlerin kullandığı memnun kaldığınız markalar varsa yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerSanırım alayımız bix pb303 kullanıyoruz. Senin attığın çok kalın ve ağır o yüzden kullanmak istemezdim şahsen.
-
Sizin attığınıza bakayım hocam o zaman 140w ve 2500 tl olunca biraz mantıklı gelmişti ama görseldende sizin dediğinzi gibi kalın ve ağır duruyor -
Bundan 65W 2000MAH Olanı Var 1.5 Saat kadar gidiyordu sanırım üstad bu model baya yüksekmiş hpde aynı satıcı az daha ucuza
www.hepsiburada.comBix PB140W 30000MAH USB ve 2'type-C Pd 140W Üç Çıkışlı Fiyatıhttps://app.hb.biz/Au79JiYBooHu -
Teşekkürler hocam inceleyelim burayı -
İyi forumlar arkadaşlar, bir soru soracağım.Hiç bilgi sahibi olmayarak soruyorum. İlk kez el konsolu almak istiyorum (ps5 olmasına rağmen) Asus rog ally mı alınır yoksa x modeli mi ? Malumunuz aralarında 2 kat fiyat farkı var. Yoksa steam deck mı? Lenovonun ürünü içinde iyi diyorlar. Alınacaksa hangisi pişman etmez.Mesela oyun olarak ben fm oynamak istesem ev dişinde beni hangisi üzmez ? Fikir verirseniz sevinirim. -
Hocam yurtdışından ucuza getirme şansınız varsa Ally yoksa Legion go en iyi seçenek batarya için konuşuyorum FM kaç watt harcıyor oynadığım için bilmiyorum ama
15w harcadığını varsaysak
Normal Ally 2 saat 40dk
Legion go 3 saat 16dk
Ally x 5 saat 10dk
Oynatır bu arada Legion go nun tablete donusebildigini de belirteyim allyda yanlar sökülmuyor sadece dokunmatik ekran istediğimde yanları takip oynarım derseniz Legion go en mantıklısı -
Fikirlerin için teşekkürler yurt dışından alma şansım yok maalesef ülkemizden alma şansım var.Anladiğim kadarıyla ally x (düz ally elendi ) ile region arasında karar vermem gerek ama aralarında uçurum yok gibi.(20klik fiyat farkı hariç)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKANKALLA -- 11 Aralık 2024; 23:21:8 > -
Uygun arıyorsanız ve gamepass önceliğiniz değilse deckler lcd olarak bayağı uyguna düştü memnun kalırsanız ileride farklı el konsollarına geçiş yapabilirsiniz
-
Hocam game pass önemli aslında benim için , aslında sorum şu 25k 30k ally düz modeline (ya da leğıon) vermek mi yoksa 50k vermek mı ally x olan modeline?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKANKALLA -- 11 Aralık 2024; 23:37:0 > -
Legion çok kaba ben kesinlikle önermiyorum hocam ayrıca ally seviyesinde değil bende ally varken deck oled versiyona geçiyorum oled ekrandan dolayı onun haricinde ise bence bu fiyatlar el konsolu için yüksek ally z1 extreme sıfır gibi cihazlar 17-18k civarına satılıyor şuan en büyük tavsiyem onların alınması yönünde x modeli yurdışında 700 dolar bizde 1300 dolara geliyor o fiyata ps5'in yanına ekstra bir z1 ve portal alabilirsiniz hatta üzerine bir ps5 daha eklersiniz +
-
Anladığım kadarıyla Hocam, x e vereceğin parayla ally+portal alırsın diyorsun mantıklı olanda odur dıyorsun :) -
Legion Go ally seviyesinde nasıl olmuyor? Legion Go 7500mhz ram ile sayılı oyunda da olsa Ally'a fps farkı koyabiliyorken bu yoruma anlam veremedim
-
El konsolu için fazla büyük bir cihaz özellik bakimindan dolu olsa bile kullanım olarak bence cok zor. -
Evet hocam bence bir el konsolu için çok yüksek bir rakam zaten ana konsolunuz mevcut normal model sizi üzmez hoşunuza giderse ilerleyen zamanlarda X'e yükseltirsiniz.
-
Yorumları okudum. ‘Düz Ally’ alacaksın muhtemelen. İki modeli var birisi Z1 diğeri Z1 extreme. Mutlaka Z1 extreme al. -
Performansı birebir aynı hocam emin olabilirsin aynı işlemci ve ekran kartı var sırf bataryadan dolayı ve fazladan ramden dolayı bu kadar fiyat farkının ve gram mantığı yok. Legion go alın bence. Yanına da bı powerbank+ SSD cekersiniz yine Ally x ten çok daha ucuza gelir hatta sahibinden üzerinden mağazalardan vs bakın daha bile uyguna alırsınız bence Legion go Yu. -
Hocam , yanlış anlamayın ama kafama takıldı birebir aynı özellikte değil mi rog ally ile legıon neden legıon? Ayrıca leğıon 30k civarında rog ally 25k civarında ne farkı var kı legıon daha pahalı bilmediğimden soruyorum. -
Arkadaşın bahsettiği normal olan değil Ally X hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X