Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (460. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.225
Cevap
203
Favori
325.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #31
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunu oynadın mi hocam palword beni baya sardı ya indirimde aldım 6 saat oynadım şimdiden 😂
    Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onrgmc1 kullanıcısına yanıt
    Oynamadım hocam nasıl keyifli mi bu aralar epicte çok güzel indirimler var almak istediğim bir kaç oyun var palworld listeye alabilirim

• matea3535 kullanıcısına yanıt
    Hayatta kalma oyunu hocam ama Pokemon teması var bildiğin güçsüz hale getirdiğin pal denen pokemonlari top içine alıp evcilleştirme yapıyorsun iş yaptırabiliyorsun basede ya da savaşta kullanabiliyorsun craft vs herşey var yani ben beklemiyordum bu kadar sarmasini allyda özellikle elimden düşürmesin baya 5 saat 😂

Belki denerim aklımın bir kenarında dursun

• Rog ally x magazadan 50 liraya alinma yasim 42 bi hevesle aldim bana uygun degil . Cihaz 3ay once aldim yatiyor. Isteyene 40 binden veririm sifir neyse o kullanilmamis

Şimdi deneme fırsatı buluyorum. Bir sıkıntı yok herhalde dolayısı ile o kablo ve kafaya gerek yok o vakit.

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wollfy31 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam güç yetersiz olsa bataryada gibi Max 25w izin verirdi devam yani

Harika. Gün içinde jsaux ile tv bağlantısı yapacağım. Gecikme var mı oyunlar verimsiz oluyor diye bakmak için. Ally için değil ama steam deck için arkadaşlarımdan performans kötü diye duymuştum. İzlenimleri yazarım buraya. Eğer verimli olursa bluetooth klavye ile ufak bir mouse da alıp çantada kalsın diye bulunduracağım. Bunların dışında bir de oyun kolu alsam mı (tercihen 9. Nesil xbox kolu) yoksa ps5 kollarından birini bluetooth ile bağlasam mı diye düşünmekteyim. Yakın zamana kadar dualsense hiç kullanılamıyordu şu an eksiksiz kullanılıyor mu denemek lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wollfy31 kullanıcısına yanıt
    Ben TV ye bağlayıp kullanıyorum hocam bı gecikme gibi soruna denk gelmedim yatağıma uzanıp Bluetooth klayve ve gamepad ile kullanıyorum yani
    Dualsense için resmi bı uygulama çıkmıştı bildiğim kadarıyla sorunsuz kullanabilmen lazım hocam
    Özellikle touchpadi olan Bluetooth bı klavye al çok rahat oluyor uzaktan kullanmak PC olduğu için klavye fare bı yerde şart windowsun tamamen gamepad ile çalışan özel bir mod yapması şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 14 Aralık 2024; 13:58:2 >
  • Rog Ally Z1 extreme cihazımın sd kart soketi sonunda bozuldu. Cihazın garantisi devam ediyor. Sizce garantiye vereyim mi? Ne işlem yapıyorlar soketi mi, anakartı mı yoksa cihazı mı değiştiriyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cloud35 kullanıcısına yanıt
    Verin hocam bazı arkadaşlar yaptırdıktan sonra yeni bir şey takıyorlar o kolay bozulmuyormus vs demişlerdi bayadir bozulmadı vs yazanlar görmüştüm.

• Arkadaşlar rog ally non extreme modelinden almak istiyorum maddi durumdan dolayı.
    Sizce steamdeckden iyi olur mu?

• Gamer_0461 kullanıcısına yanıt
    Z1 hiç çıkmasa da olurdu diyeceğimiz bir model hocam OLED Steam deck alın daha iyi yani şahsi fikrim. Ya da Z1 extreme alın ikinci el ama Z1 hiç değmez vereceğiniz paraya

Hocam cihaz soğuduktan sonra düzeldi. En azından biraz daha kullanayım iyice bozulsun sonra serviste bunun sıkıntısı yok demesinler. 1 sene daha garantisi var.

Hocam neden öyle?

Z1extreme ile aralarında grafik farkı oluyor mu?

• cloud35 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam tamamen gidene kadar kullan zaten Asus hatasını kabul ettiği için garanti kapsaminda bı olay

• Gamer_0461 kullanıcısına yanıt
    Güç farkı var hocam o yüzden Z1 vs extreme videolarina bak FPS farklarını görürsün Z1 bildiğin Steam deck ile aynı güç

• Ucuzbudur adlı site 45k ya Rog Ally X satıyor acaba güvenilir midir

hocam sizin önereceğiniz her hangi bir powerbank varmı bunu alacam ama buda 30000w yazıyor gerçek değeri 24-25 bin w mış galiba sadece rog ally ve telefon şarj etmek için alacam powerbankı evde prizde kullanıyorum ama arada bir power bankla 3-4 saat last of us fifa gibi oyunları oynatsa yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matea3535 -- 16 Aralık 2024; 16:38:53 >
  • matea3535 kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış link attınız galiba 😂😂 ama evet 30k olursa daha iyi olur. daha altı daha az süre olur

• 
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.