Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: onrgmc1 , emreaycicek Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.225
Cevap
203
Favori
325.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #31
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ulen 😂😂😂 valla kusur bakmayın kontrol etmeden atmışım
  • onrgmc1 kullanıcısına yanıt
    Hay Allah ya😂 iyiken söylediniz hocam valla sizin kullandığınız model nedir tavsiye eder misiniz
  • matea3535 kullanıcısına yanıt
    Ben bix kullanıyorum hocam 30k mah 65w tavsiye ederim daha çok kapasiteli almak isterseniz alın ama sonuçta yanınıza koyacaksiniz büyük olsa ne olur çantaya at götür temiz
    Olabilir hocam sıkıntı yok ban yedirecek bişey atmadın en azından 🤣🤣
    Kaç para verdiniz hocam geçen gün medimarkt da beseus 65w 30k Mah cihazda kampanya var dedi 2700 e alacaktım ama son anda vazgeçtim bana da lazım powerbank ama karar veremedim halen
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Şu an 2300 e bir model var. Bende bakıyorum
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Alalı 1 yıl oldu hocam 1500 TL ye almıştım o zaman
    😂😂
  • Beyler afmf 2 olan driverı kurmuştum eski drivera dönmek istiyorum nasıl yapabilirim
  • Fk0154 kullanıcısına yanıt
    Ddu ile silin sonra sitesinden kurun hocam ama hala Ağustos driveri var bı türlü yeni driver gelmedi FİFA oynanmıyor o driverda takılıyor her geçişte tavsiye etmem afmf2 gelecek olan driveri bekleyin bence
    Hocam bu afmf 2 olan driverda performans çok düştü bende o sebepten orjinal drivera döneyim dedim
    Nasıl düştü hocam ben kullanıyorum aylardır
  • MSI'ın yeni el bilgisayarını beğendiniz mi? Performans olarak iyi gibi duruyor ve dış görünüşü de önceki modeline göre çok daha iyi. 8 inç ekran da bence tam olmuş fakat intel olmasına içim el vermiyor pek

• Uniquemusha U kullanıcısına yanıt
    Yeni model mi çıkardılar hocam link var mı ben göremedim ilk çıkan modeli gördüm vatanda baya ucuzlamis 50k ya çıkmıştı şimdi 22k olmuş zaten piyasa normali bu olmalıydı
    Şu oyunu oynamak istiyordum diye PS3 alabilirdim zamanında ama vazgeçmiştim şimdi emülatör ile Ally da oynuyorum mükemmel bişey ya 😂
    Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]
    Ps3 emülatörü gerçekten iyi çalışıyor bende silent hill downpoor ve god of war Ascension kurdum afmf 2 ile güzel performans veriyor

Evet hocam yeni model geldi hoş gözüküyor

MSi Claw 8 Ai + Hands On first Impressions!

Hangi ps3 emülarörünü önerirsiniz? Ben de Silent Hill Downpour’ u oynamak istiyordum. Hangi emü çok iyi çalıştırıyor merak ettim.

• zugabere kullanıcısına yanıt
    Hocam rpcs3 emülatörü ve içinde oyunların hile modları var oradan 60 fps'ye sabitleye biliyorsun
  • Uniquemusha U kullanıcısına yanıt
    Hm pek etkilenmedim hocam ROG ally x in iki üç FPS fazla vereni olmuş bı de ekran ve ram büyük işte.
  • 
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.