Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: onrgmc1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.276
Cevap
205
Favori
326.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben şimdi indirdim hocam Aralık tarihli driver görünüyor yani cache temizleme yapın belki gelir
  • onrgmc1 kullanıcısına yanıt
    Aynen sonuçta Asus kendi cihazına göre optimize etmiştir diye düşünüyorum, akşam olsa da denesek bakalım.

Palworld de fena sarar hocam, zamanında xbox da oynamıştım pokemon gibi ama değil gibi de. Çok zevklidir.
    Hocam bende 780m driver kurulu bunu nasıl kaldıracağız direk üzerine kurulum olmuyor mu yada direk amd klasörünü silsem olur mu😂
  • matea3535 kullanıcısına yanıt
    display driver uninstaller DDU diye biprogram var onunla kaldırılıyor. Rog ally içinYoutuba yazın gelir rehber videosu

Onur hocam disk temizlemede yaptım gelmedi update siz my asustan mı yaptınız
  • tsp7 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler akşama bakayım hocam
    Hocam pin kullanıyorsanız girişte kaldırın lanet olsun böyle işe ya driveri kaldirayim dedim ddu ile güvenli mod a girdim ne göreyim pin de sorun var yenileyin ve internet lazım bunun yapılabilmesi için... Kafayı yedim denemediğim şey kalmadı cloud recovery atıyorum şuan tavsiyem kaldırın pini
    Kendi internet sitesi var ya hocam oradan indirin bu arada pin varsa kaldırın format atmak zorunda kaldım cihazı güvenli modda çıkmadı diye
  • emreaycicek kullanıcısına yanıt
    İki modele de geldi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrgmc1

Kendi internet sitesi var ya hocam oradan indirin bu arada pin varsa kaldırın format atmak zorunda kaldım cihazı güvenli modda çıkmadı diye

hocam bir kere de benim başıma geldi aynı durum kablosuz klavye ile girmeye çalıştım yine kabul etmedi

en son eski kablolu bir klavyeyi bağladım usb hub üzrinden o şekilde pin girdim oldu aklınızda bulunsun

yada ddu dan güvenli mod olmadan kaldır seçeneği üzerinden ilerleyi bir sıkıntı olmuyor yinede kaldırım eski driver kurulumu yapılıyor.

Geçmiş olsun hocam Allahdan pin koymadım ben
    Anladım hocam neyse cihaz ilk gün ki gibi oldu temiz arada yapmak lazım zaten😅
    İyi yapmışsınız hocam temiz

RAM'i küçümseme. Bu modellerde harici ekran kartı yok, RAM kullanıyor.

• bados123 B kullanıcısına yanıt
    Küçümsemiyorum ama alınan fpslere baktığımızda olmazsa olmaz bir olay yok hocam tabii ki yüksek vram iyidir özellikle daha yüksek kaliteli texture açmak istediginde ama onun dışında çok bir fark yok performans olarak 8gb yeterli yani bu cihazın gücü için
    Hocam nasıl pin koymadan devam ettiniz bende orayı atlamadi şimdide pini kaldıramıyorum. Kaldır seçeneği pasif gorunuyor
  • memetagca M kullanıcısına yanıt
    Valla en son ssd değiştirdikten sonra recovery moddan geri yüklemiştim pin hiç sormadı bana
    Tamam hocam teşekürler
  • MSI yeni en konsolu 25 aralıkta 900 dolardan satılacakmış. Fakat eski kasa model için claw 7 ai+ adıyla yeni bir bilgisayar da yayımlıyorlarmış ama eski kasasına çok ön yargım var onu almayı mantıklı bulmuyorum. Gerçi bu asıl yeni kasa olan claw 8 ai+ 900 dolar ile satılması bayağı pahalı maalesef. Ally X bile 800 dolardan satıldığı halde 50k ya satılıyorsa bu 60 65k olur gibi...

• Selamlar,

Rog Ally X ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Kılıf öneriniz var mı? JSAUX ModCase almayı planlıyordum ama hiçbiryerde bulamadım.

• memetagca M kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi hesaplara giriyorsunuz yerel hesaba geç diye bir seçenek var şifre vs koymadan direkt isim koyun cihaz yeniden açtığınız zaman direkt masaüstünde açılacak şifre sormadan
  • 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.