Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (464. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.276
Cevap
205
Favori
326.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
47. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekürler hocam
  • Uniquemusha U kullanıcısına yanıt
    Hiç normal fiyatlar değil ya bunlar zaten çok güçlü değiller nedir bu gereksiz pahalılık... Tamam daha piyasa yeni bu tarz apularda yeni ama daha güçlüsü daha ucuz ise bu saçmalıktır
  • AFMF2 driver resmi olarak yayınlanmış durumda deneyen var mı arkadaşlar?
  • Resmi olarak çıkmadan önce de kullanıyordum hocam özellikle mafia 1 remaster sürümünü afmf2 ile bitirmiştim. Dün resmi yamayı kurdum son zamanda oynadığım path of exile 2 ile denedim fakat bu oyun ile afmf2 çalışmıyor 10 saniyede bir lag oluyor afmf2 devreye girmiyor, redditte yazılanlara göre bazı oyunlarda bu gibi sorunlar varmış. Bir kaç oyunda daha denemek lazım.
  • haqoco kullanıcısına yanıt
    Hocam poe2 yi bende denedim ama kitlenme seçeneği yok dimi düşmana bulamadim
    Ben beğenmedim hocam resmi güncellemeyi geri döndüm 780m driver a çok daha stabil aylardır zorla getiriyorlar onu da sanki kontrol etmeden paylaşmış gibiler berbat resmen
  • memetagca M kullanıcısına yanıt
    Gamepad modu ile çalıştığından mouse kullanır gibi kitlenme seçeneği yok. Otomatik kitleniyor, kitlendiği düşmanın etrafı kırmızı oluyor. Bu şekilde 25 saattir oynuyorum, bağımlısı oldum oyunun. Cihazı işe getirdim fırsat bulursam oynarım diye.

Şöyle de bir durum var path of exile için afmf ye de gerek yok aslında. Şehire girdiğimde fps 40 larda, şehir dışına çıkıldığında 60 lara çıkıyor 1080p xess quality ve gölgeler low dayken.
  • onrgmc1 kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız, beğenmeyen sorun yaşayan çok kişi olmuş. Hotfix gibi bir güncellemeye ihtiyaç var. Ben bir kaç oyunda daha deneyeceğim bakalım sorun yaşarsam eski drivera dönerim.
    Bende beğendim ama kitlenme olayı olsa iyi olurmuş . Çok fırsat olmadı 3 saat anca deneyimledim.
  • memetagca M kullanıcısına yanıt
    Valla ben palworld oynadım 780m ile 0 sıkıntı ama resmi driverda sürekli crash yiyor tekrar başlıyor uyuz oldum geri döndüm zaten yeni bişey geldi mi 780m ile deneme şansımız oluyor Asus çok geç getiriyor güncellemeleri getirdiği şeye bak bı de berbat yani
  • Oturum açma seçenekleriyle ilgili problem yaşıyorum. PIN i kaldırayım derken microsoft hesabımın parolasıyla oturum açma eklendi anlayamadım. Onu da kaldıramıyorum. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

• ozanaksu O kullanıcısına yanıt
    Yerel hesaba geçiş yapın hocam şifresiz direkt açılıyor cihaz şifresiz bı kullanıcı adı girmeniz yeterli
  • ozanaksu O kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?si=dJ0yu-LlZu0gEwkM&v=WTt61L8jzfw&feature=youtu.be

Burda anlatılmış hocam.
  • onrgmc1 kullanıcısına yanıt

Evet hocam piyasada el bilgisayarı çoğaldıkça artık fiyatların daha azalması lazımken arttırıyorlar sinir bozucu

• Uniquemusha U kullanıcısına yanıt
    Bu streaming olayına yatırım yapmayı tercih ederim valla hocam ileri zamanlarda yeni cihaz almaktansa. Baksana epic ayarlarda oynuyorum gecikme de çok yok 10w harcıyor neredeyse 4 saat bu şekilde oynayabilirim Ally x olsa 8 saat oynarsın yani bu şekil. Buna yıllık verdin mi daha ucuza da geliyor zaten yıllarca alsan yine güçlü bı PC parası vermezsin yani
    Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.