Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (464. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: macorono34 , macorono34 , wollfy31
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
9.865
Cevap
210
Favori
345.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekürler hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uniquemusha U kullanıcısına yanıt
    Hiç normal fiyatlar değil ya bunlar zaten çok güçlü değiller nedir bu gereksiz pahalılık... Tamam daha piyasa yeni bu tarz apularda yeni ama daha güçlüsü daha ucuz ise bu saçmalıktır

• AFMF2 driver resmi olarak yayınlanmış durumda deneyen var mı arkadaşlar?

• Resmi olarak çıkmadan önce de kullanıyordum hocam özellikle mafia 1 remaster sürümünü afmf2 ile bitirmiştim. Dün resmi yamayı kurdum son zamanda oynadığım path of exile 2 ile denedim fakat bu oyun ile afmf2 çalışmıyor 10 saniyede bir lag oluyor afmf2 devreye girmiyor, redditte yazılanlara göre bazı oyunlarda bu gibi sorunlar varmış. Bir kaç oyunda daha denemek lazım.

• haqoco kullanıcısına yanıt
    Hocam poe2 yi bende denedim ama kitlenme seçeneği yok dimi düşmana bulamadim

Ben beğenmedim hocam resmi güncellemeyi geri döndüm 780m driver a çok daha stabil aylardır zorla getiriyorlar onu da sanki kontrol etmeden paylaşmış gibiler berbat resmen

• memetagca M kullanıcısına yanıt
    Gamepad modu ile çalıştığından mouse kullanır gibi kitlenme seçeneği yok. Otomatik kitleniyor, kitlendiği düşmanın etrafı kırmızı oluyor. Bu şekilde 25 saattir oynuyorum, bağımlısı oldum oyunun. Cihazı işe getirdim fırsat bulursam oynarım diye.

Şöyle de bir durum var path of exile için afmf ye de gerek yok aslında. Şehire girdiğimde fps 40 larda, şehir dışına çıkıldığında 60 lara çıkıyor 1080p xess quality ve gölgeler low dayken.

• onrgmc1 kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız, beğenmeyen sorun yaşayan çok kişi olmuş. Hotfix gibi bir güncellemeye ihtiyaç var. Ben bir kaç oyunda daha deneyeceğim bakalım sorun yaşarsam eski drivera dönerim.

Bende beğendim ama kitlenme olayı olsa iyi olurmuş . Çok fırsat olmadı 3 saat anca deneyimledim.

• memetagca M kullanıcısına yanıt
    Valla ben palworld oynadım 780m ile 0 sıkıntı ama resmi driverda sürekli crash yiyor tekrar başlıyor uyuz oldum geri döndüm zaten yeni bişey geldi mi 780m ile deneme şansımız oluyor Asus çok geç getiriyor güncellemeleri getirdiği şeye bak bı de berbat yani

• Oturum açma seçenekleriyle ilgili problem yaşıyorum. PIN i kaldırayım derken microsoft hesabımın parolasıyla oturum açma eklendi anlayamadım. Onu da kaldıramıyorum. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

• ozanaksu O kullanıcısına yanıt
    Yerel hesaba geçiş yapın hocam şifresiz direkt açılıyor cihaz şifresiz bı kullanıcı adı girmeniz yeterli

• ozanaksu O kullanıcısına yanıt
    Technopatyoutube
    Windows Açılış Şifresi ve PIN Kaldırma
    https://www.youtube.com/watch?si=dJ0yu-LlZu0gEwkM&v=WTt61L8jzfw&feature=youtu.be

Burda anlatılmış hocam.

Evet hocam piyasada el bilgisayarı çoğaldıkça artık fiyatların daha azalması lazımken arttırıyorlar sinir bozucu

• Uniquemusha U kullanıcısına yanıt
    Bu streaming olayına yatırım yapmayı tercih ederim valla hocam ileri zamanlarda yeni cihaz almaktansa. Baksana epic ayarlarda oynuyorum gecikme de çok yok 10w harcıyor neredeyse 4 saat bu şekilde oynayabilirim Ally x olsa 8 saat oynarsın yani bu şekil. Buna yıllık verdin mi daha ucuza da geliyor zaten yıllarca alsan yine güçlü bı PC parası vermezsin yani
    Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

• Arkadaşlar benim bir sorum olacak.Cevaplar için teşekkür ederim.Ben ally satıp ally x aldım.until dawn oyununda sürekli out of memory hatası alıyorum.oyun ayarları orta seviyede oynuyorum.Ayrıca ally x de 16 gb grafik kartına ayırdığım halde nasıl bu hata oluşuyor anlamış değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allow A kullanıcısına yanıt
    Hocam memory düz ram ile alakalıdır belki ekran kartını 8 yapıp kalanını 16gb ram olarak kullanın bence ki ben normal Ally ile oynadım öyle bı hata almamıştım Google da arattiniz mi belki fix vardir

Hocam sizce tüm oyunlarda en iyi performans için 6 gb ram mı iyi 8gb ayarlamak mı siz hangisini kullanıyorsunuz son olarak 😂 power bank için hala kararsızım sizinkinden alayım dedim satışta yok
    Bix PB140W 30000MAH USB ve 2'type-C Pd 140W Üç Çıkışlı Dijital Ekranlı Powerbank Siyah Dizüstü Bilgisayar Laptop iPad iPhone Huawei ve Daha fazlası ile uyumlu
    amazon
    Bix PB140W 30000MAH USB ve 2'type-C Pd 140W Üç Çıkışlı Dijital Ekranlı Powerbank Siyah Dizüstü Bilgisayar Laptop iPad iPhone Huawei ve Daha fazlası ile uyumlu
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CMHZWLC9?ref=cm_sw_r_apan_dp_DXPF7YYMRBNZMPZKZ5XJ_2&ref_=cm_sw_r_apan_dp_DXPF7YYMRBNZMPZKZ5XJ_2&social_share=cm_sw_r_apan_dp_DXPF7YYMRBNZMPZKZ5XJ_2&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

Bix PB303 30000mAh 60W 2*USB-A ve Type-C Pd Çıkışlı Hızlı Şarj Destekli LED Göstergeli Powerbank Siyah bu ikisinden birini alacam sizin tavsiyenize göre yardımınız için şimdiden teşekkürler sağlıklı günler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matea3535 -- 19 Aralık 2024; 21:56:29 >

• matea3535 kullanıcısına yanıt
    Normal Ally da 6 en ideali hocam yeterli bir vram cihazın gücüne göre.
    60w yetmez hocam 140 olani alın min 65 olmalı zaten

Teşekkürler hocam ben alayım de 8gb ayarlanmıştır 6 gb da ayarlayalım Powerbankda ise sizin dediğiniz gibi yapayım 140w olanı alıyorum çok çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.