Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (465. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: onrgmc1
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.288
Cevap
206
Favori
326.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu arada boosteroid aldım denemek için stream gaming deneyimini merak ettim tarayıcı üstünden baya yağ gibi akıyor hocam starfield ultra grafiklerde fsr falan herşey kapalı 60fps akıyorum şuan mükemmel yani gecikme var tabii sunucular uzak ama çok rahatsız etmedi beni rekabetçi oyunlar dışında çok rahat oynanır
    Mesela Indiana Jones u stream oyna daha iyi berbat bir iş çıkmış zaten optimizasyon anlamında Nvidia anlaşmalı oyunlar hep berbat oluyor optimizasyonlari fsr bile yok oyunda ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 19 Aralık 2024; 22:47:8 >
  • onrgmc1 kullanıcısına yanıt
    Nerden aldınız hocam fiyatı nedir acaba
    Googleplayda var erken erişim onumu aldınız acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matea3535 -- 19 Aralık 2024; 23:34:15 >

Streaming olayı benim hoşuma gitmiyor hocam ya. Geforce Now deneyimim oldu farklı zamanlarda birisi 3 ay diğeri 1 ay olmak üzere. Kendi cihazından oynamak her zaman daha iyi hissettiriyor bana

Bu fiyatlar deckin önünü açar yurtdışında 300 dolara yenilenmiş cihazlar deli gibi satıyor PC üreticileri donanımdan kar mantığıyla giriyorlar ama konsol kısmı öyle yürümez ne yazık ki
  • matea3535 kullanıcısına yanıt
    PC üzerinden aldım ama telefonda da kullanılabilir hocam ben memnun kaldım yani tr de sunucu olsa gecikme hiç olmadan çok rahat oynanır beta yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam
  • Uniquemusha U kullanıcısına yanıt
    Tabii hocam native her zaman daha iyi ama bazı ağır oyunlarda hele mesela Indiana Jones şöyle ultra grafik cihazi 0 yoran şekilde Stream ile oynamak daha mantıklı geliyor GeForce now aslında iyiydi tr serveri açıldıktan sonra gecikme neredeyse yok gibiydi ama tabii ki native daha iyi her türlü o çok ayrı bir konu.
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Normal Ally da çok ucuz oldu hocam bu arada Legion go vs de ucuz yani hele MSI claw en pahalısı iken en ucuzu oldu şuan yeni çıkanlar hiç alınmaz yani değmez diyor insanlar gidiyorlar geçen sene pahaliya çıkmış ama şimdi yarı fiyatından ucuz olan versiyonları alıyorlar ve bence piyasa normali o fiyatlar. Gücüne göre hakettiği fiyatlar bu yani. Kesinlikle 900 dolar etmez
  • 
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.