Evet hocam performans olarak çok fark yok |
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (462. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bakalım artık apular çok güçlü olmaya başladı artık hocam incecik hafif bilgisayarlar 1060 li kalın laptoplar ile aynı değerleri veriyor şuan gelecekte bi bakmışız 4070 gücünde apular olur zaten şuan ki Z1 extreme işlemci olarak baya güçlü gpu olarak zayıf daha güçlü mobil gpular çıktıkça o açıdan da avantajlı hale gelir bu cihazlar. Steam deck ve Ally dan sonra da artık firmalar akillandi minimum 80w batarya standart oldu gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle hocam. MSI'ın bu yeni modelini gözüme kestirdim, analogları ve triggerları hall effect yapmışlar bence bu da standart olmalı artık. Fakat intel tarafına da afmf tarzı bir teknoloji lazım bence
-
Aynen hocam afmf cidden 120hz ekranda özellikle fayda sağlıyor baya palworld oynuyorum bu arada 20 saati geçtim 40 60 arası oynarken şimdi 80 120 oynuyorum afmf ile ve akıcılık farkı net hissediliyor tabii kusursuz değil ama özellikle yapay zeka ile destekli afmf3 gibi şeyler bı gün gelirse o zaman görürüz en iyi deneyimi şuan da iyi ama
-
hocam bu emulatör'e türkçe yama ekleyebiliyor muyuz?
-
RPCS3 Son sürümde Rasperpi'de bile Çalışır duruma Getirmişler Emulatörü neredeyse hergün güncelliyorlar
-
Aynen hocam yıllardır çok destek devam ediyor programa helal olsun vallaha
Arkadaşlar acil yardım: aynı fiyattan MSI claw a1m mi yoksa Rog ally 2.8 tfolps modeli mi? Şimdiden teşekkürler.
Valla onu hiç bilmiyorum hocam araştırayım olursa bende Türkçe yama kurarım oyunlara
Gerçekten güzel teknoloji hocam
-
Ben maalesef Steam bağımlısıyım hocam
Tüm assassins creed serisinde indirim var steamde tavsiye ederim. Unity aldım ben 120tl ye
-
Resmi afmf 2 li driver çıkmış.
https://www.reddit.com/r/ROGAllyX/comments/1hgrwry/afmf_2_officially_rolling_out_version/
Şükür valla kaç aydır bekliyoruz indirelim bakalım tam çıkmışsa
Almanyada 500 euro şu an cihaz. Tax geri alsak herhalde 420 430 euro civarına geliyor. Değer mi vermeye bu dönemde sizce ? Z1 extreme modeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gkn89 -- 18 Aralık 2024; 12:37:50 > -
Yalnız hocam zaten biz amd nin afmf2 destekli driver ini kullanıyoruz acaba bunu nasıl kurabiliriz önce driverı ddu ile kaldırmamız gerekir mi?
Bu arada 2 aydır rog ally x kullanıyorum, alırken çok para verdim diye biraz pişmanlık yaşamadım değil fakat 2 aydır elimden düşmüyor, bir haftadır path of exile 2 batağına düştüm, resmen ocak söndürür bu oyun. Her sabah uykusuz işe gelmek de cabası, ama aklım hala karakterimi daha nasıl geliştiririmde. :)
Bu update ally x e mi çıktı
hocam bu rog ally x e özel mi bizim modelin driver sayfasında yok uygulamada armory crate dende baktım oralarda update yok
-
Güncelleme zamanla herkesin cihaza gelir sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matea3535 -- 18 Aralık 2024; 13:14:28 >
Evet kaldırıp temiz kurulum yapın hocam madem resmi afmf2 gelmiş en stabil şekilde kullanalım.
Valla ben de palworld oynuyorum hocam geçen cuma almıştım şuana kadar 21 saat oynamışim düşmüyor elimden 😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X