|
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (466. sayfa)
-
-
Valla hocam bende de beş yaşında bir canavar var sizi anlayabiliyorum o yüzden. Şimdiden bebeğiniz hayırlı olsun. Benim evde series x de var fakat hem TV bana kalmıyor pek hem de TV de şiddet içeren oyunları çocuğun karşısında oynamak hoş olmuyor. Bazen TV yi açıp oyun oynamak bile zor geliyordu, bu gibi sebeplerden el konsoluna yöneldim. Ki daha önceden psp, vita, switch kullanmıştım, yatarak uzanarak oynamanın keyfi de başka.
Ben x modeli aldım öyle aman aman bir fark yok ram ve pil farkı var. Bütçeniz el verirse x de önerebilirim ama çok da pahalı meret. Yurtdışı imkanı varsa bir derece. Ama z1 extreme de işinizi görecektir.
Stalker 2 yi denedim fakat çok ince ayar yapmadım açıkçası fakat güzel bir ayar ile oynanır açıkçası. Ben şu şekilde hallettim onu, evdeki series x e uzaktan bağlantı yapıp x üzerinden 23 watt ile oynadım çok da iyi oldu. Xcloud ile vpn açıp oyuna girip vpn i kapayıp da oynamak mümkün.
-
Hocam öncelikle hayırlı mutlu uzun ömürler dilerim. Stalker 2 gibi yeni çıkan büyük oyunları oynamak istiyorsanız bence biraz daha bekleyip z2 extreme işlemcili el bilgisayarlarını alabilirsiniz. Veya ryzen hx370 li el bilgisayarları da çıkıyor onları da bekleyebilirsiniz, tavsiyem bu yönde
-
konu yeri degil ama sormak istedim afmf2 rog ally ve xe geldi peki steam decke gelecek mi? -
Stalker 2 bende çok oynamak istiyorum ama elde olmuyor bence. En son max payne 3 ü oynadım mahvoldum çok zorlandım. Diğer oyunlarda çok iyi ama alet. Path of exile 2 olsun, forza olsun, indie oyunlar falan güzel oynanıyor -
Valla Max Payne 3 u ally da bitirdim hocam normalde sarmamıştı Ally da sardı. niye onda zorlandiniz merak ettim 😂 -
Arkadaşlar merhaba. Bende Steam Deck var ama bunu da aldım.
Şimdi ilk kurulumda neler yapmak gerekir? Neye dikkat etmek gerekir? Ekstra olarak, Xbox Ultimate var bende. Onu kullanabilir miyim? Deck'te bu konuda çok zorlandım. O açıdan bana destek olur musunuz? Epic ve Xbox hesaplarını kolayca kullanabiliyor muyuz burada?
-
Bilmiyorum ya bitirdim kötü değildi o kadar ama çok öldüm ya kontrolüm çok iyi değildi -
Bu çok kişisel bir şey hocam. Gamepad ile oynamaya alışkın olan birisi için sorun değil böyle şeyler. Açıkçası ben her türlü oyunu gamepad ile oynuyorum battlefield 1 bile oynadım 300 saat kadar :D
-
Ha anladım hocam biraz oyunun mekaniği ile alakalı bir durum var oto aim mesela açman şart o olmadan yavaşlama falan açınca ya da öyle sahneler gelince hemen oraya çevirmen lazım ama gamepadde zor tabi -
Bende Ps5 te gampadde seviyorum oynamayı o kadar kötü değilimdir normalde. Belki de oyundan kaynaklıdır -
-
Dün akşam elden ring satın aldım steam üzerinden. Birazdan gireceğim. Dün akşam discord olayıma çok taktım. Dns değiştirerek pc ile discord girişi yapabildim ama ally için yapamadım. Daha da garibi arkadaşım ally için yaptı ve cihaz giriyor.
-
Arkadaşlar ben ne fsr ne afmf’den istediğim perdormans ve görsel kaliteyi alamıyorum. Onun yerine RSR açıp oyunları 900p açıp hem çok daha net hem de akıcı üstelik ayarları da high-medium civarında oynayabiliyorum. Mesela Elden ring’i 4k 65 inç tv’de bu aleti bağlayıp RSR ile açtığımda PS5 te oynuyormuşum gibi hissediyorum.(ps5’im aynı tv’ye bağlı onda da DS3 ve Bloodborne bitirmiştim.) 40-50 fps civarı alıyorum. Çözünürlük ve kalite de gayet iyi görünüyor. Fsr niyese quality mod dahi olsa bulanık gösteriyor. Şimdi path of exile oynuyorum. Yine fsr tatmin etmedi Rsr açtım. 900p de 35-45 fps arası oynuyorum ve küçük ekran hissettirmiyor. Daha akıcıymış gibi hisettiriyor. Bilmiyorum sizlerde de böyle mi…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 21 Aralık 2024; 14:16:2 > -
Loseless scaling hep gördüğüm ama bi türlü para verip almak istemediğim bir uygulamayıdı. 2.5 dolar görünce alıp deneyeyim dedim. Afmf2 nin çalışmadığı path of exile da kare hızını iki katına hatta üç dört katına çıkartıyor aşırı akıcı çalıştırıyor. Yalnız ince bi ayar yapmak lazım yoksa karakterin etrafı blurlu gözüküyor. -
Bu tarz oyunlara pek ilgim yok ama iyi performans vermesine sevindim hocam
-
indirip denedim. Kendi fps sayacı yüksek gibi gösteriyor ama oyunda takılmalar oluyor. RSR devam.
-
Hocam kendi sayacı yanında iki ayrı fps değeri yazıyor biri fg siz hali diğeri fg li hali ve bi hayli fark var. Yani rsr sadece upscale yapar akıcılığa etki eden afmf fg gibi teknolojiler. Fakat siz memnunsanız sıkıntı yok. Bu cihazın bu güzelliği var, donanımın güçsüz kaldığı noktada böyle yardımcı teknolojiler ile son çıkan oyunlar dahi oynanabiliyor. -
Arkadaşlar merhaba last of us'ı rog ally de bitiren varmı performansı nasıl epicte 500 liraya düşmüş almayı düşünüyorum eğer performansı iyi ise evde ps5 var aslında ondada var last of us ama elde ve istediğin yerde oynamak cazip geliyor gibi -
bu alet mini windows pc ..yani hepsini kolayca kurup kullanabilirsiniz..Oyunlarda aletin gücüne bağlı olarak çalışır...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X