Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (467. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
9.463
Cevap
209
Favori
332.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben bitirdim tatmin edici ayarlarda oynatıyor...legion go ayarı olsa da rog allyde de kullanabileceğin ayarlar..

legion go life
    The Best Settings For The Last of Us Part 1 On The Legion Go
    https://legiongolife.com/the-last-of-us-part-1-legion-go-game-settings
  • ilker_inside kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam valla ps5 de var ama rog ally de oynamak istiyorum alıyorum o zaman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • matea3535 kullanıcısına yanıt

Daha önce bitirdiniz mi hocam eğer ilk seferse kesinlikle ps5 için öneririm bu oyun dualsense ve büyük ekran için çok daha tatmin edici

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce remesterd sürümünü bitirmiştim sonra ps5'e remake sürümü çıkınca Türkçe dublaj var diye tekrar aldım ama ps5de tekrar bitirmedim

Şahsen dualsense ile bitirmeniz daha iyi olur en başta grafik olarakta bayağı geliştirme var elde oynanabilir en iyi Sony oyunu olarak days gone ve tshumia öneririm ps4 grafiğinde oyunlar çünkü ikiside

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Hocam days gone ve thusisima yı bitirdim tavsiyenizi dinleyeceğim teşekkür ederim sağlıklı günler dilerim

• Cihaz için nasıl bi usb kablo önerirsiniz arkadaşlar? 100W yeterli sanırım ama 5A, 6A farkını anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uniquemusha U kullanıcısına yanıt
    Hocam istediği sistem gereksinimlerine bakınca kötü bir deneyim bekledim valla 1660ti istiyor en az ama bence 1050 istiyor gibi bazı ayarlar medium falan 1080p gayet iyi bı deneyim aldım. İlk çıktığında optimizasyona laf ediyorlar belli baya iyi optimizasyonu halletmişler

• onrgmc1 kullanıcısına yanıt

Güzel hocam inşallah oyun yapımcıları optimizasyona önem vermeye devam eder

Hocam kablo olarak ne önerirsin? 100W alayım diyorum da 5A 6A yazıyor sanırım amper değeriymiş. Fark eder mi?

• Ruff N Tumble kullanıcısına yanıt
    6a olursa tabii daha iyi olur hocam

• Hayırlısı ile aldık bakalım Powerbankı bana aaa diyebileceğimiz oyunları dışarı çıktığımda kendi içindeki şarjda dahil 20-25w larda 3-4 saat oynatsa çok güzel olur

• Bu en son çıkan cihazın kendi güncelleme merkezinde yer alan amd grafik driver güncellemesini kursak sorun oluyor mu oyunlar da.

Oynarsınız hocam hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim hocam sağolun

• ozanaksu O kullanıcısına yanıt
    Oyunlarda bir sorun yok hocam ama ben afmf de bazı oyunlarda hiç memnun kalmadim metrikler gidip geldi falan 780m den devam ben zaten sürekli güncel oluyor gerek bile duymuyorum asusun driverina

• Merhaba, bir hevesle yurtdışından rog ally x aldım. Ancak windows kullanmayalı uzun zaman oldu. Tavsiyenize ihtiyacım var. Gördüğüm kadarıyla 11 home versiyonuyla geliyor. Pro’ya yükseltmek gerekir mi?

Teşekkür ederim ben cihazın kendi asus un yayınladıkları dışında hiç driver kurmadım. O zaman sorun olmaz sanırım dediğiniz gibi.

• pistachio kullanıcısına yanıt
    Pro olmamasının bir eksiğini görmedim hocam sonrada belki sistemin dilini değiştirmek istediğin zaman pro nun o tarz avantajları oluyor iki sürümün özelliklerine bakın uygun geleni kullanın bence

Anladım, elzem değil o zaman. Çok teşekkür ederim.  

• 
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.