|
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (470. sayfa)
-
-
Online denemedim valla hocam solo takılıyorum bazı yerlerde deli ediyor ama 100 kişi üstüne cullaniyor can çala çala zorla öldürüyorum o da bı türlü dolmuyor Dodge ata ata dolmasini bekliyorum 😂😂 -
Anladım hocam, artık duruma göre bakıcaz
-
Rog ally kullanip satip x e gectm o yuzden arasinda cok fark var ram yuzunden. Ekran karti 12 gb kullaniyorum. Birde modern warf 1.40 gidiordu 4.5 saat gidior batarya sanki 3 kat artmis o garip geldi -
-
Ben cihazımı satıyorum.
Hiç kullanmadım neredeyse. Amerika'dan alınma. Priz de Amerikan.
512 / Z1Extreme
Tertemiz. -
Hocam rahatsız etmezsem bir sorum vardı size😂 powerbank ile rog ally en fazla manuel yada turboda 25w verebiliyorum ama kullandığım kablo telefonu şarj ettiğim kablo 30 watt almam için iyi bir kablomu gerekiyor öyleyse amazonda 100w lık kablo var 300 küsüre onu alacam😂 -
25 ile 30w arasında çok performans farkı oluyor mu hocam bilmediğimden soruyorum
-
Kablo önemli olan normal kabloda şarj bile etmez hızlı şarj kablosu ile tam kapasite eder yani telefonda bile farkediyor -
Teşekkürler hocam -
Az da olsa fark ediyor hocam -
Cihaz ABD'den mi hocam? Küçük çeviriciler olmuyor mu?
-
Anladım hocam
-
evet hocam ABD, ally dönüştürücü alacam diye girmiştim dükkana, bunu verdiler. daha küçükleri oluyor mu yoksa böyle mi olmalı diye sorgulamadım. elektrikten hiç anlamam... switch oled de abd malı ve dönüştürücü kullanıyorum. onunki küçük ama hiç ally ye denemedim bir şey olur yetersiz gelir vs.
-
Benim Switch v1 de ABD hocam, şimdi Ally da oradan gelecek. Switch'te şunu kullanıyorum. Laptopın adaptör ucu daha büyük mesela onda bu sendekinden kullanıyorum. Ally'inki küçükse bu yeterli. Zaten voltaj vs dönüştürmüyor sadece şekil değiştirmek için bunlar.
-
Far Cry 4 Uplay'de 80 tl. Ally'de oynamak keyifli olur mu alsam mı acaba? Tavsiye eder misiniz? 3 ve 5'i oynayıp 4'ü oynamamıştım.
-
Alınır hocam 80 TL yi paradan bile saymıyorum şu zamanda az önce bı cappy aldım 40 liraydı 😂 -
Valla öyle hocam 4 bidon su parası o açıdan bakınca 😂 Fps'ler keyifli oluyor mu peki? Açıkcası Switch'te fps'lerden hiç keyif alamadım gerçi çözünürlüğün fazla düşük olması da etkilemiş olabilir.
-
Valla Titanfall 2 iyi sarmıştı hocam oynamadıysan kesin oyna far cry da yani bence güzel gamepad ile oynadığım için her oyunu bana farketmiyor mouse klavye oyuncusu olmadım hiç.
Bu aralar bı switch alma planım var ama eskiden kullanmıştım ama oyunlari pahalı diye almiyordum vs piyasa da cipli satılanları var yanında kol ile falan uygun fiyata bı tane çeker tüm istediğim oyunu kurarım diye düşünüyorum emülatör işleri çok zorluyor zaten asıl cihazında en kötü 30fps oynamak daha iyi olacaktır. -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X