Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (472. sayfa)
-
-
Hangi driver hocam -
780m driver hocam şimdi yeni amd sitesinden güncellendim bide böyle deneyeyim -
-
Şöyle bir çözüm yazmışlar deneyin isterseniz. Amd kartlarda oluyormuş.
www.gog.comTomb Raider - Underworld Crash fix White Screen , page 1 - Forum - GOG.comhttps://www.gog.com/forum/tomb_raider_series/tomb_raider_underworld_crash_fix_white_screen -
Ben de bir şey sorayım. Steam, ea, ubi hepsinde offline mod var ama epic games'te yok. İnternet olmadan epicteki oyunları oynayamıyor muyuz acaba?
-
-
Oynanıyor hocam, ben aksi gibi Ubisoft'ta offline olamıyorum. Ubisoft store'da çok güzel indirimler var nostalji olsun diye Black Flag aldım fakat ızdırap çektim cihazda açılsın diye, artık çalışmayan oyunların exe'sini Steam Kütüphanesine ekleyip o şekilde oynuyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Ruff N TumbleBen de bir şey sorayım. Steam, ea, ubi hepsinde offline mod var ama epic games'te yok. İnternet olmadan epicteki oyunları oynayamıyor muyuz acaba?
-
Oynanıyor hocam ben geçen gün epicten aldığım uncharted 4 oyununu offline modda oynadım -
Rog Ally X nereden satın alabiliriz arkadaşlar hiç bir yerde satan yok. Asus kendi sitesinde 52 bine koymuş.
-
Bir ay önce falan denk gelseydim 45’e çekerdim. Hem z1 extreme hem de vr2+pro yeter artık dur dedirtti. Ancak Ally için 512 gb yetmiyor! Çözüm arıyorum. -
-
Rica ederim hocam çözülmesine sevindim :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: tnt_cem
Oynanıyor hocam, ben aksi gibi Ubisoft'ta offline olamıyorum. Ubisoft store'da çok güzel indirimler var nostalji olsun diye Black Flag aldım fakat ızdırap çektim cihazda açılsın diye, artık çalışmayan oyunların exe'sini Steam Kütüphanesine ekleyip o şekilde oynuyorum.Epic'te bi ayar yapmadan offline olunca direk oyunu kendi açıyor o zaman doğru mu hocam? Ben de Black Flag aldım Ally'da oynamak için, cihazım da dün geldi şimdi kurulumunu yapıyorum :)
Bu arada bi şey dikkatimi çekti Bios'ta cpu sıcaklığı 75-80 arası, bu normal mi sizce?
-
Hangi bios sürümünde kullanıyorsunuz arkadaşlar? Benim cihazda v339 yüklü, 341 çıkmış en son ama performans sorunları var yazanlar olmuş. Var mı öyle bir durum? Ona göre şimdilik yükseltmeyeyim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ruff N TumbleEpic'te bi ayar yapmadan offline olunca direk oyunu kendi açıyor o zaman doğru mu hocam? Ben de Black Flag aldım Ally'da oynamak için, cihazım da dün geldi şimdi kurulumunu yapıyorum :)
Bu arada bi şey dikkatimi çekti Bios'ta cpu sıcaklığı 75-80 arası, bu normal mi sizce?
Alıntıları Gösterhocam black flag hangi ayar ne kadar fps ile oynuyorsun deneyimleyince paylaşır mısın
-
Mediamarkt Legion Go'yu 50.6k yapmış
-
Yükleyince paylaşırım tabiki hocam. Su an windows update "windows sürümünüz hizmet süresinin sonuna geldi" diye bir hata ile kitlendi kaldı onunla uğraşıyorum. Windows kaynaklı bug olduğunu yazmışlar. Bu arada siz son bios update i yaptınız mı? v341
-
90fps full ayarlarda (18Watt batarya kullanımında) , 110-120 güç takılı turbo (30W) modda. -
quote:
Orijinalden alıntı: tnt_cem
90fps full ayarlarda (18Watt batarya kullanımında) , 110-120 güç takılı turbo (30W) modda.Son bios yüklü mü hocam sizde? Herkese soruyorum gibi oldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X