Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (472. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9.463
Cevap
209
Favori
332.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba tomb rider under world indirdim oyunun ilk ara sahnesinde sonra böyle beyaz ekranda kalıyor arkadan ses geliyor ama görüntü böyle kalıyor kaç sefer sildim yükledim yine aynı çözümü bilen varmı Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]
  • matea3535 kullanıcısına yanıt
    Hangi driver hocam
  • onrgmc1 kullanıcısına yanıt
    780m driver hocam şimdi yeni amd sitesinden güncellendim bide böyle deneyeyim
  • Hocam olmadı yine aynı ama adrenalinde güncelleme gözüküyor kur deyince kurmuyor Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

Şöyle bir çözüm yazmışlar deneyin isterseniz. Amd kartlarda oluyormuş.

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]www.gog.com
    Tomb Raider - Underworld Crash fix White Screen , page 1 - Forum - GOG.com
    https://www.gog.com/forum/tomb_raider_series/tomb_raider_underworld_crash_fix_white_screen
  • Ben de bir şey sorayım. Steam, ea, ubi hepsinde offline mod var ama epic games'te yok. İnternet olmadan epicteki oyunları oynayamıyor muyuz acaba?

• Ruff N Tumble kullanıcısına yanıt
    Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] hocam Allah razı olsun senden valla çok çok teşekkür ederim oldu 2 gündür uğraşıyordum nostalji olsun diye Steamden aldım oynayayım demiştim çok çok sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruff N Tumble

Ben de bir şey sorayım. Steam, ea, ubi hepsinde offline mod var ama epic games'te yok. İnternet olmadan epicteki oyunları oynayamıyor muyuz acaba?

Oynanıyor hocam, ben aksi gibi Ubisoft'ta offline olamıyorum. Ubisoft store'da çok güzel indirimler var nostalji olsun diye Black Flag aldım fakat ızdırap çektim cihazda açılsın diye, artık çalışmayan oyunların exe'sini Steam Kütüphanesine ekleyip o şekilde oynuyorum.
  • Ruff N Tumble kullanıcısına yanıt
    Oynanıyor hocam ben geçen gün epicten aldığım uncharted 4 oyununu offline modda oynadım
  • Rog Ally X nereden satın alabiliriz arkadaşlar hiç bir yerde satan yok. Asus kendi sitesinde 52 bine koymuş.

• tnt_cem kullanıcısına yanıt
    Bir ay önce falan denk gelseydim 45’e çekerdim. Hem z1 extreme hem de vr2+pro yeter artık dur dedirtti. Ancak Ally için 512 gb yetmiyor! Çözüm arıyorum.
  • StevenAdams kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160376988

Rica ederim hocam çözülmesine sevindim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tnt_cem

Oynanıyor hocam, ben aksi gibi Ubisoft'ta offline olamıyorum. Ubisoft store'da çok güzel indirimler var nostalji olsun diye Black Flag aldım fakat ızdırap çektim cihazda açılsın diye, artık çalışmayan oyunların exe'sini Steam Kütüphanesine ekleyip o şekilde oynuyorum.

Epic'te bi ayar yapmadan offline olunca direk oyunu kendi açıyor o zaman doğru mu hocam? Ben de Black Flag aldım Ally'da oynamak için, cihazım da dün geldi şimdi kurulumunu yapıyorum :)

Bu arada bi şey dikkatimi çekti Bios'ta cpu sıcaklığı 75-80 arası, bu normal mi sizce?

• Hangi bios sürümünde kullanıyorsunuz arkadaşlar? Benim cihazda v339 yüklü, 341 çıkmış en son ama performans sorunları var yazanlar olmuş. Var mı öyle bir durum? Ona göre şimdilik yükseltmeyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruff N Tumble

Epic'te bi ayar yapmadan offline olunca direk oyunu kendi açıyor o zaman doğru mu hocam? Ben de Black Flag aldım Ally'da oynamak için, cihazım da dün geldi şimdi kurulumunu yapıyorum :)

Bu arada bi şey dikkatimi çekti Bios'ta cpu sıcaklığı 75-80 arası, bu normal mi sizce?

Alıntıları Göster

hocam black flag hangi ayar ne kadar fps ile oynuyorsun deneyimleyince paylaşır mısın

• Mediamarkt Legion Go'yu 50.6k yapmış Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] 

• wollfy31 kullanıcısına yanıt

Yükleyince paylaşırım tabiki hocam. Su an windows update "windows sürümünüz hizmet süresinin sonuna geldi" diye bir hata ile kitlendi kaldı onunla uğraşıyorum. Windows kaynaklı bug olduğunu yazmışlar. Bu arada siz son bios update i yaptınız mı? v341

• wollfy31 kullanıcısına yanıt
    90fps full ayarlarda (18Watt batarya kullanımında) , 110-120 güç takılı turbo (30W) modda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt_cem

90fps full ayarlarda (18Watt batarya kullanımında) , 110-120 güç takılı turbo (30W) modda.

Son bios yüklü mü hocam sizde? Herkese soruyorum gibi oldu Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.