Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (471. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.463
Cevap
209
Favori
332.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Emulator işleri gerçekten zor çünkü zaman gerekiyor. Benim zamanım hiç yok mesela. Ben el konsolu olarak ps portal düşüncesi ile yola çıkarım dedim. Sonra çeşitlendi düşünce ve rog ally aldım. Hiçbir şekilde pişman olmadım fakat sağlıklı bir şekilde ps5 remote yapamadım. Kendi yazılımı ile dualsense hariç kontrolcüler, Ally kendi kontrolcüsü bile devre dışı kalıyor. Chiaki ile bu sorun kalkıyor ama hoparlörden çıt çıt ses geliyor oyun keyfinin içine ediyor. Ya harici gamepad ile deneyip verimli oluyor mu diye bakacam ya da portal alacam. Hal böyleyken switch oyunları da emulatörden oynamak keyif vermez diye düşünüyorum. Exc oyunları switch üzerinden oynayacaksın ama diğer oyunlar donanım zayıflığı yüzünden tat vermeyecektir. Çip taktırmak da ucuz zaten.
  • wollfy31 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bakalım yana bı tane switch çekmek iyi olur zaten Ally in çantası hazırda var onun içine koyarım Ally ile aynı çantada taşırım iki cihazı.
    Ally da fc25 oynarım switchte Zelda Mario serilerini oynarım temiz zaten switch 2 çıkacak diyorlar 2025 te belki biraz beklesem daha bile ucuza alırım piyasası düşer diye düşünüyorum yenisi çıkınca
  • onrgmc1 kullanıcısına yanıt
    Ally çantasında switch hiç aklıma gelmemişti, benim çanta da alır mı acaba, ekstrem durumlarda tek çanta alıp çıkarım. Switch çantası da ayrı benim ve çok kullanışlı bir çanta. Ayrıca istersen linkini atayım
  • wollfy31 kullanıcısına yanıt
    Benim çantada fermuarlı bı boşluk var 30k powerbank sığıyor yani ikisini öyle taşıdığım oldu hocam switch her türlü sığar bakalım bı alırsam artık. Emülatör işi sorunsuz ve cihazı yormadan oynanabilse hiç almam da en kusursuz deneyim cihazın kendisinde yapacak bişey yok çok pahalı da değil zaten bu zamanda 13k ya ne alabiliyorsun ki adam akıllı

Keyifli oluyor mu derken ekran boyutu için sormuştum hocam. Ben de klavye mouse ile oynamayı sevmiyorum uzun yıllardır, gamepad en güzeli :)

Açıkcası Nintendo özel oyunlarını seviyorsanız, emulator performansı da tatmin etmiyorsa switch tavsiye ederim. En son Mario Odyssey bitirdim çok keyif aldım oynarken. Rpg türünü pek sevmem onun dışında Nintendo'nun platform oyunları ve özellikle Mario oyunları her zaman favorim oldu. Bendeki v1 versiyonu custom fw'li, tek sıkıntısı pil. Alacaksanız çipli v2 ya da oled alın.

• Ruff N Tumble kullanıcısına yanıt
    Ha anladım hocam ekran bence dert olmuyor hikayeli oyunlarda düşmanlar hep yakında belirdiği için ama multiplayer sarmaz uzaktaki düşmanı görmen zor yanı.
    Aynen hocam OLED alacağım zaten en iyi batarya onda 4 saat Zelda güzel süre yani iki tane handheld temiz PSP oyunlarını vs Ally da rahat oynuyorum zaten PSP çekmeye gerek yok 😂

Anladım hocam. Zaten millet klavye mouse ile oynarken adil olmuyor o yüzden multi fps hiç oynamıyorum pc'de 😄 Keşke kullandığın kontrolcüye göre server seçme imkanı olsa.

Ben de psp emulatorunu telefona kurdum bi tane de telefon için olan gamepadlerden aldım baya orjinal psp gibi oluyor 😂 Psp ile yıllarım geçti 2005'te ilk çıktığında almıştım neredeyse tüm oyunlarını oynamışımdır. Çok güzel konsoldu zamanına göre özellikle. Vita'yı da çıktığında almıştım ama asla psp'nin yerini tutmadı. Daha çok Switch psp'nin devamı gibi oldu. Kütüphane zenginliği çok iyi.

• Beyler Hepsiburada'da z1 işlemcili olan 20500 lira. Fiyat çok uygun sizce alınır mı? AAA oyunlar oynamayacağım, sadece basit indie oyunlar ve basit pc işlemleri için istiyorum.
  • Gokmen_gs G kullanıcısına yanıt
    Extreme değilse alınmaz hocam ona önem gösterin
  • hocalarım bu allylarda şimdi kaç model var toplam? z1li ve z1 extremeli 2 model mi toplamda?

Basit oyunlar oynayacağım halde yine de extreme mi almalıyım? Ona göre sipariş vereceğim.
    Hocam aradaki fark çok az o yüzden almışken extreme alın bence de. İtopya da 23K ya gördüm en son belki daha ucuza da bulursunuz
  • thewolfamongus kullanıcısına yanıt
    Birde x modeli var Türkiye de pek yok. Sıfırı 50K idi en son. Sahibinden de falan daha uyguna var ama garantisiz
  • emreaycicek kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam çok teşekkürler. Bu arada herkese iyi seneler...
  • Rica ederim iyi seneler
  • İtopya yeni yılla beraber indirimi bitirmiş. Güzel bir indirimdi
    Hedefiniz basit oyunlar ise Steam deck OLED tavsiye ederim hocam bataryası çok iyi süreler verir basit oyunlarda
  • Asus Rog ally Z1 Extreme'yi satmak istiyorum. Kaca satabilirim? Almanya'da satin alindi. Turkiye'ye garantiye yolladim. Daha iyi ssd'le ve anakarti degistirdiler. Cihaz sifir gibi. Spigen ekran koruyucusu var ayni zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yks aslında kolay bir sınav -- 1 Ocak 2025; 14:27:9 >
  • Ben Ally X almayı düşünüyorum, Türkiye’de sadece kendisi sitesinde var. (51.500₺) Yakın zamanda almanya ziyaretim olacak iş için orada yanlış bakmadıysam 800 euro tax freeyle 710 euro ya geliyor. Bu aradaki fark niye bu kadar fazla, ve gerçekten almaya değer mi? Daha uygun bir markanın cihazını mı tercih etmeliyim?

• 2 adet Ally X sipariş vermiştim 2 ay önce birisi kendime diğeri kardeşime, bir tanesi fazlalık şuan isteyene 4TB Samsung 990Pro takılı olanı 45'e veya 1 TB olanı 35'e verebilirim. (Tüm aksesuarları Dock, ekran koruma, koruma kılıfı ve Skull Co analog padleri beraberinde vereceğim) Bu arada AMD sitesindeki güncel 24.12.1 yazılımı 780m yerine orjinal Radeon Graphics sürümü ile kullanılabiliyor (kusursuz).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt_cem -- 1 Ocak 2025; 21:30:23 >
  • 
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.