1 saat sonra eve gidince deneyeceğim hocam. Çok can sıkıcı bir durum, Tv ya da monitöre bağlarsam ilk gün gibi çok iyi olacak. Yazdıklarına bakacam, AMD panelini fabrika ayarına çevirecem. |
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (497. sayfa)

-
-
Bataryası Steam deck ile aynı olduğu için bı de güçlü olduğu için bataryası kötü maalesef ama Steam decki bile çoğunlukla takılı kullanıyorsundur hocam dert etmezsin bence alırsan güç farkı bariz var yani
Ally x alabilirsen onun batarya çok iyi o bataryadan dolayı net alınır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 14 Şubat 2025; 16:39:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olmazsa driveri tamamen kaldirip tekrar kur hocam ama fabrika yeterli olması lazım rsr ile alakalı bir sorun var ama ne cozemedim gitti önceden çalışıyordu gayet
Araştırdığım kadarıyla z1 modeli steam deckten daha kötü diyorlar ama z1 extreme olani güzelmiş imkan bulursam denemeye değer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen Z1 olan deck ile aynı güçte hiçbir anlamı yok almak için Z1 extreme güçlü olanı
Aslında benim şuan taşınabilir cihaza ihtiyacım yok steam decki almadan önce gece vardiyası olan bi işte çalışıyordum kışın cok boş geçiyordu ve steam deck cok mantıklıydı o zaman ama iş yalan oldu o yüzden masaüstüne falan yöneliyim diyorum ama sanki onlar da fiyat olarak hiç avantajlı değil gibi şuan çalışmıyorum da hazır birikmiş param var ufak bi miktar ordan alıcam ama ne alsam kararsız kaldım
Ha anladım hocam bu cihazları bir aparat ile masaüstüne donusturebilirsin bı monitörün klauve faren olsun yeterli tabii masaüstü her zaman fiyat olarak daha avantajlıdır ama işini masaüstü modunda yapıp sonra söküp elden oynamaya devam etme gibi avantajın olur böyle cihazlarda güzel oluyor yani 😂
Bende artık arkanızdayım. Pazartesi geçecek bakalım elimize, o kadar para verdik umarım pişman olmayız.
Yurttaşından getiren birinden sıfır aldım öyle alınca da gamepass 3 aylık kazanmış oluyor muyum yoksa illa asus resmi distribütöründen mi almam gerekiyordu ?
Dm marka bi dönüştürücü almıştım zaten tv ye bağlamak icin (amazondan en ucuzunu yapıştırdım power delivery olmasına dikkat edip) aslında tv de ps aratmıyor grafikler kendi ekranından daha güzel gorünüyor frs taa bulanıklığını çözüyor ama motion sickenss yaşıyorum aynı sorunu xbox one'da da yaşıyordum sanırım gözlerle ilgili bi sorun
Masaüstü fiyat olarak avtanjli olması lazim mantıken ama deck ile aynı fiyat bandında olan pclere bakıyorum max gtx 1060 görüyorum ona da geçmeye değmez bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 14 Şubat 2025; 18:13:46 >
Evet cihaz ilk kez kuruluyorsa ilk girilen hesaba gamepass geliyor hocam
Yapma hocam ya o çok sıkıntı bir durum bizim arkadaş vertigo var diye hareketli oyunları oynayamiyor umarım öyle bir şey değildir seninki.
Ally 1060 1650 gücünde bir cihaz Steam deck 1050 den daha güçlü ama yine de çok güçlü değil hocam Ally Z1 extreme dediğim gibi uyguna satılıyor ikinci ellerde şuan bence onu almak daha mantıklı masaüstü bana hiç oyun için uygun bir şey değil valla ben yatarak uzanıp telefonda oynar gibi PC oyunu oynamak isterim masaüstünde anca bf cs 2 falan rekabetçi oyunlar yani oynanır onun dışında bir koltukta dik oturup çalışır gibi god of war spiderman vs oynayamam 😂
Cok iyi o zaman. Evet hiç açılmamış jelatinli aldım.
Tskler cevap için.
Bang & Olufsen Beoplay EX kullaniyorum, sarji ANC acik 3 saati geciyor. Ses kalitesi oldukca iyi. Tabi ben 18'e falan almadim 7k'ya almistim, sacmalamis fiyat :(
-
Driverlari da sildim gittim kendi sitesinden yukledim olmadi, saka gibi bir durum.
Anladigim kadari ile sende de calismiyor hocam, calisiyor olsa ayarlarin ekran goruntusunu atar misin diyecektim ))
-
Hocam bende çalışıyor hdmı ama rsr açınca ekran gelmiyor kapatınca geliyor tuhaf bı durum
Bı ayara gerek yok yani fabrika ayarına döndür dedim zaten eğer içine çok bişey kurmadiysan cihazı tamamen formatla hocam oyunları yedekle belki düzelir bı ayar bozuyor yani belli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 15 Şubat 2025; 13:1:52 >
Hocam dün dedim üşenmeyeyim evde kullanmadığım 2k monitör vardı onu deneyim dedim şak diye oldu. Sonra ayarlarda takılırken Amd uygulamasında herhangi bir yere tıklayınca ekran gitti. Geri tıklasam da gelmedi. Sonra ekran ayarlarına bir baktım ki direk rog ekrana geçmiş. Meğerse tekrar seçince geliyormuş. Akabinde hemen Tv bağladım oldu :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
İyi bari hallettiysen hocam
Command center i soldaki tustan açıp Real time monitor u off yap hocam
Çok saol hocam 🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X