Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (499. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.365
Cevap
214
Favori
356.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam öyle birşey. Zaten açılmıyor şu anda. Oyunu hub yardımıyla sd karttan oynuyorum. Silip bir daha yükleyeceğim olmazsa.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi daha geçen oynadım sorun yoktu tepkisizlik bazı oyunlarda neden olur onu da hiç anlamam zaten. Görev yöneticisinde biraz görünüp sonra kapanıyor Tuhaf bı olay

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serseri35 S kullanıcısına yanıt
    Xbox360 da 30fps oynadığım oyunu 120fps bu şekil oynamak ayrı keyif veriyor be hocam zaten şimdiki oyunlar çöp geliyor bana sarmiyor böyle oyunları oynamayı tercih ediyor insan 😂😂

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

• Bu açılıştaki windows şifresini nasıl kaldırabilirim acaba?

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Birden fazla masaüstü oluşturmuş olabilirsiniz, kontrol edin. Fabrika çıkışı M1 + Sağ Dpad

• gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Yerel hesaba geçiş yapmanız lazım hocam başka türlü kalkmıyor şifre

• onrgmc1 kullanıcısına yanıt
    Ona nasıl geçeceğiz hocam? Lanet bir şey şu şifre işi.

En büyük sıkıntıda şu servis şifreleri. 3-4 gün girme hemen şifre istiyor. Bunun bir yolu yok mu?

Ayarlarda hesap bölümüne girr orada yerel hesaba geç var isim koy şifreyi boş bırak kaydet
    Ben bu pin olayı yüzünden format atmak zorunda kalmıştım online olmak lazım bı de saçma salak seyler
    Servis şifresi ne hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 18 Şubat 2025; 12:31:36 >
  • onrgmc1 kullanıcısına yanıt
    Ea play, epic games, rockstar, ubisoft 😂

He onların sorunu valla hocam anlam veremiyorum niye tekrar giriş istiyorlar sırf buna uyuz olduğum için Google a bağlı kullanıyorum hepsini tek tuşla geri uygulamaya dönüyorum

• Herkese selamlar. 2. el bir rog ally aldım. Cihazın dili İngilizce. Reg edit ile türkçe yapamadım. Windows'u nasılsın Türkçe yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berrenger B kullanıcısına yanıt

Hocam gecen hafta bende Ally aldım, burada aldığım için Rusça idi.

Ally ların içinde Home single var, başka dil yüklenmiyor.

Çok araştırdım konuyu, en sonunda Win 11 proya yükseltilebildiğini öğrendim.

11 pro lisansını satın aldım, hem Home dan 11 pro ya hem de 11 pro aktifleştirme anahtarlarını verdiler.

Yükselttim ve istediğim dili ekleme çıkarma hakkına sahip oldum ve Türkçeye çevirdim.

Fakat şöyle bir durum var, Home üzerine yükselttiği için dilin %60 ı ingilizce %40 ı türkçe oldu.

Çok şey indirip tekrar sıfırdan kurmak istemediğim için bu şekilde kullanmak durumundayım

Siz isterseniz sıfırdan Win 11 pro yükleyin ve o aktifleştirme anahtarı ile işinizi halledin.

Teşekkür ederim. Ben de böyle olabileceğini düşündüm. Biostan Hard reset ile yüklemede dil soruyor mu yoksa direkt yedekten eskisini mi çekiyor?

Hocam resetleme sıfırdan kurma bios falan bilgim yok açıkçası. Yaparsan tecrübeni paylaşırsan sevinirim belki bende ileride sıfırlayıp geçerim direk 11 proya.

Ben ABD'den aldım direk ayarlardan TR dil ekledim hocam, tüm Windowslarda standart olması lazım aslında sizde ekleme seçeneği çıkmıyor mu?

• Ruff N Tumble kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bir çok ülkede içinde Win Home single language ile geliyor. O yüzden değişmiyor çok araştırdım. Sizin ki muhtemelen win Home single değil.

Direk ayarlarda dil ve bölge seçeneğiydi yanlış hatırlamıyorsam, oradan TR ekleyebilirsiniz. Bulamazsanız cihazı açınca ekran görğntüsü atarım.

Anladım hocam. Single language hiç duymamıştım. Bende Windows 11 Home yazıyor. Şurada ekleme seçeneği var

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]
  • Ruff N Tumble kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Single olunca eklenmiyor. Siz şanslısınız :)

• 
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.