Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ozanaksu Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.364
Cevap
214
Favori
356.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bix 30k 65w kullanıyorum hocam işimi görüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 19 Şubat 2025; 14:6:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _nick falan yok_ _ kullanıcısına yanıt
    Temiz hocam iş görür

• onrgmc1 kullanıcısına yanıt

3d printer büyük nimet yalan yokAsus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] 

Ben bu dediğinizi bulamadım ya 30000mah 140w buldum da, 65wda 12klık çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam benim oyun hayatim TV ve Monitörde oynamak ile geçti, Ps5 oynadığım Tv bile 43 inç Oled 4K

Dun Gta 5 indirdim, Türkçe yama yaptım. Muazzam bir keyif Türkçe oynayabilmek.

Asus ekranı TV ye yansıtınca pixellerden kaynaklı ciddi bozuluyor görüntü. O yüzden epey araştırdım ve bu tam istediğim oldu.

Diyeceksiniz ki o kadar para verdin sistem kursaydın ama ben taşınabilir ve aynı zamanda elde oynanabilir olmasını istedim.

Deneyimlerimi aktarırım ))

• elinwelin kullanıcısına yanıt
    Benim ürünün stoğu kalmamış hocam bu da olabilir bence 40k 100w her türlü yeter

https://app.hb.biz/jWgQdT4TqdB1

• Dock üzerinden bağlayınca Command Centerdaki şarj işaretinin yanında ünlem çıkıyor bende. İlk bağlayınca da sağ altta Asus'un kendi dockunu kullanın gibi bi uyarı çıkıyor. Sizde de böyle mi arkadaşlar?

• serseri35 S kullanıcısına yanıt
    Bu cihazın olayı o zaten hocam tanıtım videosuna bile baksan adamın teki oyun oynuyor ondan sonra cihazı söküyor ve yatakta uzanıp devam ediyor PC ye yeni bir bakış açısı bu ve hem hafifliği rahat taşınması hem de istediğin şekilde kullanabilmen baya insanı çekiyor almaya. Yeni bı tür olduğu için tutması cestililiginin artması lazım o zaman uygun bir seceneote olur ama gücüne baktığımızda fiyatı 1060 laptop seviyesinde olmalı normal sürümü öyle oldu aslında ama x hala çok pahalı geliyor bana alt tarafı ram batarya ve SSD de iyileştirme var bu kadar fark olmaması lazımdı

Ben de alayım dedim de çok pahalı hocam ya. O farkı üstüne katıp Ally x alsam daha mantıklı geldi Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] 

• Ruff N Tumble kullanıcısına yanıt
    Yani orası öyle hocam ama baya büyük kapasite cidden 40k iyi yani ucuza Ally x in olmuş olur 😂

O da doğru Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]  Aslında şu 74w'lik bataryaya güvenlik açısından güvenebilsem direk onu alacağım ama emin olamıyorum. Bu arada dock kullanıyor musun hocam?

ben bunu değerlendireyim, anker 737 önermişler redditte de 7399tl bi powerbanke veremicem şu an. Sizin gönderdiğiniz de pahalıymış bakmamıştım fiyata 😄 Tekrar teşekkürler.

Diğer arkadaşlara fikir olması açısından; Kelepçeleri beğendim, kıstırmalı olan analogun çubuğu fazla zorluyor takıp çıkarırken.

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elinwelin -- 19 Şubat 2025; 15:53:30 >
    Ben alabilsem alcam ama Türkiye'ye sipariş verilmiyor hocam..

• elinwelin kullanıcısına yanıt
    Baya iyi duruyor hocam iş görür bence de

Dock mu hocam? Ben Temu'dan aldım 200 küsür tl, gayet iş görüyor.

Yok 74w battery hocam cihazın benim için tek eksiği o gücünün 1060 olduğunu bildiğim için FPS bazı oyunlarda azmis vs takmıyorum

Dock kullanıyorum sayılır kendi standı+ USB hub adaptörüm ile kullanıyorum TV de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 19 Şubat 2025; 17:21:5 >

He anladım. Bendeki de usb hub şeklinde. Peki o şekilde bağlayınca command centerdaki batarya işaretinde ünlem çıkıyor mu hocam sende de?

Çıkıyor hocam adaptörün 100w olması lazım güç tam iletilmiyor cihaza

Asus Rog Ally’nin içinden Dock çıkıyor mu? Nintendo Switch’i alırken bütün Switch’lerin içinden Dock çıkıyor, cihazla birlikte geliyor. Umarım Nintendo da şımarıp Switch 2 çıkınca Dock’u ayrı satmaya kalkmaz. Steam Deck’ten de Dock çıkmıyor. Standart hepsinde Dock ile birlikte gelmeliler. İnsanlar kapitalizmi hemen itiraz etmeden kabulleniyor. Apple da artık şarj adaptörü ve kulaklık koymuyor. Saçmalık.

• @onrgmc1 hocam sea of thieves oynadın mı hiç? Oynamadıysan tavsiye ederim atmosferi vesayre çok güzel chill bir oyun korsancılık tarzı takılıyorsun

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bence de verilmesi lazım ama pek şikayetçi olan görmedim hocam bu durumdan. iPhone şarj aleti vermemesi tepki baya gördü ama taktı mi yok ki baya önemli şarj aleti..

• 
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.