< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 19 Şubat 2025; 14:6:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (501. sayfa)

-
-
Temiz hocam iş görür
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3d printer büyük nimet yalan yok
Ben bu dediğinizi bulamadım ya 30000mah 140w buldum da, 65wda 12klık çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim oyun hayatim TV ve Monitörde oynamak ile geçti, Ps5 oynadığım Tv bile 43 inç Oled 4K
Dun Gta 5 indirdim, Türkçe yama yaptım. Muazzam bir keyif Türkçe oynayabilmek.
Asus ekranı TV ye yansıtınca pixellerden kaynaklı ciddi bozuluyor görüntü. O yüzden epey araştırdım ve bu tam istediğim oldu.
Diyeceksiniz ki o kadar para verdin sistem kursaydın ama ben taşınabilir ve aynı zamanda elde oynanabilir olmasını istedim.
Deneyimlerimi aktarırım ))
-
Benim ürünün stoğu kalmamış hocam bu da olabilir bence 40k 100w her türlü yeter
https://app.hb.biz/jWgQdT4TqdB1
Dock üzerinden bağlayınca Command Centerdaki şarj işaretinin yanında ünlem çıkıyor bende. İlk bağlayınca da sağ altta Asus'un kendi dockunu kullanın gibi bi uyarı çıkıyor. Sizde de böyle mi arkadaşlar?
Bu cihazın olayı o zaten hocam tanıtım videosuna bile baksan adamın teki oyun oynuyor ondan sonra cihazı söküyor ve yatakta uzanıp devam ediyor PC ye yeni bir bakış açısı bu ve hem hafifliği rahat taşınması hem de istediğin şekilde kullanabilmen baya insanı çekiyor almaya. Yeni bı tür olduğu için tutması cestililiginin artması lazım o zaman uygun bir seceneote olur ama gücüne baktığımızda fiyatı 1060 laptop seviyesinde olmalı normal sürümü öyle oldu aslında ama x hala çok pahalı geliyor bana alt tarafı ram batarya ve SSD de iyileştirme var bu kadar fark olmaması lazımdı
Ben de alayım dedim de çok pahalı hocam ya. O farkı üstüne katıp Ally x alsam daha mantıklı geldi
Yani orası öyle hocam ama baya büyük kapasite cidden 40k iyi yani ucuza Ally x in olmuş olur 😂
O da doğru
Aslında şu 74w'lik bataryaya güvenlik açısından güvenebilsem direk onu alacağım ama emin olamıyorum. Bu arada dock kullanıyor musun hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elinwelin -- 19 Şubat 2025; 15:53:30 >
Ben alabilsem alcam ama Türkiye'ye sipariş verilmiyor hocam..
Baya iyi duruyor hocam iş görür bence de
Dock mu hocam? Ben Temu'dan aldım 200 küsür tl, gayet iş görüyor.
Yok 74w battery hocam cihazın benim için tek eksiği o gücünün 1060 olduğunu bildiğim için FPS bazı oyunlarda azmis vs takmıyorum
Dock kullanıyorum sayılır kendi standı+ USB hub adaptörüm ile kullanıyorum TV de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 19 Şubat 2025; 17:21:5 >
He anladım. Bendeki de usb hub şeklinde. Peki o şekilde bağlayınca command centerdaki batarya işaretinde ünlem çıkıyor mu hocam sende de?
Çıkıyor hocam adaptörün 100w olması lazım güç tam iletilmiyor cihaza
Asus Rog Ally’nin içinden Dock çıkıyor mu? Nintendo Switch’i alırken bütün Switch’lerin içinden Dock çıkıyor, cihazla birlikte geliyor. Umarım Nintendo da şımarıp Switch 2 çıkınca Dock’u ayrı satmaya kalkmaz. Steam Deck’ten de Dock çıkmıyor. Standart hepsinde Dock ile birlikte gelmeliler. İnsanlar kapitalizmi hemen itiraz etmeden kabulleniyor. Apple da artık şarj adaptörü ve kulaklık koymuyor. Saçmalık.
@onrgmc1 hocam sea of thieves oynadın mı hiç? Oynamadıysan tavsiye ederim atmosferi vesayre çok güzel chill bir oyun korsancılık tarzı takılıyorsun
-
Bence de verilmesi lazım ama pek şikayetçi olan görmedim hocam bu durumdan. iPhone şarj aleti vermemesi tepki baya gördü ama taktı mi yok ki baya önemli şarj aleti..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X