< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (503. sayfa)

-
-
arkadaş girdi kanıma, sekiro ve elden ring yüklüyorum şu an. mouse kırdıydım pcde oynarken sekiro, umarım aleti sağa sola fırlattıracak kadar cinnet geçirmem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elinwelin -- 22 Şubat 2025; 22:19:25 > -
Valla oynayabilirsen büyük zevk alırsın hocam. Souls tövbe ettiğim oyun türü ne zaman denesem yeter diyip sildim bu zamana kadar 😂😂
Rsr ve afmf2 yi bu oyunda kullanmani tavsiye ederim FPS anlamında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bitirdim 2sini de zaten de mouse kırınca gamepadle bi deniyim demiştim, gamepadle daha kolay gelmişti :D ama yine de sinir krizi tabi souls. elden ring dlcsini pas geçersek bence acıyıp kolay yapmışlar, hatta dlcnin son boss radahnın nerflenmesinden anla, azcık normal insanlar da oynasın demişler resmen
-
Benlik değil valla hocam bana god of war gibi oyun lazım. Ya ilk god of war gibi hack and slash ya da son oyunu gibi aksiyon direkt 😂😂
bu teknolojileri nasıl kullanıyorum? nerden açılıyorlar?
-
-
-
Yeni güncelleme gelsin daha da zevkli olur hocam GTA 6 bize geç gelecek diye avutmak için PS5 güncellemesini getiriyorlar Mart başlarında fsr vs gibi ayarlarda gelecek galiba performans muhtemelen daha iyi olur 😂
Valla bırakıp oynamasam mı o zaman ?
Kaldırır mı bizim makinalar ?
Daha iyi deneyim olacaksa Mafia indirdim onu oynayayım Türkçe hocam. Ne dersin ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mafia optimizasyonu kötü hocam ya değişik bir şey var onda anlamadim gitti.
Sistem gereksinimlerine baktım yani rahat kaldırır hocam. Fsr gibi teknolojiler daha çok FPS almamızı sağlar zaten baksana god of war teknolojiler ile 80 100 fpsleri görüyor. GTA 5 muhtemelen ray tracing dışında aşırı farklı olmayacak onu kapasak fsr açsak yeter de artar diye düşünüyorum. Update çıkınca deneriz zaten. Mart 4 te gelecekmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 23 Şubat 2025; 20:42:54 >
Hocam o zaman bu test insanları yanıltır. Ben lenovonun her oyunda işlemci kullanımı daha düşük olduğu için daha güzel bir işlemci performansı verdiğini düşünüyordum ama belli ki adam z2 ekstreme yerine 890m olan başka bir işlemci kullandı bu testi yapmak için.
-
Yani muhtemelen öyledir hocam ama emin ol z2 extreme fps i bundan çok farklı olmayacaktır.
Keye gerek yok. Ben 2280 m2 taktım. Flashdiskten normal windows 11 kurulumu yaptım, key istemeden türkçe ama single language olarak kurulum yaptı. Sonrasında driverları indirip yükledim. Benim gibi kurulum yapacakların dikkatine: ya etherneti olan hub kullanın ya da rog allyin wireless kartının driverini klasör olarak kurulum yaptığınız flashdiske atın, yoksa kurulum yarım kalıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sessiz modda switch emulatöründe yağ gibi oynuyorum. Ayarları düzgün yapınca süper oluyor. Vulkan kullanın.
Hangi oyunlarda hocam legend of Zelda mesela sessiz modda akıyor mu sanmıyorum emulator olayı ağır bir olay bu bir gerçek
Ya öyle de olur tabii ama yükseltme kodları da var hocam lisanslı oluyor yine sonuçta
Ben Mario seviyorum. Zelda da performansda oynanır, denemedim. Sonuçta ps1 emülatöründe 10w modda retroarch ile sorunsuz.
Yani hocam ben Zelda denedim çok iyi değerler alınmıyor. Ondan dolayı gittim uğraşmamam diye bi çipli switch çektim ama yine sarmadı zaten kenarda tozlanir şuan cihaz bir tek Mario bros wonder i bitirdim diğerleri pek sarmadı beni 😂😂
github.com dan citron denediniz mi? Çok iyi switch emusu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X