Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: talha1376 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.361
Cevap
214
Favori
356.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
72. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Online diye biliyorum hocam o oyunu. Ac black flag oynamayı tercih ederim herhalde korsancilik yapmak istesem 😂 yine de sağol önerin için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Redditte emulator için rom zımbırtısını buldum da arşiv olarak tekte indirebileceğim bi adres var mı? Tek tek oyun indirmeye uğraşasım yok da var mı misal snes pack, ds pack, gba pack gibi. Bi de şu çok övülen zelda/animal crossing gibi oyunlar için yuzuya mı yüz sürüyoruz? Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] 

• Uniquemusha U kullanıcısına yanıt

hocam offline oynaniyor mu? hikayesi varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinwelin kullanıcısına yanıt
    Ana başlıkta bı kaç link paylaşmıştık hocam oyunlar için bakabilirsin

Herkesi sarar mi bilemiyorum ama ghostwire Tokyo oyunun adı FPS ama özel güçler var ateş su rüzgar vs güçler ile. Beni sardı 😂 grafikleri de baya sağlam bu arada
    Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

• onrgmc1 kullanıcısına yanıt

evet online hocam, istersen tek oynayabiliyorsun fakat yine de belki internet bağlantısı isteyebilir

• caca40 kullanıcısına yanıt

Campaign modu tarzı bir şey var fakat bildiğimiz tek oyunculu oyunların hikayesi tarzında değil hocam bende çok hakim değilim Tek başına oynayabiliyorsun başka insanlar olmadan fakat yine de internetsiz ortamda oynanabileceğini sanmıyorum. Tek başına oynarken bazı şeylerden kısıtlanıyorsun tüm içerikleri tüketmene izin vermiyor, çok oyunculu modda tek başına oynarken her şeye erişebilirsin

Oyunu biliyorum da çok ilgimi çekmemişti hocam sağolasın

• Merhaba ally X kullanıcısıyım.
    Temel olarak oynadığım 2 yada 3 oyun var.
    Örnek veriyorum GTA 5 30-40 fps arası oynuyorum 1080p yüksek ayarda.
    Beam ng 1080p Normal ayarda 30fps ortalama oynuyorum.

Fps yetersiz geliyor ayarda düşürmek istemiyorum frame generation denene AFMF yi açmayı denedim ancak fark göremedim. Aktif etmek için farklı bir şey mi yapmak lazım acaba bilemedim ?

Birde AFMF 2 ne zaman çıkacak ve gelecek cihazlara ?

Indiana Jones oyununa resmi fsr 3.1 güncellemesi geldi.
    Açık alanlarda 60 kapalı alanlarda 90fps alınıyor oynanabilir oldu diyebiliriz artık Allyda.
    Nvidia anlaşmalı bı oyun için erken geldi şaka maka ben hemen getirmezler diyordum

Bu arada bu sayfayı takip edebilirsin hocam oynamak istediğin oyunu buradan performansını görüp ona göre izler alırsın ya da oynarsın kurup

Deck Wizardyoutube
    Indiana Jones FSR 3.1 Frame Generation Official Update ROG ALLY Z1 Extreme
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=lYd9IFK7qnY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 21 Şubat 2025; 8:52:51 >

• Kaan™ kullanıcısına yanıt
    Afmf 2 aktif olarak şuan var hocam son driverda.
    Ayarı bu şekilde yapman lazım bı de Ally in command centerdaki real time monitor u kapatman lazım yoksa aktif olmuyor afmf

Bu arada ekranın küçük olduğunu bilerek bence ayar düşürebilirsiniz özellikle GTA 5 te msaa yi 2x üstünde kullanmayın FPS deli gibi düşüyor sırf ondan dolayı
    Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 21 Şubat 2025; 13:19:1 >

• Kaan™ kullanıcısına yanıt

Hocam ben çok yüksek ayarlarda 100 Fps uzeri aliyorum Gta 5 te.

Kendi Fps sini kapatip AFMF2 aciyorum. Ally da yag gibi ve cok iyi görünüyor, Tv ye yansitinca bozuldu, o yuzden 16 inc 144 Hz monitör aldim o gelecek 1-2 gune onda oynayacağım.

Yaşlılıktan gözler alt yazilari okurken zorlaniyor malum ))

• serseri35 S kullanıcısına yanıt
    144hz de yine iyi görünüyor hocam allyda 60hz moduna alıp afmf ile oyna mesela yırtılmalar net belli oluyor 120hz de yağ gibi
    Yeni güncelleme ile fsr ve dlss gelecekmiş oyuna bakalım fsr 3.1 gelirse belki Frame generation da gelir hocam GTA 5 e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 21 Şubat 2025; 14:9:52 >

Ben gençliğimin nostalji ağına düştüm hocam, ps2 def jam fight for ny oynuyorum dünden beri. Hatta o zaman sadece ps2m vardı, psp, ps3, vita’da def jam serisinden ne varsa indirdim, onları bi oynayayım. Bazzite kurup sonra emudeck fln yapacaktım da bi arkadaşım z1 extreme’ine emudeck kurmayı çözememiş, yardımcı olurken kendime de kurdum Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] 

kanala abone oldum bakayım bi ara, teşekkürler.

İyi oyunlar hocam

Diğer oyunlar çöpmüş ya çok moralim bozuldu, normal günümüz oyunlarına geri döneyim Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] 

• Bu test ne kadar doğru bilmiyorum fakat doğruysa legion go 2 sağlam bir performansla geliyor gibi gözüküyor

Msi Claw Ai 8+ & Lenovo Legion Go 2 Test Game

Muhtemelen doğru hocam bizim cihaz zaten bunlara yakın FPS alıyor bunlar biraz daha yüksek işte.z2 Z1 den iyi olsun zaten 😂
    Sadece Forza tuhaf geldi o da Frame generation yazmış ama oyunun Frame generation i yok diye biliyorum muhtemelen yanlışlıkla onu yazmış hepsinde var diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 22 Şubat 2025; 14:26:12 >
    Her oyunu teoride oynarsınız hocam Windows PC sonuçta ama alacağınız performans cihazın gücüne göre değişir. Emülatör mesela çok ağır bir olay aynı oyun direkt PC de olsa 120 FPS alırsın ama emülatörde 30fps zor alıyorsun vs yani

Ben bu sayfayı çözemedim hocam legion go 2 2025 in 2. yarısında çıkacak diyorlar bu adam benchmark testi yapmış, diğer el bilgisayarlarında da çıkmadan önce yapıyordu testleri hep. Firmalar önden yolluyor desem adamın öyle pek abone sayısı da yok bilemedim ben

• 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.