|
ASUS ROG Ally X tanıtıldı: Ryzen Z1 Extreme ve daha fazlası
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ram, Batarya ve Depolama güncellemesi iyi olmuş. Daha alınabilir hale getirmiş cihazı. Keşke ekranın çerçevelerini de yok etselermiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemcinin ve ekranın da yenilenmesi gerekiyordu, güncel oyunlarda yetersiz kalıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayağı ilerleme var. 2 nesil sonra demek ki işe yarar cihazlar çıkacak. O zaman kasayı satarım.
-
Ekran yenilenmeliydi. Yenilecek ekran çokta. İşlemciyi yenilemesi mümkün değil. Şuan piyasa da daha iyi mobil apu yok çünkü. Z2 extreme ne zaman çıkarsa yenilenir
lakin fiyatida firlamis 60-70 binden asagi gelmez TR ye.......asus rog ally x i eğer 8 inç gelseydi gözüm kapalı alırdım ,7 inç nedir arkadaş ekran burnumuza değiyor oynarken yani görmek için elkonsolunu ister istemez gözümüze yakın tutuyoruz akabinde burnumuzu öpüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 3 Haziran 2024; 22:41:25 >
-
Bu El bilgisayarlarının geleceği parlak 3-5 nesil sonra çok keyifli oyunlar dönecek elimizin altında uzanıcaz abe elimizde takılıcaz abe
-
40wh batarya 1 saat gidiyordu 80wh 2 saat gider herhalde bu işlemciyle
-
Bir insan PC veya konsol oyunculuğu yerine niye buna tonla para döker ki anlamış değilim.
Sandalye,Masada oynamak isteyen PC'ye geçer
Uzanarak oynamak isteyen konsola geçer
Seyahat eden birisi ne bileyim mobil oyun filan oynar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 6 Haziran 2024; 11:8:21 > -
Mobil oyunlar ile el konsolu arasında dağlar kadar fark var hocam. Telefona joystick bile taksanız aynı keyfi alamazsınız, kaldı ki konsolda oynayabileceğiniz oyunları telefonlar oynatmaz. Ben seyahat eden biri olduğum için mantıklı buluyorum. Konsol ile arasında çok fark var bence. Hedef kitleleri farklı.
-
Güncel oyunlarda yetersiz kalıyor derken? Cahil cahil konuşuyorsun veya steamdeck den bahsediyorsun.Bu aletin önceki sürümü bile güncel oyunları rahat oynatıyor. Önceki sürümleri tüketici şikayetlerini dinlediler bu versiyonu çıkardılar.
Ue 5 oyunlarını bir denesene, Alan Wake 2'den hiç bahsetmiyorum bile.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X