Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS ROG CETRA USB-C KULAKLIK - FULL KUTULU GARANTİLİ Satın Al 23 Mart 2022 18:20 1 1 ASUS ROG CETRA USB-C KULAKLIK - FULL KUTULU GARANTİLİ Ürünü 22.06.2020 Tarihinde satın aldım. Satın aldıktan sonra 1 kere kullandım ve kutusuna koydum. İade edemediğim için öylece kaldı. Kullanmama sebebim ise USB-C olarak aldığımı fark etmedim ve USB-C girişli sadece tabletim var. Tablette de kulaklığa ihtiyaç duymuyorum air podslarım var. Bilgisayarım için farklı bir kulaklık aldım bu da öylece kaldı. Zaten temizliğinden anlaşılır. Sorunsuz ve tertemiz bir şekilde duruyor.Işığı kırmızı olarak yanıyor. Kutusu ve kutu içeriği sıfır gibi tamamen duruyor her şeyi ile.Fiyat: 550 TLAlıcısına hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 22 Haziran 2022 Satıldığı Şehir : Afyonkarahisar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS ROG Strix Scar 18 G834JZR-N6036W - VATANBİLGİSAYAR - YENİ RTX4090 / 64 GB RAM / İ9 13900 KF / GARANTİLİ ASUS PROART KASA [SATILDI] PS5 Slim Digital - Sıfır sayılır, Vatanbilgisayar garantili [SATILDI] iPhone 15 Pro Max Naturel 256GB YurtDışı