Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus ROG Claymore Cherry Brown Switch TR - Full kutu içeriği Satın Al 24 Nisan 2024 14:56 1 1 Asus ROG Claymore Cherry Brown Switch TR - Full kutu içeriği Asus'un ROG markası altında premium klavye sektörüne girdiği ve $200 liste fiyatı ile çıkardığı efsane klavyedir. En önemli özelliği numpad'in isteğe göre sağ veya solda konumlandırılabilmesidir. Ya da numpad gerekmediği zamanlarda kenara koyularak TKL olarak da kullanılabilir. Full metal gövdeli tank gibi bir klavyedir. Asus Aura Sync desteği vardır. Ben günlük değil ikinci bilgisayarımda kullandım bu klavyeyi bu sebeple oldukça az kullanılmıştır. Keycap'lerde parlama, silinme vs. yoktur resimlerden detaylı görebilirsiniz. Full kutu içeriği, süet taşıma çantaları olduğu gibi durmaktadır. Lokasyon olarak yakınsanız test ederek alabilirsiniz. Ayda 2-3 kez İstanbul'a geliyorum, Ümraniye civarlarında yine elden teslim edebilirim. Güvenli şekilde kutulama yapıp kargolayabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] XPG Lancer 16gb 5200mhz CL38 DDR5 Ram - Tek modül, Kutusunda [SATILDI] Redragon K553 USAS RGB Blue Switch Mekanik Klavye - TR [SATILDI] Asus ROG Claymore Cherry Brown Switch TR - Full kutu içeriği [SATILDI] Sony WH-1000 XM4 - Sıfır gibi full kutu içeriği
Satıldı. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] XPG Lancer 16gb 5200mhz CL38 DDR5 Ram - Tek modül, Kutusunda [SATILDI] Redragon K553 USAS RGB Blue Switch Mekanik Klavye - TR [SATILDI] Asus ROG Claymore Cherry Brown Switch TR - Full kutu içeriği [SATILDI] Sony WH-1000 XM4 - Sıfır gibi full kutu içeriği