Şimdi Ara

>> Asus Rog CrossBlade Ranger AMD FM2+ Anakart + Ram + Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #Diğer AMD #Asus Anakart #AMD / Intel AMD / Intel #AMD Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Amd Sistem Parçaları

Asus Rog CrossBlade Ranger FM2 Anakart ve Ram ve Soğutucu

-Sistem 1-

Önemli !!! : Parça Parça satış var.
    Sıfırdan hiç farkı olmayan ürünlere sıfırına göre çok çok uygun bir fiyat verdim. Parası çok olan tabii yine sıfırdan hiçbir farkı olmayan bendeki ürünü almak yerine sıfır alabilir.

Asus Rog CrossBlade Ranger Amd Fm2 Anakart

Sıfırdan farksız ve eksiksiz full kutulu, Vatan Bilgisayar faturalı ve 2016 Mart'ta alınmış olup 2.5 yıl daha garantilidir.

+ FM2+ Platformundaki istisnasız en dolu ve en iyi anakarttır.
    + AMD'lerde Pci Express 3.0 özelliği sadece FM platformlarda mevcuttur yani bu anakartta vardır.
    + Rog serisini ayrıyetten anlatmaya gerek yok. Her noktada en iyi bileşenlere sahiptir.
    + 1000 TL ve üzeri anakartlarda hangi özellikler varsa bunda da aynıları mevcuttur.
    + En yüksek kaliteli ve izolasyonlu SupremeFx 7.1 ses kartı ve oyun dosyalarını hızlandırma özellikli ve akım korumalı İntel AĞ.
    + Sağlam oyuncuların hiçbir şekilde kaçırmaması gereken bir ürün.
    + Rog dünyasına en makul giriş bu anakartla yapılabiliyor.
    + X4 860K işlemciyi hiç zorlanmadan 4.5 Ghz hızına çıkartıp sorunsuzca 7/24 stabil tutabiliyor.
    + Bu anakartla birlikte RX470 veya RX480 ekran kartı alıp oyunlarda darboğazsız yüksek performans elde edebilirsiniz.
    + Tasarımcılar için birebir denediğim bir özellik. Video dosyalarını editlerken ekran kartı hızlandırmasını seçtiğiniz takdirde AMD işlemci ve ekran kartı bir arada çalışarak en hızlı
    İntel işlemcilerden bile daha çabuk video renderlamaktadır. Şahsen denediğim bir özellik. İntel ve Nvidia böyle verimli çalışmıyor.
    + Alttaki fotoğraf satışta olan ürüne aittir.
    + Bu anakartla bir sistem kurduğunuz takdirde freesync bir monitör alıp en üst düzey oyun deneyimini muadili bir İntel Nvidia sisteme göre 1500 2000 TL daha ucuza elde edebileceksiniz.

Fiyat: 550 TL. Kesinlikle pazarlık yoktur. Fiyatı kabul eden mesaj atsın. Piyasada bulabileceğiniz en uygun fiyatı 650 TL ve üzeridir.

A-Data 2x2 GB DDR3 1333 Ram

+ Tamamen sorunsuz. Tertemiz ramler.

Fiyat: 40 TL. Pazarlık bulunmamaktadır.

Teknofiyat.com'da ramlerin en uygun fiyatı:http://www.teknofiyat.com/?search=adata+ddr3

Sıfır Kullanılmamış FX6300 Soğutucusu

+ Amd işlemcilerin tamamı ile uyumludur. Am2 Am3 Fm1 Fm2 Fm2+
    + En ufak bir ısınma probleminiz olmayacaktır.
    + Ben bu soğutucuyu kaliteli bir macun ile kullandım ve gerçekten çok iyi değerler aldım. Siz de satın alıp kaliteli bir macun ile kullanırsanız soğutucunun gerçek verimini alabilirsiniz.
    + Anakart ve ramleri pazarlıksız satın alana hediyem olacaktır.

Fiyat: 25 TL

>> Asus Rog CrossBlade Ranger AMD FM2+ Anakart + Ram + Soğutucu>> Asus Rog CrossBlade Ranger AMD FM2+ Anakart + Ram + Soğutucu
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebrak -- 21 Ocak 2017; 10:1:1 >

• msi a88x g41 için takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakart satıldı mı duruyorsa nekadar

• lololos L kullanıcısına yanıt
    Dostum 4 yıllık ilnları hortlatmsan mı acaba 🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.