Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus ROG Falchion | MX Cherry Red Switch | Türkçe ISO Satın Al 17 Kasım 2024 23:32 1 1 Asus ROG Falchion | MX Cherry Red Switch | Türkçe ISO Merhaba,MacOS sistemine geçtiğim için klavyeyi kullanmıyorum. Bu nedenle satılıktır. Temizleyip kutulayıp kaldırdım. Ben farklı keycaps ile kullandığım içim kendi keycapslerini az kullandım.Hiçbir problemi yoktur, aldıktan sonra bilgisayarınıza takıp rahatlıkla kullanabilirsiniz. MX Cherry Kırmızı Linear Switch versiyonudur, sessiz bir klavyedir.Asus yazılımını kurarsanız oyunlardaki kontroller klavyede farklı renklerde beliriyor, incelemelerini YouTube'ta da görebilirsiniz.Ataköy-Şirinevler Metrobüs durağı, Yeni Bosna Metro veya Ataköy Marmaray Durağında teslim edebilirim. Sorularınız olursa cevaplıyor olacağım.Sahibinden ilan no: 1211767716, detaylı fotoğrafları ilanda mevcut.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asus ROG Falchion | MX Cherry Red Switch | Türkçe ISO [SATILDI] Corsair QL120 RGB | 120 mm Fan | 3 Fan + Node Core [SATILDI] Lian Li A4-H2O | Gümüş ITX Kasa (w/ Cooler Master V650 SFX PSU, Phanteks Glacier One 240MPH) Inno 3D RTX 3070 Ti | Inno3D RTX 3070Ti | ITX çift slot | KGF'li