Şimdi Ara

ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.485
Cevap
24
Favori
75.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Noctivagant

5-6 gün önce aralarında 800 TL fiyat farkı vardı o vakit düşünülürdü ama 5-6 gündür G550jk fiyatı 3.299 düşmüş durumda ve aradaki fiyat farkı 2.031 TL çıktı. Ciddi bir fark. Ben şu an para biriktiriyorum olur G550jk fiyatı yine 4.400 TL çıkarsa ve o vakit ben bu miktarı biriktirmiş olursam aradaki fiyat farkı tekrardan 800-900 TL inmiş olursa o durumda şahsen gider G771 alırım.

Herşey size kalmış ama bence biraz sıkın dişinizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • || 58ONuR58 || kullanıcısına yanıt
    Evet
    http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/G550JK/specifications/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dakmor -- 13 Nisan 2015; 16:44:59 >
  • dakmor kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Bende cızırtı problemi falan yoktu tecribe ettiğim kadarı ile ama uzun saatler kullanmadım kulaklıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskid

arkadaşlar merhaba.. tasarım ve illüstrasyon yapıyorum bu sebeple bu özellikte bir makinanın bana rahatlıkla yeteceğini düşündüm ve bu yüzden aldım ama ısınma konusunda endişelerim var. photoshop ve benzeri programlar kullanıyorum şimdiye kadar ısıyla ilgili pek bir şey farketmedim ama klavye ile ekran arasında 'republic of gamers' yazan bölümdeki ısı oldukça fazla. çok fazla oyun oynayan birisi değilim ama biz de insanız ve oynuyoruz tabii. mesela dün ets2 oynayayım dedim ve o bahsettiğim bölgede ısı oldukça arttı.. GPU Tweak'i açtığım zaman sıcaklığı 50 derecenin üstünde gösteriyordu (bu arada GPU Tweak'le ilgili tek anlayabildiğim şey programı açabilmek.. tam olarak ne işe yaradığı hakkında biilgi verip yardımcı olursanız da sevinirim). şu an buraya yazarken bile hiç bir program vs. açık olmadığı halde yine o bölgede ısınma mevcut.. neyse daha fazla uzatmayayım.. bu gibi sorunların oluşmasının nedeni gpu tweak ve/veya nvidia denetim masasındaki ayarlardan falan kaynaklanıyor olabilir mi? biraz uzun bir anlatım oldu ama kusura bakmayın ve şimdiden teşekkürler

Isındıgını söylediginiz ekranın alt bölümünden kasa içindeki sıcak hava cıkısı olmaktadır , kasa içindeki sıcak havanın biryerden atılması gerekir ,bircok üretici sıcak hava cıkısını yan tarafa koyarken asus kasaların bir bölümünde ekran altındaki kısımdan yapılmaktadır.Böylelikle ellerinizi koydugunuz kol dayama paneli ve tuşların bulundugu kısımın ısınması önlenmektedir.

• Bu konuyu toparlamak yada açan arkadaştan rica edip sildirip yeni konu açmak lazım.Laptobu kullananlarda çok o kadar edermi şu kadar eder yorumlarıyla dolu. Sanki tavsiye istemiş biride herkes yorum yapmış. Laptobun herşeyini çözdüm zaten aldığım gibi kullanmayı sevmem.
    Üstünde gömülü windows ile nasıl temiz kurulum yapılır, atk sürücüsü nasıl sorunsuz devreye sokulur, ses sürücüsündeki kısık ses olayı ne, vs. hepsinin anlatımı yaparım. Konuyu açan arkadaşta bi çok soruya cevap vermiş. Bu konu kullananların yada alacakların konusu olmalı bunun yerine alternatif arayanların değil bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum.
  • Cihazın fiyatı tekrardan 4.620 TL olmuş. Bu kadar param olsa cidden gider bunu alacağıma ASUS G771JW alırım. G550Jk şu anki fiyatına göre 2.530 TL daha biriktirmem lazım. Gerçi taksitle alacağım ama biriken parayı başka şeylere harcansın diye belli aralıklarla bir yakınıma veriyorum o bana borçlanmış oluyor. Tam Pc alacak kadar miktar kadar ona para vermiş olduğum da o bana borcunu bilgisayarı alarak ödeyecek.
    Değişik bir uygulama bizim bu yaptığımız ama genel de bir şeyler alacağımız zaman hep böyle yapıyoruz. Böylece o normalde taksit ile yapamayacağı harcamaları yapmış oluyor bende zamanı gelince almayı düşündüğüm ürünü almış oluyorum.
  • G771JW 15,6" olsa düşünebilirdim. 17" çok büyük. Bu ayarda bir bilgisayar var mı ? Asus'un başka marka bakmıyorum.

Ayrıca G550JK 'yı alırsam. GTA V kasmadan oynayabilir miyim ? Bir tane daha monitör bağlayacağım.

Şuanki bilgisayarımı o şekilde kullanıyorum. Vaaaadesi dolmaya başlıyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar bir kez daha asus g550jk-cn234h ın fiyatı 3300 e indi
  • kasmadan oynarsın mediumda falan heralde high çok yüksek ekran kartı istiyor sanırım
  • gorkemis G kullanıcısına yanıt
    Cihazın fiyatı ne kadar oynak oldu. Hafta sonu geldi mi fiyatı bir anda 1.100 civarında bir indirim görüyor.

Arkadaşlar bir sorum var. Bir dizüstü bilgisayara 5+1 ses sistemi nasıl bağlanır. Umarım bir kaç aya kadar dizüstü bilgisayar aldığımda masaüstü bilgisayarım emekli olacak o zaman 5+1 ses sistemim boşa çıkacak ve onu dizüstüne bağlamak istiyorum. Bu mümkün mü ve nasıl yapılır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 17 Nisan 2015; 16:53:13 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    3 haftadır takip ediyorum hep böyle artık yarın gidip alıcam dolar iyice rokete bağladı 5+1 nasıl bağlanır hiç bilmiyorum ayrıca biri bana bu pcnin normal kullanımda kaç saat gittiğini söyleyebilir mi
    Fiyat böyle arada bir 3.200 TL seviyesinde giderse iyi olur. Bir 1.100 TL daha biriktirirsem bu fiyattan alabilirim ama umarım ben biriktirdiğim de fiyat yine 4.400 TL çıkıpta sonra orada kalmaz.

Bir Fotoğraf sergisinde sergilediğim 20-25 tane A4 boyutlarında çerceveli fotoğraflar var aslında onları tanesi 40-50 TL den okutabilseydim iyi olacaktı. O zaman anında bilgisayarı almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 17 Nisan 2015; 18:37:32 >
    şimdi aldım pcyi baya kaliteliymiş
    Hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun bi biz alamadık bundan
    Saol yalnız programları yüklemeye başladım batterybar diye bi program var batarya yüzdesini saat süresini ve bataryanın ne kadar öldüğünü söylüyor %6 ölmüş bataryası sıfırken garip geldi bana
  • mrb arkadaslar bende 3 ay3 hafta once aldim yaklasik olarak fakat 3 defa degisti bilgisayar sebepse su; Youtubedan video izlerken cizirti oluyr kulaklikla veya kulakliksiz o cizirti olmaya baslayinca sistem seslerinde de cizirti oluyr cizirti dedigim ses su sekilde: oyun oynarken dondugunu ve sesin takldigini dusunun simdi son gelen pcde de ayni sey mevcut sizce sorun nedir artik para iadesi durumuna geldim fikir alabilir miyim sizden

• fkrks F kullanıcısına yanıt
    Tırrrrrrrr şeklinde bir ses mi ?

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104967144&p=1#104967144

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.