Şimdi Ara

ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.485
Cevap
24
Favori
75.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    özür dilerim biraz daha açabilirmisiniz? Ben oyun oynarken 4Gb lik ekran kartının nekadarından faydalanabileceğim?
  • Heracleas H kullanıcısına yanıt
    Bu ekran kartına üreticinin verdiği bellektir uygulamanın durumuna göre kendi bunu ayarlayabilir.Yalnız bellek durumu üzerinde duruyorsunuz bunu oyunlarda avantaj sağladığını sanmayın öyle bir durum yok ekran kartı belleği şu konuda avantaj sağlar rame ihtiyaç duyan uygulamalarda ekran kartının sistem raminden kullanımı azaltır
  • üzerinde duruyorum çünkü bu bilgisayarı alırken bana her oyunu yüksek ayarlarda oynayabileceğim söylendi ve vaat edildi. ama daha yüklediğim ilk oyunda görüntü kalitesi eski bilgisayarımdan daha kötü çıktı. GTA5 oyununda ayarlara girdiğimde 1760 mb'lık bir alan gösteriyor ve ayarları bu boyuta göre yükselttiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR DÜN ALDIM ÇİHAZI.NVIDIA GeFORCE GÜNCELLEŞTİRMELERİ WAR DİYOR tıklıyorum NVIDIA GeFORCE EXPERİANCE yi aç dediğim de yada güncelleştirmeleri kontrol et dediğimde geforce experience encountered an error and must close hatası alıyorum nasıl düzeltebiirim?
  • Heracleas H kullanıcısına yanıt
    Bu bellek üzerinde duranlar arkadaşların donanımdan anlamıyor heralde belleğin oyun performansına katacağı bir şey yok görevini yazdım zaten ve her oyunun ekran kartı belleğini kullanma kapasitesi farklı olabilir hepsini kullanacak diye bir kaide yok bu soru burada çok soruldu ve cevaplandı.Harici kartla çalıştırdığınıza emin misiniz?Nvidia denetim masasından 3d ayarlardan oyunu ekran kartına tanıtın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 2 Ağustos 2015; 11:21:56 >
  • Darkness_97 D kullanıcısına yanıt
    Bu programın son güncelleştirmesi sorunlu herkeste bu sıkıntı oldu.Nvidia sitesinden elle kurun ben öyle yaptım.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yardım ettiğiniz için. bilgisayarın başına geçtiğinde deneyeceğim. evet donanımdan pek anlamıyorum sadece makinenin elimde patlamasından Korktuğum için kaygım oldu. çok araştırdım ve en iyisinin fiyatına göre bu olduğunu gördüm satın aldım. istediğimi veremezse hezimet olur

• arkadaşlar point blank filan oynuyorum sıkıntı yok ping dede sıkıntı yok ama lol e giremiyorum sürek li oyun çöktü hatası alıyorum internet hızını ölçüyorum net ten 7-8mbs filan çıkıyo yoksa pc de mi sıkıntı war bir program mı engelliyor bilen var mı?
  • Güncel

GeForce Experience hâlâ sorunlu. Güncelleme gelmiş, yükseltemiyoruz iyi mi.

Edit: GeForce Experience ile ilgili benzer problemleri olanlar için, yeşil-siyah panel açılmama sorunu çözüldü. Hatta biz güncelleme beklerken ilaç gibi geldi yani :))

"Denetim Masası-saat,dil,bölge kısmına girin..Bölge ye tıklayın en üstteki BİÇİM kısmında İngilizce(AMERİKAN)'ı seçin.. bunları yapınca açılacaktır..saygılar.." fatihtek34 isimli üyeden alıntıdır.

• Arkadaşlar elimde gl551 modeli var.
    sabit diskim 256ssd
    bu yetmediği için optik sürücü bölümüne optik sürücü bölümüne hardisk takmaya karar verdim.
    ama alacağım disk sata 3 mü olmalı 1tb 7200 normal disk takacağım. ayrıca bu casaların 12.5 mm ile 9.5 mm gibi ölçüleri varmış.
    Bu laptop için hangi ölçüleri almak gerekli.
    Bu ölçüler için emin olmadığım için kafam karıştı.
  • Windows 10 güncellendikten sonra ekranda yazılarda, programlarda filan hep bulanıklaşma ve ya yazı büyüklüğü göründü. Görüntü ayarlarından metün boyutunu %125(önerilen) yaptım yine de değişmedi. Bu sorunu çözen var mı güncellemeden sonra.

Edit: Normalde sporitfy 'da yazan yazılar daha küçük ve belirgindi. Ya chrome da yukarıdaki yer işaretleri küçüktü. güncellemeden sonra bunlar büyüdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeV16 -- 8 Ağustos 2015; 10:52:46 >

• arkadaşlar iki gün önce ben de cihazımı windows 10'a güncelledim. Ama güncelledikten sonra bir şeyler olmaya başladı. Mesela en çok göze çarpan ses sorunu. kutudan çıkan subwoofer eskisi gibi çalışmıyor sanki. ses kalitesi düşmüş gibi gözüküyor. Ayrıca açılma ve kapanmada bir yavaşlık var gibi.
    Ayrıca her açtığımda ya bir dll hatası ya da başka başka hatalar veriyor. Mesela msvcr110.dll hatası verdi. onu hallettim, msvcp110.dll dedi onu da hallettim. sonra cx000007 gibi bir hata verdi. en son da bios load fail hatası verdi.
    W10 yokken çok mutluydum. şimdi bir sürü sıkıntı var. Bu hatalara benzer hata alanlar çözüm yazabilirlerse sevinirim.

Asus'un sitesinden w10 driver güncellemelerinin tamamen çıkması sorunlarımızı çözer diye umuyorum.

Ayrıca bazı oyunlara girişlerde de sıkıntım var.
  • BeV16 kullanıcısına yanıt
    İlgili uygulamanın uyumluluk ayarlarından tüm kullanıcıların ayarlarını değiştir diyerek yüksek dpı yazan kutucuğu işaretlersen çözülebilir belki.
  • Arkadaşlar merhaba, laptop bakıyordum kendime N550 yi araştırırken G550 öneren birine rastladım orda. Haliyle buraya yöneldim. PC de aşırı oyun oynayan biri değilim zaten masa üstü bilgisayarım yetiyor bana. O yüzden sizce bu laptopu almalı mıyım? Bir problem yaşarmıyım ? Tasarımı felan çok hoş gözüküyor. Kronik problemler açısından da öyle çok sıkıntılı bir cihaz değil galiba. Ayrıca yanında küçük hoparlör çıkıyor mu ? Son olarak 3500 lira gördüm en düşük fiyat olarak. Nasıl bir fiyat sizce ?
  • evet arkadaşlar nihayet heyet kararı elime ulaştı. vatan bilgisayar denen firmadan paramı almaya hak kazandım. Allah bir daha ne vatana ne asus a bulaştırmasın inşallah. gerçekten kronik sorunlu bir bilgisayar tavsiyem sıkıntınızı iletin ilgilenmiyorlar ise veren heyete gitsin. adalet tecelli edecektir.
  • Drakoid D kullanıcısına yanıt
    GTX 860M - 17.3 - FulHD IPS Mat ekran - i5 4210h performans işlemcili 2.90ghz (max 3.50ghz)
    çift fan , soğutma gayet güzel , + ZALMAN Ultra sessiz 20cm fanlı soğutucu ile işlemciye %80 limit koydum . min - max sıcaklık GTA-5 de 60 - 74 derecelerde

Test Videoları - gta 5 fanlı + fansız :https://www.youtube.com/channel/UCa_OQlj_vnBglRdVmPJCWVQ
    Bu makine 2600 tl F/P de bence 1 numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.ugurdo

GTX 860M - 17.3 - FulHD IPS Mat ekran - i5 4210h performans işlemcili 2.90ghz (max 3.50ghz)
    çift fan , soğutma gayet güzel , + ZALMAN Ultra sessiz 20cm fanlı soğutucu ile işlemciye %80 limit koydum . min - max sıcaklık GTA-5 de 60 - 74 derecelerde

Test Videoları - gta 5 fanlı + fansız :https://www.youtube.com/channel/UCa_OQlj_vnBglRdVmPJCWVQ
    Bu makine 2600 tl F/P de bence 1 numara

Peki ama niye beni alintiladiniz anlamadim.

Dediginiz bence de dogru yani.

• Arkadaşlar çevremdekiler aklımı karıştırıyor G550JK alma arefesindeym ancak çoğu kişi ddr3 ekran kartlı pc ye bu devide 3500tl verilirmi yok monster al ddr5 bellek var daha hızlı oyun oynarken vs laflar dönüyor siz nediyorsunuz ddr5 bellekli ekran kartımı bakmalıyım yoksa g550jk almalımıyım 3500tl verip ?
  • XPeriaONE X kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle şunu belirteyim, elin ağzıyla iş yapmak hiçbir zaman doğru bir seçim olmayacaktır. Mümkünse kendiniz araştırın, cihazı kullananlardan yardım isteyin ve son kararı da yine siz verin. Fiyat konusuna gelince de sanırım şöyle bi' örnekleme yapmam gerekecek. Yani 10 liraya da peynir var, 30 liraya da. Açıkçası söylenenlere karşın ekran kartı sizi memnun edecektir diye tahmin ediyorum. Elbette donanımı bir tık aşağıda olmasına rağmen fiyatlı olmasının sebepleri var. Böyle ürünler alırken ayrıntılarının yanı sıra, meselenin bütününe de bakmak gerekiyor. Kasa kalitesini ezip geçmek çok büyük bir hata olur. Yarın öbür gün pişman olmanızı istemem :)
  • _EsmeR kullanıcısına yanıt
    Tek tek cevaplandırayım :) Evet, subwoofer çıkıyor. Ayrıca fiyatı Türkiye standartlarına göre döviz kurlarından dolayı biraz pahalı. Eğer yoğun kullanıma tabi tutmayacaksanız ya da oyun/oyunla eşdeğer olabilecek programlarda yormayacaksanız gereksiz olarak üst düzey kaçabilir. Bazı kullanıcılar tek tük sorunlarla karşılaşsa da bariz problemleri olan bir cihaz olduğunu düşünmüyorum. Bana herhangi bi' sıkıntı yaratmadı şükür :)

Edit: Aklıma gelmişken söyliyeyim. Bizim cihazı kullanan arkadaşlar için, Windows 10 güncellemesinde acele etmemelerinin daha yararlı olacağını belirtmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devridünya -- 11 Ağustos 2015; 13:54:32 >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.