Şimdi Ara

ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.485
Cevap
24
Favori
75.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman hdd kaliteli ama ses çıkarması normal öyle mi @Devridünya
  • arkadaşlar özür dileyerek çok soru sorduğumun farkındayım ama bilgisayarda şöyle bir program var forumlardan okuduğum kadarıyla bu programın ekran kartına zarar verme ihtimali varmış siz ne diyorsunuz bu programı kullanmalı mıyım full speed fanı açınca 25500 deviri görüyo fan zarar verir mi ya da overclocku açınca bi sıkıntı olur mu ?
     ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar)
     ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drolestam59 -- 24 Temmuz 2015; 21:22:44 >

• Devridünya kullanıcısına yanıt
    Yanlış yönlendiren kim yazdığımı iyi okuyun bunun 2 seçeenği olabilir ya kalitesiz hdd yada kasanın ses yalıtımı ayrıca hddnin markası ve özellikleri iyi olabilir ama bazen sorunlu seri denke gelir n550 serilerinde hantal hdd kullnıyor x550 serisi keza öyle ayrıca bu sesin normal olduğunu söyledim hddninde sağlıklı olduğunu dedim böyle bir yorumda neden bulundunuz anlamadım.Ayrıca bu arkadaşa çok konuda yardımcı oldum kimseyi yanlış yönlendirme gibi bir durumun söz konusu değil.Bende 7200rpm disk kullanıyorum 4.5 yıldır çalışma standardını sizden iyi bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 24 Temmuz 2015; 23:03:35 >
  • drolestam59 D kullanıcısına yanıt
    Bu yazılan değerlere ulaşıyorsa fan ciddi zarar görür.Gpu-z tarzında program ekran kartının detaylı özelliklerini veriyor fana müdahale edilebiliyorsa yüksek devirlerde sorunlar ortaya çıkabilir yani söylentiler doğru olabilir.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Ukalalığın anlamı yok, yanlış yönlendirdiğinizi izah ettim sadece. Kalitesiz olduğundan değil, farklı bir durumdan kaynaklandığını belirttim. Şükür ben de iyiyimdir bu konularda. Kimin kimden neyi daha iyi bildiğini sorgulamak yerine, eleştiriye açık olmayı deneseniz çok daha yerinde olur..
    O değerlere hiç ulaşmadığım için konuyla alakalı kesin bi' şey söylemek istemem. Ama normal olarak tweak programının cihaza zarar verdiğini düşünmüyorum. Hatta tweak kullanılmamasının uzun vadede sorun yaratacağı kanısındayım. Forumdan da bilgi edinebilirsiniz ama ne derece doğru olduğu tartışılır. Siz en iyisi direk asusla iletişime geçin. Durumu izah edin, en net bilgiye ordan ulaşırsınız.
  • teşekkürler beyler ikinizden de allah razı olsun tartışmaya hiç gerek yok. yarın ben bi asusu arayayım.
  • siz bu programı açtığınızda fan speed kaç gösteriyor acaba?@Devridünya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drolestam59 -- 25 Temmuz 2015; 0:26:36 >
    Yüksek ayarlarda yüklendim, ben de gördüm o değerleri az önce. Kafama takılmadı değil açıkçası ama cihazlar piyasaya sürülmeden uzunca bir süre deneniyor. Neticede herhangi bi' sıkıntı olsa bunu tespit ederlerdi. Periyodik bakımlar düzenli yapıldıktan sonra buna bağlı problemler olmayacaktır kanımca.
  • demin cs go oynadım cihazla ekran çözünürlüğünü maksimuma getirdım ekranla klavyenin arası çok ciddi derecede ısındı arkadaşlar bu normal mi? ya da bunun normal olup olmadığı değerleri nasıl kontrol edebilirim?

nvidia experience bende çalışmıyor tıklıyorum ekrana gelip gidiyor oradan bakamıyorum hiçbirşeye.
  • yasin273 Y kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarımızın fan çıkışı o noktadan olduğundan merak etmeyin ısınması gayet doğal. Hatta asus mühendisleri her halükarda çıkacak o ısıyı klavyeye yansıtmamak için oradan tahliye etmişler. Bilgisayarı seçmemde önemli bir etmendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Darkness_97 D kullanıcısına yanıt
    Kullanım amacınız nedir?
    Burada donanım olarak asus önde kasa yapısı olarak da ben asus alırdım.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    oyun
  • Asus,toshıba'daki düşük ekran kartı gt750m seviyesinde bir kart
  • Kendi bilgisayarım diye demiyorum Kesinlikle asus g550 önde

• asus g550jk cn545h ı olan arkadaşlar bu pc sinin memnun kaldığınız yönlerini ve menun kalmadığınız yönleri yazar mısınız (artıları ve eksileri)

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness_97 -- 27 Temmuz 2015; 18:09:51 >
  • hdd den gelen sesin bizim tarafımızdan duyulmasının en büyük etkisi hdd nin bilgisayarın ön tarafında konuşlandırılmış olması lap top karşımızdayken sağ tarafta önde , birde 7200 rpm olması olabilir.önde hoparlörler le hdd var.. bu yüzden kulağımıza dah net geliyor ses ...
  • Real temp programını kullanıyordum sıcaklık değerlerine bakmak için programın en altında sensor test vardı 4 tane hepsi ok yazıyordu bugün baktım ortadaki ikisi log yazıyor acba bu ne oluyor bilgisi olan biri bilgilendirirse sevinirim.

• Arkadaşlar bilgisayarı 1 ay içerisinde servise yollamama rağmen değişim yapmak yerine lcd cover ve Menteşe değişecek dendi sebebi sizce ne olabilir. Ayrıca g550jk da lcd dış çerçeve ve lcd ekranı birbirine Vakumlu diye bi söylenti var yani kapak değişirse oda mecburen değişecek gibi donanım konusunda bilgili arkadaşların yorumlarini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmszr06 -- 28 Temmuz 2015; 19:57:37 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.