Şimdi Ara

ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.485
Cevap
24
Favori
75.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok tuhaf. Geldiğinde otomatik algılama seçeneğinde olması gerekiyor. Yani masaüstünde intel, oyuna girdiğinde 850M aktif olmalıydı. Benim bi' sıkıntı olmadı bu konuda. Kütür kütür çalıştırıyor oyunları 850M. Bu durumu manuel olarak değiştirmediysen eğer problem yaratmaması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahsintopal05 kullanıcısına yanıt
    Vidalarından anlayamazsın onu, kağıt koyup sıkıyorlar çünkü. Bilmiyorum hiç teşhir kazığı yedin mi ama çok profesyonel değilse hazırlayan, dikkatle incelendiğinde daha önce açılıp açılmadığı belli oluyor. Evet numaralarını karşılaştırabilirsin, hatta asusa da kaydettir ürünü alınca.

• arkadaşlar şu mouse pad ı nereden bulabilirim veya üstündeki yazıyı resmi versenizde olur bilgisayarcılar mousepad yapıyorlar üstüne resim basıp bende bunu istiyorum ama nette görselini bulamadım yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum
  • XPeriaONE X kullanıcısına yanıt
    Dostum bilgin olsun. Her ne kadar güzel dursa da, mousepad üzerinde renk ya da desen iyi değil. Farenin sensörlerini büyük ölçüde etkiliyor. Üstündeki resim baskı olduğundan pad daha kısa sürede aşınıyor. Ayrıca yüzey ile ten devamlı temas hâlinde. Anlayacağın, içindeki kimyasallar da cabası.

Ben çok sevdimm. Bunu ya da benzerini bulursan paylaş

• quote:

Orijinalden alıntı: redmaner

Ben çok sevdimm. Bunu ya da benzerini bulursan paylaş

üzerindeki resmi bulsam gerisi kolay burda 10tl ye mouse pad yapan yerler var veririm resmi üstüne basarlar ama resim internette yok iş başa düştü heralde ps ile aynısını veya benzerini yapmaya çalışacağım
  • arkadaşlar hard diskinizden ses geliyor mu işlem yaparken ufak ta olsa sessiz bir ortamda fark edilecek cinsten ?
  • drolestam59 D kullanıcısına yanıt
    Bu makinede kullanılan hdd ses konusunda biraz fazla bunun bir nedeni makinede kullanılan hdd biraz kalitesiz olabilir diğeride kasanın ses yalıtım özelliği özellikle sessiz ortamda bunu duyman çok normla bu her hdd kullanılan makinde olan sestir.Bundan kurtulmanın tek yolu ssd kullanmak.İstersen hdd sağlığını gözden geçirelim hd tüne programını kur programın bencmark bölümünde grafik testi yap hiç bir uygulama açık olmasın resmini buraya at.
    Kolay gele dediğim gibi çalışmanızı paylaşın burda faydalanalım. Gerçi 10 liralık mousepad de çok dandik oluyor ama neyse bakalım duruma göre.

• @Cengaver53dediği gibi yalıtımdan kaynaklanıyor olabilir .

• buyrun normal mi acaba değerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drolestam59 -- 24 Temmuz 2015; 0:20:43 >
    Gayet sağlıklı tipik hdd sesi mevcut sende takıntı yapmana gerek yok yapıyorsan da ssd alacaksın yapacak bir şey yok
  • teşekkürler ses herkeste olan ses ozaman :)
  • arkadaşlar şu programlar başlangıçta çalışıyo gözüküyor ıkey_start başlangıç etkisi yüksek gösteriyo ne tip program bunlar + ları neler - leri neler aydınlatır mısınız beni ?
    Başlangıçta aktif olmalarının bir mantığı yok bilgisayarın rahat açılması için hepsini devre dışı bırak
  • Daha önce 170-200 fps oynadığım oyunlarda hiç bir değişiklik yapmadım halde 60-70 fps almayı başladım acaba nedeni nedir? çok teşekkür ederim.
  • Yanlış yönlendirmeyelim. Kalitesiz dediğiniz parçalardan oluşan makinenin fiyatı ortada. HDD mekanik bi' parça olduğundan sesi oldukça normal. Mevcut sesin, HDD'nin 7200rpm hızında olmasıyla ve cihaz içindeki konumlandırılma şekliyle doğrudan alakalısı var.

• arkadaşlar az önce bende gidip bir adet g550jk aldım. şimdilik herşey güzel gibi ancak çözünürlük çok yüksek olduğundan yazılar pire gibi duruyor. chrome ayarlarından yükseltsemde istediğim performansı alamadım font büyüklüğü noktasında. bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
  • yasin273 Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah uzun yıllar kullanırsın.

Aynı sıkıntıyı ben de ilk aldığımda yaşamıştım. Google ikonu bile çok küçük geliyordu. Ama sonradan alıştım şuan fontu büyüttüğüm zaman garipsiyorum açukcası.

• arkadaşlar yazıları büyütün yoksa gözünüzü bozar.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.