Şimdi Ara

ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.485
Cevap
24
Favori
75.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lütfen cevap verin o kadar para verdim ikinciye sorun çıktı nedir bu hata canımı sıkmaya başladı arkadaşın bi tanesi ramlerde sıkıntı olabilir yazmış içime kurt düştü lütfen bilen biri yazsın her bilgisayarı açtığımda explorer.exe hatası alıyorum. lütfen yardımcı olun.
  • drolestam59 D kullanıcısına yanıt
    Virüs programı kullanıyor musunuz? Eger kullanmıyorsanız tarayıcı virüslenip hata verebilir. Bilgisayarı muhakkak tarat bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarattım hiçbir şey çıkmadı.
  • redmaner kullanıcısına yanıt
    tarattım hiçbir şey çıkmadı
  • drolestam59 D kullanıcısına yanıt
    Explorer ı tekrar kurmayı deneyebilirsin. Olmadı kaldırmayı dene Chrome kullanıyorsan.

• internet explorer değil bu hata
     ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar)
  • Ben karşılaşmadığım için bilmiyorum. Bir Uygulama erişim hatasına benziyor bence. Ama daha ayrıntılı teknik desteği arkadaşlar verirler.

tavsiye: eğer "tamam"a basınca geçip giden bir şeyse basın gitsin. Bu kadar yüksek yazılım içeren cihazlarda psikolojik bunalım gerektiren bir problem değil rahat olun. Tabiki geçerse "nurun ala nur" olur. Geçmesi temennisiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: xveyvezve

Ilk başta sorunsuz çalışıyordu şimdi hata veriyor ben de.

Güncellemeden sonra GeForce Experience paneli açılmamaya başladı. Kendi kendine kontrol ediyor güncellemeyi ama o siyah panele göndermiyor. Bakalım yeni güncelleme gelince düzelir umarım.

• Arkadaşlar daha sabah düzgünce CS:GO oynadım 90 FPS'le falan. 15 dakika sonra tekrar bir maça girdim ve 35-45 FPS almaya başladım. Baktığımda Intel GPU'sunun çalıştığı yazıyordu. GeForce Experience'ye girmeye çalıştım hata verdi. Aygıt yöneticisinden aygıtı kaldırıp tekrar kurdum yine düzelmedi ve her şey normal gözüküyordu. Daha sonra 5 gün öncesine sistem geri yükleme yaptım ve hala aynı sorunla karşı karşıyayım ve hala GeForce Experience çalışmıyor. Lütfen yardım edin sorun ne? Karşılaşan var mı?
  • Geforce un son güncellemesi ile ilgili bir sorun olabilir olabilir. Genel olarak şikayet var çünkü.

• Windows update yaptım ve yeniden başladığında GeForce Experience hata verdi. Kaldırıp tekrar kurulmasını önermişler bi' kaç yerde. Onu denedim; şimdi işlemlerde çalışıyor, güncellemeleri de kontrol ediyor. Fakat o yeşil siyah paneli açmıyor bir türlü. Yükleniyor gösterip kapatıyor. Bıraktım öylece ağrısız sancısız güncelleme bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devridünya

Windows update yaptım ve yeniden başladığında GeForce Experience hata verdi. Kaldırıp tekrar kurulmasını önermişler bi' kaç yerde. Onu denedim; şimdi işlemlerde çalışıyor, güncellemeleri de kontrol ediyor. Fakat o yeşil siyah paneli açmıyor bir türlü. Yükleniyor gösterip kapatıyor. Bıraktım öylece ağrısız sancısız güncelleme bekliyorum.

Aynısı bende de oluyor inşallah çözülür oyun oynatmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsintopal05

Var kardeş var. Asus yazısı da ışıklı rog logosuda ışıklı. Logo kırmızı ışık. Ateş ediyo:). Benimki kargoda şimdi. Bi kaçgün e
    alıcam.

Asus logosu ışıklı değil kardeş. Sadece ROG logosu kırmızı ışıklı.

• Arkadaşlar merhaba. Konunun Dışına çıkmak istemem ama;
    Pcdepo dan sipariş verdiğim g550jk-cn545h yarın kargodan gidip alacağım. Kontrol ederken ne yapmam gerekir? Faturaya, garanti belgesine, kasanın dış sağlamlığına bakacağım. Başka ne yapmam gerekir. Ölü piksel olup olmadığını nasıl kontrol ederim. Acil cevap
    İyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JustSmile07 kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamana nasıl engel oluyor ki bu durum, bende herhangi bi' sorun yok?

• Öncelikle objektif yaklaşman lazım bu duruma. Nasıl inceledin bilmiyorum ama CN234H 7200rpm, asus yazısı da ışıksız metalik gri. Bunların farkında olman gerekiyor. Bahsettiğin kontroller için bu tarz alışverişlerde yerinde kutu açılışı istemek en doğrusu. Bunun haricinde ise seri numaralarına, ambalajlanma şekline ve açtıktan sonra siyah ekranda ışık sızması olup olmadığına bakabilirsin.

• tahsintopal05 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın ilk kurulumunu orada yapabilirsin. Kasayı zaten gözle test et. Windows 8 in kurulumu esnasında piksel testi tarzında ekran renklerini sürekli değiştiren bir kısım var. Ona bakarak da ölü pikseli kontrol edebilirsin

Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum

• Devridünya kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim saolasın. Kasanın vidalarına da bakayım diyorum. Kapalı ambalaj olup olmadığına da. Kasanın altında ki seri no ile faturadaki seri noyu karşılaştır diyosun demi?

• redmaner kullanıcısına yanıt
    Saolasın kardeşim. Dediğini yapıcam eyvalalh

• quote:

Orijinalden alıntı: Devridünya

Oyun oynamana nasıl engel oluyor ki bu durum, bende herhangi bi' sorun yok?

Oyun sırasında hiç bir şekilde GTX850m ekran kartımı devreye sokamadım hata aldım ve hep Intel GPU'su ile oynattı.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.