Şimdi Ara

ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.485
Cevap
24
Favori
75.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Servis bakimindan bi problemim yok cunki her ay giden gelen var yurrdisindan yani servis problem deil.acer cok ilgimi cekti dokunmatik ekran deil ustelik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McAfee kullanmaya devam etmeyi düşünen var mı? 3 kişilik lisans, kişi başına 23 lira düşüyor yıllık.
  • notebook ta kullanılan ips panelin gecikme süresi hakkında bilgisi olan var mı?
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün g550jk cn545h modelini pcdepo.com dan sipariş verdim. Başka ucuza yoktu. 7200rpm 1.5tb harddisk.4 gb nvidia gt850 ekran kartı. Corei7. Sanırım ram 8 ya da 16 gb. Vatandaki cn234h modelini almadım çünkü 5400 rpm işlemci hızından dolayı. Bu aldığım 7200 rpm. Çok araştırdım inşallah pişman olmam. Her iki modelde de ssd yok. Bunun eksikliğini hissedersem ssd taktırmayı düşünüyorum. Oyun için alıyorum bu pcyi. Fiyatı 3575 tl. 9 taksit. Aktaracaklarım budur arkadaşlar. Çok anlamam teknikten. Bazı arkadaşlar ne güzel anlatmışlar sağolsunlar.
    Değerli arkadaşlar konunun dışına çıkmam istemiyorum ama. Pcyi aldığımda birşey yapmam gerekiyormu. Yazılımsal Herhangi bir yükleme yapmalı mıyım? Yoksa direk çatır çatır oyun oynayıp internete mi girmeliyim?
    Bilgisayar elime ulaştığında detayları paylaşacağım.
    Sizin düşünceleriniz nedir arkadaşlar? ( ilk defa bir forum sitesinde böyle bileyler yazıyorum :) )
    Saygılar

• tahsintopal05 kullanıcısına yanıt
    CN234H 7200 rpm dostum :)

Hayırlı uğurlu olsun Tahsin hocam. Ben şu ana kadar çok memnunum sizin de menun olacağınızdan eminim .
  • Geçen gece bir güncelleme geldi. Güncelleştir kapat dedim. Sabah baktım 10/27 yazıyordu, hala bitmemiş . İşe gittim akşam geldim bitmiş. Ne güncellediyse artık bu kadar.
  • Ben de devamlı N550jk serisi ile G550jk arasında gidip geliyorum. N550jk 2900 civarında bulabiliyorum ama G550jk en az 3500 seviyesinde oluyor. Aradaki fark biraz fazla, değer mi bilemem.

G550jk fiyatı biraz daha düşse iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 16 Temmuz 2015; 19:37:50 >
  • agakert A kullanıcısına yanıt
    O nasıl bilgisayar ya benim masaüstü daha ince
  • An itibariyle 240GB Kingston Savage SSD taktım 1TB 7200 RPM yerine. Size tavsiyem SSD alacaksanız Bluray kısmına takmayın. Çünkü orada sata2 mevcut. HDD'nin takılı olduğu bölme ise sata3 maksimum performans alabilirsiniz. HDD Caddy olarakta 1Tblık eski hddnizi bağlaabilirsiniz.
  • sevgili arkadaşlar pc. depo dan haziranın 22 sinde aldığım bilgisayarı 2 seferdir değişim amacı ile teknik servise yolluyorum ancak onarım yapılıp tekrar gönderiliyor. en son kapak da olan düzensizlik giderildi dendi ve tekrar yollandı. Ancak kapağı kapattıgım zaman ön tarafta açıklık bulunmakta sizce normal mi?
  • freeloki kullanıcısına yanıt
    HDD Caddy olarakta 1Tblık eski hddnizi bağlaabilirsiniz.

Kardeş bunu bana açabilir misin:) ?.
    Bende ssd almayı düşünüyorum. Caddy?
    HDD yi söküp SSD takacaksak HDD yi nere takıcaz

• cmszr06 C kullanıcısına yanıt
    Kardeş. O bilgisayarın kitap gibi kapanması lazım. Bende pcdepo dan aldım. Sigorra yaptırdım. Ayrıca 2 yıl fazladan garanti yaptırdım. İnşallah sorunsuz elime geçer ya. Valla oyun falan oynayacam işte :)

• öğrenci değilseniz oyun için notebook almak ne kadar mantıklı? benim imzamdaki gibi htpc toplayın istediğiniz yere çanta gibi taşıyın, takın televizyona keyfini yaşayın
    DVD yuvasına tabiki arkadaşın dediği aparatın adıhttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/laptop-icin-ikinci-hdd-ssd-kizak-hdd-caddy-176806702?gclid=CLG1scLn58YCFRLMtAodEJsPRw&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 bu araratla DVD sürücüyü söküp hddyi buraya takabilirsiniz yalnız bu aparatın 12.5 ve 9.5mm olanları var genelde kasası dar olan makineler 9.5mm dir buna dikkat edin.

• arkadaşlar merhaba ürünü pazar günü vatandan aldım her açtığımda değilde genelde bilgisayarı açarken republig of gaming yazısında kalıyor ve 2 dk civarı bekledikten sonra açılıyor. sıkıntı nedir bilgisayarı kurcalarken şöyle bi şeyler yazıyor fotoğrafını çektim hdd mi sıkıntı var acaba yardımcı olabilir misiniz ?
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drolestam59

arkadaşlar merhaba ürünü pazar günü vatandan aldım her açtığımda değilde genelde bilgisayarı açarken republig of gaming yazısında kalıyor ve 2 dk civarı bekledikten sonra açılıyor. sıkıntı nedir bilgisayarı kurcalarken şöyle bi şeyler yazıyor fotoğrafını çektim hdd mi sıkıntı var acaba yardımcı olabilir misiniz ?

Sorununuz yazılımsaldır yüksek ihtimal ,cihazda recovery bölümü var,yedeginizi alıp windowsu yeniden kurun ,en fazla 20 dk sürer

• fotoğraftaki hataların anlamı ne onları anlamış değilim ? bios güncellemesi demişler bazı sitelerde siz ne derseniz böyle bi sıkıntı olabilir mi bilgisayarı 1 hafta önce aldım yazılımsal nasıl bir sorun olabilir ki sadece 1 oyun var format atmalı mıyım ?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.