Şimdi Ara

ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.485
Cevap
24
Favori
75.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba rica edersem G550JK'deki panelin marka ve modelini yazar mısınız? Yabancı forumlarda IPS yerine EWV TN panelli modelleri de varmış diye okudum da.

TR'de satılanlar hangi panel onu öğrenmiş oluruz.
  • Arkadaşlar merhaba ben bi kaç gün önce aldım bilgisayarı, fakat cs go ve lol de ping le karsilasiyorum az buz da değil 500 600 ping wifi ile baglaniyorum sizce bilgisayardan mi kaynaklidir yoksa internette baya bi indirme yaptim bu aralar kotayı mı bitirdik bilgisayar kaynakli olma ihtimali var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jessie2012

ben hiç açmıyorum onu zaten bilgisayar gerek görürse kendisi full speed yapar merak etme :-) ki en ağır oyunlarda bile fan hiçbizaman fullde yakalamadım.

oyun açtığım zaman F1 F2...F12 tuşlarının üst kısmı alev gibi oluyor. el sürünce yakıyor. sende de öyle mi. Normal mi o yani ?
  • Çok yüksek ihtimal internetinizden kaynaklıdır merak etmeyin çünkü ben gayet rahat online oyunları oynayabiliyorum

@BeV16 Fan çıkışı üst taraftan olduğundan o noktaya ısı yansıyor bende de aynı şekilde. Ama bu bir problem değil. Her halükarda çıkacak ısıyı yukarı vererek klavyeye yansımasını engellemişler gayet başarılı şekilde.

@:ArHaus: Panelin marka ve modelini bilmiyorum hocam ama IPS ve oldukça kaliteli. Renk, görüş açısı ve parlaklıkda benden geçer not aldı
  • ayın 15 inde yenileniyor bakalım düzelir inşallah
  • BeV16 kullanıcısına yanıt
    Aynen :-)

• @bossrickman Wifi ile oynayınca ping yapıyor hocam ben kabloyla bağlıyorum modeme cidden farkediyor oyunlarda.
  • ninetales34 kullanıcısına yanıt
    hadi yaa modem de öyle bir yerde ki kabloyla oynamak nerdeyse imkansız neyse bi bakalım 15 inde düzelmezse uzatıcaz kabloyu artık
  • Arkadaşlar bu modelde jack sorunu ile karşılaşanlar oldu mu hiç?

N550JK serisinde baya kronik bir sorun bu. Jacki tam itince ses alamıyorsunuz biraz ortalamanız gerekiyor, yuvası da oynuyor.

Şöyle bir sorun.

Youtube'daki commentler ve şu linklerden anlayacağınız üzere bu sorun çok görülen bir sorunmuş N550JK modellerinde.

http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20140826002139061&board_id=21&model=Essence+III&page=1&SLanguage=en-us

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows8_1-hardware/earphones-only-work-when-plugged-only-halwfay-in/551b10e6-0fe3-46fd-bdaf-5d1ce1ac4cb7?auth=1

Aynı sorun G550 serisinde devam ediyor mu hiç karşılaşan var mı?

• :ArHaus: kullanıcısına yanıt
    Hocam maşaallah de benim kulaklık tık diye girip tık diye çıkıyor. Girerken de çıkarken de fazlasıyla sağlam oturuyor kulaklık ucu. Video da kullanılan uç çok kaliteli bir şeye benzemiyor ondan kaynaklı olabilir belki de. Şahsen benim kullandığım kulaklık SONY. İstersen başka kulaklıklarla da dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redmaner

Hocam maşaallah de benim kulaklık tık diye girip tık diye çıkıyor. Girerken de çıkarken de fazlasıyla sağlam oturuyor kulaklık ucu. Video da kullanılan uç çok kaliteli bir şeye benzemiyor ondan kaynaklı olabilir belki de. Şahsen benim kullandığım kulaklık SONY. İstersen başka kulaklıklarla da dene.

Kulaklıkla alakalı olduğunu sanmıyorum sanırım tasarımda bir hata var ya da audio jack girişi çok dandik. DH'de de bir kaç arkadaş bahsetmişti bu sorundan. Yabancı forumlarda da baya kişi bu sorundan muzdarip.

Acaba G550JK'ya da bu sorun taşınmış olabilir mi merak ettiğim bu. Jack arızası yaşayan oldu mu bu topic altında?

dediğim gibi aynı cihazı kullanıyorum bende gayet sağlam jackpot. Hatta siz dedikten sonra iyice kurcalaya kurcalaya soktum sıkıntı olmadı. Bu tip modellerin kronik problemleri olabildiği gibi özel problemleri de olabiliyor üretim hatası kaynaklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redmaner

dediğim gibi aynı cihazı kullanıyorum bende gayet sağlam jackpot. Hatta siz dedikten sonra iyice kurcalaya kurcalaya soktum sıkıntı olmadı. Bu tip modellerin kronik problemleri olabildiği gibi özel problemleri de olabiliyor üretim hatası kaynaklı.

Bu sorun belli bir kullanımdan sonra oluyor 6 ay vs. içinde olanlar var. Sizin cihaz ne kadarlık?
    Hmm o zaman dikkatli kullanayım ben yeni aldım 1 haftayı yeni geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redmaner -- 13 Temmuz 2015; 1:59:32 >
  • @redmaner @ninetales34

Hocam dün cihazı incelemeye gittim arkadaşlardan rica ettik , teknosa vatan gibi katı kurallari olmayan biryer olbim.

Neyse LoL ü kurduk , En yuksek ayarlarda 80 Fps aldik. Arkadasim 2000 liraya masaustu kurdu 150 Fps aliyordu.

Bende biraz arastirarak biraz elemanlarin yardimiyla 3000 e masaustu topladim ve şu an 300 FPS aliyorum sabit.

Monitor olarak Asus 500 lira verdim
    Klavye Razer Blackwidow chroma 650 lira
    Mouse Razer Deathadder chroma 350 Lira

Toplamda 4.500 e patladi hersey ama iyiki yapmisim diyorum cünkü universitem nedeniyle mimarlik. Cizim vesaire de yapicam .

Simdi leptop isindi arizalandi yok eridi . ugrasamam. Dedikleri dogru harbiden performans ve kalite masaustu . 23 inç monitor kullaniyorum . leptop alsak 15 inc. Tabi durmadan seyahat edenler icin yapicak bisey yok.

• Hayırlı uğurlu olsun inşallah şimdiden. Eğer cihazı taşıma zorunluluğun yoksa masaüstü alman sana avantaj sağlayacaktır.

Evet masaüstü cihazlar ile taşınabilir bilgisayarları kıyaslamak doğru değil özellikle performans açısından. Heleki harici bileşenleriyle beraber 4 bin lirayı aşan bir masaüstüyle kıyaslamaya gerek bile yok Benim de kullandığım 1 sene önce toplanmış 3 bin liralık bir masaüstüm var ve stabil bir sistem olduğundan kesinlikle performansı yeterli.

ANCAK: Kullandığınız modelin bir sıkıntısı olabilir ya da oyunları denerken şarj cihazı takılı değilken kullanmış olabilirsiniz. Zira ben değil lol, Assasins Creed revelations oyununda dahi en yüksek ayarlarda 80 in üzerinde fps alıyorum. Lol oynamadığım için deneyemedim ama 150 fps den aşağı vermeyeceğinden eminim. Dediğim gibi oyunu bataryadan oynadığınız için yada kullandığınız modelde bir sıkıntı olduğundan 80 vermiş olabilir.

• Hocam mobil kartlardan çok bir şey beklememek lazım zaten imkanı olan oyun için masaüstü dizmeli ama şartlar el vermedi siz doğru olanı yapmışsınız. @QuitoS
    Dostum 100-120 arası fps alıyorum internetim çok iyi değil ilgisi varsa ordan kaybediyor olabilir. @redmaner
  • Merhaba arkadaslar asus g550 cn234h mi yoksa asagidaki 8 gb ramlik asus zenbook 501 mi yoksa 16 gb ramlik resimdeki acer vn7 mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack427 -- 14 Temmuz 2015; 19:34:49 >

• Arkadaşlar g550JK cihazımda oyuna girdiğim vakit donma sorunu yaşıyorum. Ses geliyor fakat hiçbir şekilde pcye müdahale edemiyorum, dolayısıyla reset atıyorum. Bu sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen var mı aranızda?
  • @freestyleminds Açıkcası ben hiç böyle bi sıkıntı yaşamadım o yüzden yardımcı olamayacağım. Ama farklı bilgisayarlarda benzer bi sıkıntıyı korsan oyun kullandığı için yaşayanlar görmüştüm.

@jack427 dediğiniz bilgisayara baktım. Özellikle ekran kartı açısından kuvvetli duruyor. Ekranın dokunmatik olması bence bi eksi ama ayrıntılı bilgi için araştırmanızı derinleştirin. Üstelik yurtdışından alacağınız için gümrükden geçirme, Türkiye'de servis imkanı gibi birçok ayrıntıyı da göz önünde bulundurmalısınız. Dediğim gibi kesinlikle iyice araştırın.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.