Şimdi Ara

ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.485
Cevap
24
Favori
75.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drolestam59

arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
     ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar)

Bilgisayar ilk ulaşığında yani windowsu ilk kurduğunda var mıydı sorun yoksa sonradan mı oluştu?
  • onu bilmiyorum vardı ama öyle tahmin ediyorum.
  • format attım yine aynı açılışta donup kalıyo 1 dk 2 dk sonra açılıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drolestam59 -- 20 Temmuz 2015; 6:25:34 >
  • drolestam59 D kullanıcısına yanıt
    Recoveryle sıfırladınız ama yine aynı durumdan dertlisiniz doğru mu?Yeni makine sistem ve sürücü güncellemelerini yapıyorsunuz dimi ayrıca görev yöneticisi başlangıç bölümündeki uygulaamları devre dışı bırakın işlemler bölümüne bakın sistemi gereksiz yere kullanan uzantı var mı onları da devre dışı bırakın.Sizden hdd sağlığını gözden geçirmenizi istiyorum hdtune programını kurun bencmark bölümünden grafik testi yapın hiçbir uygulama açık olmasın programın healt sekmesine bakın hata var mı? Burada bir aksaklık görürsem error scan bölümünden bedsektör olup olmadığının testini yaparsınız bu işin donanımsal boyutu diğer bir durum sizin recovery bölümünüzde hatalı dosyalarda olabilir. Dediklerimi bir yapın farklı şeylerde deneriz.
  • Değişim için vatana başvurdum kabul ettiler yeni bilgisayar siparis ettiler. Mesajınızı şimdi gördüm deneme fırsatım olmadı sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağolun yardimci oldugunuz için allah razı olsun cengaver53

• GeForce Experience ile ilgili sıkıntısı olan oldu mu?
  • Arkadaşlar 1 ay sonra bu laptopu almaya karar verdim ancak arkadaki kapakta ışık varmı ? şimdiki bilgisayarım macbook ondaki ışık gerçekten cihaza hava katıyordu asusun arka kapağı çok sade geldi rog logosuda koyu kırmızı hiç göstermez kendisini karanlıkta arka kapağın fotosunu atabilirmisiniz ? bu arada vatan pc den alıcağım o modelin fotoğrafı olsun 2 tipmiş galiba bu cihaz
  • Var kardeş var. Asus yazısı da ışıklı rog logosuda ışıklı. Logo kırmızı ışık. Ateş ediyo:). Benimki kargoda şimdi. Bi kaçgün e
    alıcam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar daha önce soruldu mu bilmiyorum ancak bende şöyle bir sıkıntı var;

Bilgisayarda herhangi bir şey ile uğraşırken böyle inceden Cd okuma sesine benzer bir ses geliyor ve görev çubuğundaki simgeler birden yenileniyor sanki ekranı yenile yapmışım gibi. Buna benzer bir şey yaşayan var mı aranızda?
  • Arkadaşlar şuan foto paylaşamıyorum ama arka kapakataki Rog ambleminin karanlıkta çok güzel parladığı doğru.

@peqer sizin sorununuzu açıkcası ben yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: redmaner

Arkadaşlar şuan foto paylaşamıyorum ama arka kapakataki Rog ambleminin karanlıkta çok güzel parladığı doğru.

@peqer sizin sorununuzu açıkcası ben yaşamadım.

Hocam teşekkür ederim ilginiz için ama bazen deli ediyor. Örneğin film izlerken birden dızzzzt diye ses geliyor ve görev çubuğu kaybolup yeniden geliyor simgeler ile birlikte.
  • peqer P kullanıcısına yanıt
    HDD ile alakalı bi' durum. G550JK ailesi, SSD taktırıp kurtulacak kısmetse. Fiyatlar el yaktığı için beklemedeyiz maalesef..
  • peqer P kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum hocam. Belkide Windows 10 güncellemesi çare olabilir sorununa. HDD sinde genelde sıkıntı olmayan bir model 550 JK aslında. Hatta y5070 yerine bu modeli seçmemde etkili olmuştu.

• arkadaşlar 2.40 işlemci hızı 3.40 değil mi ?
  • drolestam59 D kullanıcısına yanıt
    Normal çekirdek hızıdır 2.4ghz ağır uygulamalarda turboboost özelliğiyle çekirdek hızları 3.4ghz hıza kadar çıkabilir.
  • arkadaşlar bilgisayarımı üst performansta kullanmak için pirizden çıkarmamam lazım pili devreden çıkarmak için herhangi bir işlem yapmama gerek var mı ?
  • bi de başınızı ağrıttım ama bazı videolarda ses cızırtılı geliyor videodan mı kaynaklı acaba ?
  • Devridünya kullanıcısına yanıt
    Ilk başta sorunsuz çalışıyordu şimdi hata veriyor ben de.

• arkadaşlar ne sorunlu bir bilgisayar almışım haberim yok şimdi de explorer.exe hatası alıyorum nedir bu sorun büyük mü ?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.