Şimdi Ara

ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.485
Cevap
24
Favori
75.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tekrar cok tesekkur ederim ilginiz icin sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus g550jk-cn545h
    1. Ekran ışık sızması
    2. Sürücü oturmamasi
    3. HDD ses
    4. Ekran kapağı yamuk olması :)

Sonuc iade
    birdaha g550jk almiyacam ama önerdiğiniz başka modeller varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmszr09

Asus g550jk-cn545h
    1. Ekran ışık sızması
    2. Sürücü oturmamasi
    3. HDD ses
    4. Ekran kapağı yamuk olması :)

Sonuc iade
    birdaha g550jk almiyacam ama önerdiğiniz başka modeller varmı.

Cihazı hangi amaçla kullanacağını belirtisen yardımcı olabiliriz. Oyun için mi, multimedya için mi, grafik-tasarım vs. işlemleri için mi? vs vs...
  • Oyun ve tasarım işleri ağırlıklı olacak.

• quote:

Oyun ve tasarım işleri ağırlıklı olacak.

MSI ve Monster modellerine bakmanızı öneririm. Hp ısınıyor, Asus sorunlu, Toshiba ve Sony pahalı, Dell'ler oyun kullanımına uygun değil, Packard Bell çöp... Lenovo'lar da Asus'tan aşağı kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObtObt -- 17 Ağustos 2015; 21:37:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObtObt

quote:

MSI ve Monster modellerine bakmanızı öneririm. Hp ısınıyor, Asus sorunlu, Toshiba ve Sony pahalı, Dell'ler oyun kullanımına uygun değil, Packard Bell çöp... Lenovo'lar da Asus'tan aşağı kalmaz.

Teşekkürler kardes :)

• quote:

quote:

BildigiM kadari ile Sony piyasadan çekildi sadece kalan ürünlere destek verecek.
    Tekrar asus mu toshiba mi sezonu açıldı :)

• cmszr09 C kullanıcısına yanıt
    Acer Aspire var onu unutmuşum :)
  • quote:

Acer Aspire var onu unutmuşum :)

Acer netbook aldım geçen bi sıkıntı yok diyorlar eskisi gibi.
    Bu sefer 2 3 saatimi ayırıp tek tek ürünleri kontrol edecem.
    Ama kutunun içi Süpriz yumurta maşallah :))

• cmszr09 C kullanıcısına yanıt
    Malesef, elektronik işi şans işi biraz da.
  • serdengecdi48 S kullanıcısına yanıt
    Kardeş sıkıntılar oluyo. Nvidia güncelleme hatası veriyor. Sen yükseltme. Ben yükselttim. Bazı özellikler gitti. Mesela dokunmatik mouse kaydırma tuşu çalışmıyor. Çalışmayan başka şeylerde var. Servise göndericem bikaç güne. Adamlara sordum hangisini önerirsin diye. Adam dediki w10 daha yeni dedi. W8.1 daha iyi demeye getirdi yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • W10 yükselttim sorunlar yaşadım. Tekrar kurtarma yapmak istedim olmadı. Fabrika ayarları da olmadı. Asus teknik destek aradım. Onlarla beraber denedim olmadı. Yazılımsal hata mı dedi donanımsal mı dedi hatırlamıyorum :) . Ha ayrıca recovery de hata verdi. Şimdi bu durumda ürün değişimi istemeli miyim. Yoksa onarım mı ? Hangisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahsintopal05 kullanıcısına yanıt
    Windows 10 güncellemesi ile ilgili acele edilmemesi konusunda uyarmıştım.. Her sakallıyı dede sanmamak lazım. Bana kalırsa sorun yazılımsal deyip işin içinden çıkılmak istenebilir. Hatta beklediğiniz desteği de bulamayabilirsiniz belki. Aksi bir durum olursa yararınıza olur, her koşula hazırlıklı olun bence :)

• Bluray yerine 240gb Hyper X SSD takilmis henuz faturasi kesilmemis G550 laptopim satiliktir ilgilenen olursa detaylari Pm ile goruselim.

• windows 10'a geçmeyi düşünenler için, henüz geçmeyin daha driverları problemli. ilk olarak subwoofer çalışıyor mu çalışmıyor mu belli değil. genel ses yarı yarıya azaldı gibi. touchpad bir kaç gün önce güncelleme geldi, daha yeni açma kapama çalışıyor.
  • W10 geçtim. Temiz kurulum yapmadan geçtim açılış süresi bu yüzden uzadı onun dışında sıkıntı yok. Yakın zamanda cd sürücüsünü çıkartıp yerine ssd takacağım. 1 Tb+250gb ssd şeklinde olmasını planlıyorum. İşlemi kendim yapacağım, bu işlerden zevk alıyorum. İşlemi yaparken videoya alabilirim veya resimler çekebilirim.

• Asus ROG GL551JW-DS71 alacakken stokların tükendiğini gördüm. Bana bu özelliklerde veya bu özelliklere çok çok yakın bir laptop önerebilir misiniz rica etsem? Ekran kartı en az 960m olsun ve i7 işlemci olsun. Ram'i de çok düşük olmasın lütfen. Okul için tasarım programları ile uğraşacağımdan bu tarz bir şey istiyorum. Teşekkürler şimdiden.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-rog-gl551jw-ds71-gaming-notebook-fiyati,157948.html#
  • Geforce experience açamayan arkadaşlar güncelleme gelmiştir.Güncelleyip sıkıntısız bir şekilde uygulamayı aça bilirsiniz.
  • Darkness_97 D kullanıcısına yanıt
    Güncelledim hocam. Bilgi için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal*

Asus ROG GL551JW-DS71 alacakken stokların tükendiğini gördüm. Bana bu özelliklerde veya bu özelliklere çok çok yakın bir laptop önerebilir misiniz rica etsem? Ekran kartı en az 960m olsun ve i7 işlemci olsun. Ram'i de çok düşük olmasın lütfen. Okul için tasarım programları ile uğraşacağımdan bu tarz bir şey istiyorum. Teşekkürler şimdiden.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-rog-gl551jw-ds71-gaming-notebook-fiyati,157948.html#

Bu aradığın şey olabilir.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n551jw-core-i7-4720hq-26ghz-16-gb-2tb-156-4gb-w81-notebook-bilgisayar.html#genel-bakis

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.