Şimdi Ara

ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.485
Cevap
24
Favori
75.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İ5 modelleri neden yok turkiye de acaba arkadaslar sadece i7 var.
    4000 lira cok fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4bin tl civarında en kalitelisi bu mudur sizce?Almayı düşünüyorum da beni bir 6 sene rahat götürür mü?Yani gta6 veya bf5 i en kötü ayarlarda bile açma imkanı olur mu?Saçma bir soru oldu heralde.
  • Ben şubat ayında 3.299 TL'ye almıştım. Şimdi fiyatlarına bakıyorum da 3.800 TL'den aşağısı yok. Bence de çok fazla.

• Arkadaşlar biliyorsunuz pc içerisinde çift fan var, çabucak kirlenebiliyor. Benim pc baya ısınmaya ve o fan sesinin sanki tozlardan ağırlaşmış şekilde yavaşladığını hissediyorum. Asus'un ups kargola anlaşmalı olduğunu ücretsiz termal bakıma yollanabileceğini duydum. Böyle bi şeye kalkışan ve olumlu sonuçlanan arkadaşlar varsa bi yardımcı olabilir mi ne yapmalı ekran kartı 80 dereceyi görür oldu nfs rivalsta

• quote:

Orijinalden alıntı: ObtObt

Ben şubat ayında 3.299 TL'ye almıştım. Şimdi fiyatlarına bakıyorum da 3.800 TL'den aşağısı yok. Bence de çok fazla.

Fiyatın bu hale gelmesi yeni konan vergi yüzünden oldu. Dizüstü bilgisayarlara gecen aylarda yeni vergi uygulanacağı haberi çıkmış hatta meclisten geçmişti. Şimdiler de uygulamaya kondu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Ben şubat ayında 3.299 TL'ye almıştım. Şimdi fiyatlarına bakıyorum da 3.800 TL'den aşağısı yok. Bence de çok fazla.

Fiyatın bu hale gelmesi yeni konan vergi yüzünden oldu. Dizüstü bilgisayarlara gecen aylarda yeni vergi uygulanacağı haberi çıkmış hatta meclisten geçmişti. Şimdiler de uygulamaya kondu.

Fiyatın bu hale gelmesi TL nin değer kaybetmesi yüzünden oldu. Getirilmesi düşünülen vergi secimler dolayısıyla ertelendi.

• arkadaşlar siz GPu tweak' i hangi ayarlarda tutuyorsunuz? GPU overclock on konumunda mı ?

ben bazen bakıorum pc ısınmış GPU tempature yazan yer 60 derece falan. hala fanda belirgin bir çalışma hissedemiyorum. full speed yapınca 50 lere falan düşüyor.

yani benim full speed yapmama ne gerek var ki 60 derece olunca kademeli olarak başlatsın işte.
  • Herkese merhaba.Arkadaşlar windows 10 kurdum iyi güzel.Fakat bu ürünle beraber gelen bir tema vardı ROG teması.Bu temayı bulamıyorum sanırım silindi.Sitede de bulamadım.Nerden bulabilirim orjinal temayı?
  • Microsoft'un Windows 8.1 sayfasında Asus ve Intel temaları mevcut. Fakat orijinal R.O.G. temasını bulmanız biraz zor.

• ekran kartını güncellemeyin, en son güncellemede gpu tweak işe yaramıyor. ayrıca bilgisayarı geri 8.1'e yüklemeyi düşünüyorum, subwoofer hala çalışmıyor düzeltecekleri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

ekran kartını güncellemeyin, en son güncellemede gpu tweak işe yaramıyor. ayrıca bilgisayarı geri 8.1'e yüklemeyi düşünüyorum, subwoofer hala çalışmıyor düzeltecekleri yok.

ben geforce exprience güncellemesini yaptım. sorunluydu şu an sorunsuz. GPU tweak eskisi gibi yine. komuta edebiliyorum.
  • felcnoor F kullanıcısına yanıt
    8.1'e geçiş yaptım, 10'da iken en son driverı kurmuştum hala çalışmıyordu. zaten oynadığım bi heroes of the storm kaldı güncellemesemde olur gibime geliyor, riske atmak istemiyorum yine.
  • Windows 10 bize pek yaramıyor anlaşılan. :)

• epeydir giremiyordum tekrar merhabalar. w10 sorunları var anlaşılan modelimizde arkadaşların dediğine göre. ben çok yoğun kullanmadım henüz yükledikten sonra windows 10 u ama şu ana kadar sadece chromun aşırı yavaşlaması sıkıntısını yaşadım. İnşallah başka sıkıntı yaşamam çünkü başlat menüsü bu sefer olmuş hakikaten
  • redmaner kullanıcısına yanıt
    Hocam W10 kurulumunun bilgisayarın kendi recovery bölümüne bir zararı oluyor mu?

• ObtObt kullanıcısına yanıt
    Temiz kurulum yapmayın yani komple diski biçimlendirip sıfırlamayın c ve d diski olarak ikiye ayırıp c diskine format atın.Bu arada recovery bölümünü düşünüyorsanız flash belleğe recovery programı üzerinden yedekleme yapmanızı tavsiye ederim.Win10 kurduğunuzda recovery bölümünü çalıştıramazsınız ama silinmez de dediğim yedeklemeyi yapın dursun bir kenarda.Recovey çalışması için sistem dosyalarıyla recovery içindeki sistem dosyaları orantılı olması gerekir
  • 1 hafta önce 3800 olan cihazın 5063 tl olması nedir arkadaşlar dolar bu kadar mı çıktı yani yer vatan computer

• cmszr09 C kullanıcısına yanıt
    Güncel olarak, 1 ABD Doları = 2,98794662 Türk Lirası olduğunu düşünürsek çok da şaşılacak bi' durum değil aslında. Ayrıca haziran sonu temmuz başı gibi ek vergi durumu gündeme gelmişti. Sanırsam 1-2 ay içinde yürürlüğe girmesi bekleniyordu. Söz konusu vergi, bu fiyatlar üstüne eğer daha etki etmediyse çok vahim bi' durumdayız demektir. Son olarak söylemeliyim; 3800 olarak gördüğünüz miktar, kampanyalı fiyatı oluyor cihazın.
  • quote:

Hocam W10 kurulumunun bilgisayarın kendi recovery bölümüne bir zararı oluyor mu?

ben w10 yükledim ardından w8 in temiz kurulumunu yapmak istedim beceremedim. w10 yaptıktan sonra 2 seçenek var. aslında bir çok seçenek var da ben 2 seçenekten bahsedeyim.
    1. eski sürüme geri dön
    2. temiz kurulum yap

bunun gibi iki seçenek geliyor. tam hatırlamıyorum isimlerini.

ben temiz kurulum yaptım c.yi tamamen silip baştan kurmak için fakat w10 yüklendi.
    işin kötüsü bu sefer w8 tamamiyle silinmiş oldu sistemden. recovery part da artık w10 oldu.

"neyseki flash' a asus backtreacker programıyla w8 yüklüyken yedekleme yaptım" diyip onu taktım. oradan geri yükle dedim. (yaklaşık 14 gb)

pc açıldı dedim ki , oh w8 geri geldi.
    büyük hata etmişim meğer backtreackter tüm sürücüleri geri yüklemeye çalışmış. yerel disk d ve kurtarma bölümleri de silinmiş.

bilsigayar>sağ tık> yönet yapınca gelen ekranı paylaşayım.

henüz format atmamış birisi de paylaşırsa bu ekranı sevinirim.

eskiden nasıl görünüyordu disk yönetimi kısmım merak ediyorum.

http://i.hizliresim.com/ZVjZNg.jpg

ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felcnoor -- 4 Eylül 2015; 15:14:48 >

• @Cengaver53 , @felcnoor ; teşekkür ederim arkadaşlar, sağolun ilginiz için ve sorumu yanıtladığınız için. Asus Backtracker yazılımını indirdim. Bir adet 32 gb flash bellek bulup yedek almayı düşünüyorum. Alacağım flash belleği 3.0 almam daha mantıklı olur diye düşünüyorum, şayet recovery işlemi takdir edersiniz ki baya uzun sürüyor. Windows 10 çok başarılı olmasa gerek ama yine de denemekte fayda var.

@felcnoor ; Bilgisayarın formatlanmamış haldeki disk durumu görseldeki gibi:

ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObtObt -- 4 Eylül 2015; 18:30:40 >

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.