Şimdi Ara

Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
6
Favori
16.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla artık senin kredi kartına taksit durumu , fiyatı ve bundle içeriklerine bakarak iki siteyide tercih edebilirsin , referanslar arasında pcdepo yok fakat bildiğim kadarı ile ilgili bir firma kendi ürünlerini paralel ithalat yapıyorlar snaırım ama garantide bir sıkıntı yok asus olsun msi olsun 2 yıl garantisini kabul ediyor o konuda dert etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnan

http://www.gentechpc.com/system_dept.asp?dept_id=SD-001

980-970 arasinda kaldim, genellikle 3ds max ve render isleri icin kullanacagim, fiyat farkina baksaniza... sirf bilgisayari almak icin amerikaya gidip gelicem, burada almaktan yine de daha ucuza geliyor.

buradan almaktan daha ucuza gelmiyor çünkü burada g751 henüz satılmıyor. ayrıca satılmaya başlansa dahi amerikaya gidip gelmek daha ucuza gelmez diye düşünüyorum. buradan abd yolculuğu en az 2000$ patlar ama laptop arasındaki fark 1000 doları geçmez. tabi gitmişken oraları gezmiş olursunuz o ayrı bir konu.

• PanikAtak kullanıcısına yanıt
    hocam bu ciddi bir sıkıntı. bu kadar üst seviye bir kartta anlık takılma olmamalı. insanın içine kurt düşürüyor.
  • SefirEmre kullanıcısına yanıt
    ekşi sözlüğe baktım sanalmarketim hakkında 12 sayfa yazı var arasında 2 veya 3 tane kötü yorum hatırlıyorum. sanırım alacak olursam gözüm kapalı sanalmarketimden sipariş geçeceğim. kargonun da 1 gün içinde geldiği söylenmiş hep.
  • Buda Klavye gece ve gürüntüsü...

• sroad kullanıcısına yanıt

Driver sorunudur çözülür bence yakın zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Driver sorunudur çözülür bence yakın zamanda.

çok kalın ve biçimsiz bi tasarım olmuş ama insanın sırf markası için alası geliyo ocak ayına kadar türkiyeye gelirse asus, gelmezse msi

• alperstain kullanıcısına yanıt
    ben tasarımını beğendim ama biraz sade duruyor msi ile kıyaslayınca.
  • sroad kullanıcısına yanıt
    2000 dolara patlamıyor, yaklaşık 1500 tl bilet fiyatları, doları da 2,3 hesaplarsak 650 dolar tutuyor uçak parası. gtx 980m olan modeli burada kaça satılacak tahmin etmek zor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

evet ortada yine de önemli bir performans artışı olacaktır ama iyi bir soğutma sağlanamazsa hem kartların ömrü kısalacak hem de cihazı kullanması sıkıntılı olacaktır. fotoğraflarda 3 fan ile soğutulduğu gözüküyor. işlemci ve kartlara birer fan düşüyor ama yakından test etmeden ya da biri test edip sonuçları paylaşmadan soğutma performansı hakkında yorum yapamayacağım. ayrıca kasanın malzemesi nedir onu da bilmiyorum sitesinde belirtildiyse de ben göremedim. ilk başlarda soğutma olarak ne kadar sorunsuz olsa da 2 yıl sonra yıpranacağını ve 2 tane üst düzey kartın yükünü kaldırmakta zorlanacağını düşünüyorum. sürekli temizlik ve macun yeniliği gerekebilir.

mxm olayına gelirsek msi artık kart satışı yapacak diye biliyorum ama ülkemize resmi olarak gelecek mi bilgim yok. yurt dışında ise resmi olarak mxm kartlar satılacak. fiyat olarak çok düşük olmasına beklememek gerek. yeni neslin üst düzey kartları (artık hangi seri çıkacaksa örn 1080) 800-1000$ dan aşağı olmaz herhalde.

not: eğer kasa plastikse ki bana fotoğraflardan alüminyum gibi gelmedi hiç, o zaman fiyatlar biraz düşse dahi tercih edeceğim bir laptop olmaz. zaten fiyatının 9 binden aşağı düşeceğini sanmam. bu bilgisayar biraz gösteriş olsun diye konulmuş bana kalırsa. gerçekten satın alan-alacak kaç kişi var merak ediyorum.

not 2: eğer gerçekten düşünüyorsanız ilgili markanın bölümüne konu açarak soğutma performansı hakkında yetkiliden bilgi isteyebilirsiniz.

hocam biraz mxm kartları araştıraym dedim fiyatlar 599 $- 899 $ bandında ama yinede pahalı türkiyeye gelmesi rahat 2000 tl demek nerdeyse yeni laptop parasına ekran kartı değiştiricez demek oluyo bu şaka gibi

Evet diğer modeline göre kalın olmuş. Bataryayıda gömmeleri güzel olmuş. Arka kısmını yüksetlmişler alt tarafa yüksek takoz koymuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnan

2000 dolara patlamıyor, yaklaşık 1500 tl bilet fiyatları, doları da 2,3 hesaplarsak 650 dolar tutuyor uçak parası. gtx 980m olan modeli burada kaça satılacak tahmin etmek zor değil.

sanırım orada hiçbir şey yememeyi, konaklamamayı ve hiçbir yeri gezmemeyi düşünüyorsunuz. yalnızca gidip hava alanından iner inmez bilgisayarı kaptığınız gibi uçağa geri bineceksiniz herhalde.
    böyle olacağı zaten belliydi. bu fiyatlar normal çünkü mobil grafik kartların piyasası yok. normal kartlardan da pahalıya mal olduğu için böyle oluyor. ben şahsen 980m gibi bir kartı yakın zamanda değiştirmeyi düşünmem 5-6 yıl sonra da onu değiştirmek yerine gider yeni bir bilgisayar alırım sonuçta diğer bileşenler de eskiyecek ve kasa falan da yıpranacak.tabi çöpe atacak halim yok ama emektar olarak kullanmaya devam ederim herhalde.
  • sinnan S kullanıcısına yanıt
    bunu hiç yapmamıştım sayende ilk olacak

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz. bla bla bla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar saçma sapan yorumları yok sayıp konumuza geri dönelim, benim gibi 970m ve 980m arasında kalan var mı başka? arada ciddi bir fiyat farkı var.
  • Ben tercihimi 970m li GS70 2QE den yana kullanacagım

• quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Buda Klavye gece ve gürüntüsü...

Çok hoş gözüküyor hocam, anlık takilmalari da umarım halledersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalekale -- 22 Aralık 2014; 15:34:23 >

Valla hocam vatana, teknosaya, bimekse falan sorduğumda hepsinden aynı cevabı almıştım "bilmiyoruz". Msi alınabilecek bir bilgisayar tabii ki ama markanın türkiyede o kadar çok sıkıntı yasamisligi var ki insanın alasi gelmiyor. Sanırım arkadaş o problemlerin olduğu konu linkini paylaşmıştı. O yüzden biraz garantiye alıp ben asus tercih ettim. Ayrıca amerikaya gidip alınsa bile yine ve yine turkiyeden daha ucuza gelir diyorum çünkü yeni nesil ekran kartlariyla birlikte bu makinalar 8-9 civarında fiyatlarda gezecekler.

• kalekale kullanıcısına yanıt
    Dun aksam 4 saat oynadım 1 kere yaptı sanırsam geçti :) Driver güncellendiler sonra hic yapmayacak galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: kalekale

Valla hocam vatana, teknosaya, bimekse falan sorduğumda hepsinden aynı cevabı almıştım "bilmiyoruz". Msi alınabilecek bir bilgisayar tabii ki ama markanın türkiyede o kadar çok sıkıntı yasamisligi var ki insanın alasi gelmiyor. Sanırım arkadaş o problemlerin olduğu konu linkini paylaşmıştı. O yüzden biraz garantiye alıp ben asus tercih ettim. Ayrıca amerikaya gidip alınsa bile yine ve yine turkiyeden daha ucuza gelir diyorum çünkü yeni nesil ekran kartlariyla birlikte bu makinalar 8-9 civarında fiyatlarda gezecekler.

hocam asus çok mu temiz geçmişe sahip yada daha sağlam mı cihazları en basitinden sikayetvar.com dan basit bi araştırma yapıldığında MSİ:https://www.sikayetvar.com/firma/detay/msi-turkiye ASUS:https://www.sikayetvar.com/firma/detay/asus aradaki farkı rahatlıkla görebiliyoruz.Bence birbirlerinden kalite olarak pek farkı olmayan firmalar.Ama teknik servis ve satış sonrası olarak MSİ firmasının ezici üstünlüğü olduğu da aşikar.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.