Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW(17.3)-MSİ GE 62 Apache pro (15.6)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biraz araştırdıktan sonra laptobumu amazondan almaya karar verdim malum fiyat olarak baya fark edecek. Şu iki laptop arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.msi 200tl daha fazlaya gelecek yaklaşık olarak.

MSİ GE 62

ASUS ROG GL752VW

• Ekran büyük olsun diyosan asus daha mantıklı gibi de amazondan alınca gümrük sıkıntı olmayacak mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon dan alıcam direk onlar %20 vergiyide peşinen alıyor.1200 dolara gelicek eve kadar kendileri hallediyor gümrük vergisini filan eğer az vergilendirilir veya vergilendirilmezse ya alınan %20 nin tamamı veya bir kısmı geri yatıyor.
  • Ben de aynı ikilemde kalıp MSI'ı seçtim, nedeni ise MSI'ın çift fanlı ve daha iyi bir ekranının olmasıydı. Bunun yanında Asus daha büyük ve daha ucuz. Tercih sizin.
    Bu arada yakın zamanda elime geçeceğini düşünüyorum. Yaklaşık kargoya verilmesinden on gün geçti. i-parcel seçmiştim. Gümrükten de sorunsuz geçti sanırım (PTS'te gümrükten çekildi ve dağıtım programına alındı diyor. Acaba ne demek?). Yurtiçi Kargo bugün elime ulaşır diyor. Hayırlısı artık.
    Edit: 18 Mayıs'ta geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 19 Mayıs 2016; 10:21:42 >
  • MSI GL62 6QF-893 15.6" GAMING NOTEBOOK LAPTOP GTX 960M i7-6700HQ 12GB 128GB + 1TB WINDOWS 10 USB TYPE-Chttps://www.amazon.com/dp/B01D8VJ0K8/ref=cm_sw_r_cp_apa_hWgpxbVA370MN

Hocam bunu neden düşünmüyorsunuz? Daha ucuz, ram 12 gb ama SSD de var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirchhoff

MSI GL62 6QF-893 15.6" GAMING NOTEBOOK LAPTOP GTX 960M i7-6700HQ 12GB 128GB + 1TB WINDOWS 10 USB TYPE-Chttps://www.amazon.com/dp/B01D8VJ0K8/ref=cm_sw_r_cp_apa_hWgpxbVA370MN

Hocam bunu neden düşünmüyorsunuz? Daha ucuz, ram 12 gb ama SSD de var.

Bu modelin kasası GE62 kadar kaliteli değil, klavye aydınlatması yok ve Type-C portu 3.1 değil. Bence 100 dolara değer. Ayrıca 128 GB'lık SSD'li modelleri almak yerine 80 dolara 250 GB'lık bir Samsung 850 EVO alınarak kolayca M.2 portuna takılabilir.

• MSI oneririm. Ayni ozelliklerde acer onericektim ama gonderim yapmiyor. MSI DA Thunderbolt yok sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 18 Mayıs 2016; 21:17:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.