Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
11
Favori
20.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hddyi çıkarmadan klon işlemi ile kurulum yaptım ben sorun çıkmadı. Karşılaştığım tek sorun Laptop SSD ile başlarken hdd içinde hala boot dosyaları kalmış olmasıydı. Hdd bicimlendiriciler ile ayrılmış olarak duran boot dosyalarını ve kalıntılarını silip Laptop açılırken esc ile boot menüsüne girip direk SSD seçtim ve sorunsuz kullanıyorum. Belki eski boot dosyalarınız duruyordur mini tool partition wizard ile kontrol edin.
    Bilgisayarım yönet disk yönetiminden de bakılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innocent_ -- 26 Şubat 2016; 14:16:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jasonu kullanıcısına yanıt
    Hocam ssd ye yuklerken windowsu. Biosa gomulu olan windows 10 u nasil aktif ettin acaba?

Bi arkadasta yapmis ama etkinlesmemis. Kurdugun windowsun linki varsa ozelden paylasirmisin? Bende ssd takicam hazirda bulunsun.

Windows 10 Single Language Türkçe x64 mu sisdem?

• Bu laptop şu an sadecehttp://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-rog-g-series-gl752vw-dh71-gaming-notebook-fiyati,202644.html bu adreste var ve buradaki de 2gb ekran kartı ayrıca teşhir ürün. İleride hepsiburadaya gelir mi başka nereden alabiliriz İzmirde gözümle görüp alabileceğim bir yer varmıdır bi yardım edebilirmisiniz arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herdist kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada'ya bir daha gelecek mi diye sordum gelmeyecekmiş gibi cevapladılar ama belli olmaz tabi. İlginç bi yüzünü gösterip kayboldu mal
  • hako_55 H kullanıcısına yanıt
    Bios'a gomulu bir Windows OEM Key varsa sizin hicbirsey yapmaniza gerek kalmiyor sifir kurulumlarda bile.

Ben hdd'ye direkt format attim. SSD takip ona da normal Windows 10 kurulumu yaptim. Laptop acilinca kendiliginden aktiflesti. Kullandigi Key, OEM olarak Bios'ta yuklu olan Key oluyor.

Yine de bunu yapmadan once nolur nolmaz diyerek isimi saglama almak istedim. Windows 10 OEM key'ini ogrendim sonra format attim. Malum OEM key'ler Bilgisayar ozeliklerinde gorunmuyor. Ama sistemde gomulu olan bu key'i ogrenebilirsiniz.

ProduKey isimli programi indirip yukleyin. Bu program sayesinde Bios'ta yuklu olan Windows 10 OEM Key'ini ogrenebilirsiniz. Bunu saglam bir yere not alin.

Sifirdan kurulum yaptiktan sonra zaten normalde key otomatikmen Bios'tan gelir. Ama olur ya gelmezse ProduKey programi ile buldugunuz key'i girin ve aktiflesirin.

ProduKey indirmek icin:
    http://www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html#DownloadLinks

• Amazonda 87 rewiew olan bu urun yerine baska bir urun yok mu ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • düne gece samsung 250 gb ssd nin testinin gerçekleştirdim. bitdefender aktif halde.

Bu mesaja eklenen görseller:

• Sonunda siparişi verdim. Bankalar bir çok sorun çıkardı ama İş banktan sanal kart açıp sorunu hallettim. Muhtemelen yarın elimde olur, elime geçtiğinde diğer fotoğrafları paylaşırım. Bu süreç boyunca benden yardımlarını esirgemeyen @innocent_ ve @Psychopatia 'ya teşekkür ederim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArgaKhan -- 10 Mart 2016; 16:58:36 >

• Aynen abi çok iyi olur fotoğrafları bekliyoruz, şimdiden hayırlı olsun
  • Bazı sitelerde maksimum 16 gb ram destekler diyorlar, 32 gb ram deneyen oldu mu? Bir de hediye kartı yapsak gümrük ücretini geri almamız daha mı yüksek ihtimal olur?
  • TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt
    Hocam
    Asus GL752VW-T4015T aldım hepsiburadadan bugün geldi. ve 1 adet 250gb samsung m.2 ssd sipariş ettim. Windows cd si çıkmadı içinden. w10 kurulu geldi. 1-2 sorum var sen kurmuşsun sanırım ssd yi.
    Şimdi laptop c ve d olarak 2 parçaya bölünmüş geldi. Benim yapmam gerekenler şöyle mi olacak?

İnternetten windows 10 iso bulup usb e atıcam.(windows cdsi içinden çıkmadı internetten ykledıgıme oem serial giricem sanırım seriali buldum not aldım bu arada)
    Laptopu söküp ssd yi takıcam.

biostan pcyi usbden başlatı seçicem ve hdd ayarını sanırım AHCI yapıcam.
    Ardından pcyi yeniden açınca usbden windows kurulumu gelecek. Diski yeniden biçimlendirip bölünmüş 1tb diski tek parça yapıp. Windowsu ssd'e kurucam ve 1tb disk ise D olacak değil mi?
    usb veya cd takmadan windows kurabılır mıyım? dıskı yenıden bıcımlendırınce ıcındekı kurulum dosyaları sılıncek sanıyorum oyuzden sordum

yardmcı olabilir misin doğrumuyum?

• Arkadaşlar amazondan söylemeyi düşünüyorum acaba kaç günde elinize geçti sizin ben izmirdeyim tahminen ne zaman gelir?
  • Bilgisayar dün geçti elime gayet güzel ve akıcı. Dün ve bu gün bir çok ağır program ve oyun yükledim hiç takılmadı ama bu gün bir programı yüklemek için system32 ye dll dosyası atmam gerekti onu atarken erişim engellendi hatası aldım. hatayı düzelteyim derken birçok şey değiştirdim şimdi ne açmaya çalışsam hata veriyor. Erişim engellendi hatasını vermesinin nedenine windowsun home sürümünü kullanmam gösterildi. Şimdi sorum pro kursam(tabiki korsan) orjinal olur mu?

ikinci sorun ise kulaklık girişleri ve usb girişleri zor giriyor bir sorun olmaz sanırım ama nedenini anlamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234567899a

Bilgisayar dün geçti elime gayet güzel ve akıcı. Dün ve bu gün bir çok ağır program ve oyun yükledim hiç takılmadı ama bu gün bir programı yüklemek için system32 ye dll dosyası atmam gerekti onu atarken erişim engellendi hatası aldım. hatayı düzelteyim derken birçok şey değiştirdim şimdi ne açmaya çalışsam hata veriyor. Erişim engellendi hatasını vermesinin nedenine windowsun home sürümünü kullanmam gösterildi. Şimdi sorum pro kursam(tabiki korsan) orjinal olur mu?

ikinci sorun ise kulaklık girişleri ve usb girişleri zor giriyor bir sorun olmaz sanırım ama nedenini anlamadı

Nereden aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herdist

quote:

Bilgisayar dün geçti elime gayet güzel ve akıcı. Dün ve bu gün bir çok ağır program ve oyun yükledim hiç takılmadı ama bu gün bir programı yüklemek için system32 ye dll dosyası atmam gerekti onu atarken erişim engellendi hatası aldım. hatayı düzelteyim derken birçok şey değiştirdim şimdi ne açmaya çalışsam hata veriyor. Erişim engellendi hatasını vermesinin nedenine windowsun home sürümünü kullanmam gösterildi. Şimdi sorum pro kursam(tabiki korsan) orjinal olur mu?

Nereden aldınız?

Amazondan. Resimleri de yüklüyorum şimdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Herdist

quote:

Nereden aldınız?

Amazondan. Resimleri de yüklüyorum şimdi.

Ne kadar sürede elinize ulaştı? Normal kargo (en yavaş olanı) ile mi aldınız? Cevap verirseniz sevinirim. Tabi Türkiyede olduğunuzu düşünerek soruyorum.

USB ve ses giriş çıkışları sertmiş herkes aynı şeyi söylüyor sebebini bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herdist -- 12 Mart 2016; 21:36:59 >

• sdryvz kullanıcısına yanıt
    Ssd almayi dusunuyorum ve bazi m2 ssd leri desteklemedigni duydum. Hangi ssd leri destekliyor acaba bilginiz varmi?
    Bios dan baktim ve ahci var sadece.

Almak istedigim samsung evo 850 250gb

• Bende Çarşamba günü verdim siparişi 9 Martta.Bekliyoruz bakalım sapa sağlim elimize geçsin diye
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.