Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
11
Favori
20.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vergi iadesi ile ilgili siz bir şey yapmıyorsunuz amazon alınmadıysa gümrükte tabi onlara kalmış doğru yanlış 50-60 gün sonra kayıtlı kartınıza iade yapılır diyorlar.
    ben aldım mesela ocak ayında bu laptopu 3. aya girdik 70 gün geçti iade falan olmadı.
    yani şans işi iade olayında kesin olan birşey yok. buna güvenmeyin.
    chat ile görüşmede falanda bunun bilgisini alamazsınız çünkü onlar göremiyor muhasebe kısmını yani bu konuda alanın yapabileceği hiçbirşey yok
    iletişim yoluda kapalı sallama birşey bu iade işi. neden bu konu bu kadar gizli onuda anlamış değilim.
    yani gümrükte bu para alınmadıysa 1 haftada rahatça bunun bilgisini verebilmeli amazon iadesi hadi 1 ay sürsün ama neden bunun bilgisine ulaşılamıyor anlamış değilim. bizim gümrükte belki işler sallamasyon gidiyordur ondan kargo firması i-parcell firmasının bir pisliğide olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 312 . -- 1 Nisan 2016; 17:19:37 >
  • merhaba arkadaşlar
    bende 2 nisan itibari ile aldım cihazı garanti k.k ımdan 3467 tl çekildi
    ürünü vergi iadesi olasılığı daha yüksek olur diye standart gönderimle aldım k.k ımı dolar kuruna çevirdim böylelikle ordanda biraz indirim yakaladım
    ürün geldiğinde alan arkadaşlardan yardım istiyorum.ssd konusundada Samsung 250GB 850 EVO M.2 almayı düşünüyorum. en uygun nerede buldunuz ?
    5 yıl garantili olması hoşuma gitti ssdnin..
    bu arada bizzat ASUS türkiyeyi arayıp sordum garantisi 1 yıl olarak var.fakat ssd yi kendim takarsam garanti dışı kalabiliyormuş cihaz.sizce ne yapmalıyım laptop taş gibiyse kendim takarım tabi servis 70-120 tl arası montaj ücreti alıyomuş.bu arada klavyeyide bu fiyatlar civarında TR ile değiştirebiliyolarmış
  • CizikFerrari kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış bilgi.. benim fatura adresim farklı kk adresim farklı fakat alışveriş gerçekleşti bugun kk dan para çekildi
  • Arkadaşlar edge browser ile youtube'da video izlerken sayfayı kaydırdığımda ekranda hafif bi kararma oluyor, hatta ekran rengi değişiyor; sebebini bir türlü bulamadım. Chrome yükledim aynı problem olmuyor. Bunun sebebini bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
  • Bilgisayarın ekranı IPS değilmiş sanırım ama ekranın genel kalitesi nasıl (Notebookcheck ekranın kalitesini beğenmiş)? Bunu Amazon'dan getirteceğim ya da Dell Inspiron 7559 alacağım. Dell'in ekranına IPS olmasına rağmen pek iyi yorumlar yapılmıyor. Ekranın açılı görüntüleri var mı? Bilgisayara sahip olanlar özellikle yukarıdan ve aşağıdan ekranın fotoğraflarını çekebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 4 Nisan 2016; 22:30:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben daha yeni bugün aldım bilgisayarı ssd yi taktım ama nasıl hdd ye format atıp tekrardan ssd ye kurulum yapacağım hiç bilmiyorum bana yardımcı olur musun?
  • hocam bende yeni aldım laptopu 25 nisan gibi elime geçecek sorunuca cevap bulursanız benide haberdar ederseniz sevinirim.
  • Merhabalar,

965m ekran kartına sahip i7 4720hq işlemcili ASUS ROG G751JL-WH71(WX) model labtopu amerikadaki arkadaşım vasıtasıyla satın almak istiyorum.

http://www.amazon.com/G751JL-WH71-WX-17-Inch-GeForce-Version/dp/B015QZV9H6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1460399986&sr=8-1&keywords=ASUS+ROG+G751JL-WH71%28WX%29

6700hq ve 4720hq arasındaki farkın neredeyse yok denecek az kadar olduğuna dair epey yazılar okudum.

gtx960m ve 965m arasındaki performans farkının incelemelerim sonucu %15-20 civarında olduğunu gözlemlemekteyim.40$ lık artışa göre faydalı yatırım olacağını öngörüyorum.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsa memnun olurum. Yakın süreçte bu labtop almayı düşündüğümden, yardımlarınızı beklemekteyim.

Teşekkürler.

• m0ex M kullanıcısına yanıt
    Ben başlıktaki cihazı düşünüyorum o kadar para verip 2 nesil öncesinin işlemcinimi alıcaksınız gerçekten.
  • alcnern kullanıcısına yanıt
    Aslinda teoride bakinca 2 nesil buyuk rakam gibi geliyor fakat sonuclara bakinca pratikte denk performans gozukuyor.Tek artisi m2 slot .Ayrica Oyun icin aliyoruz bu labtoplari ekran kartinin cok onemli oldugunu dusunmekteyim.

Deneyimlerinizi aktarirsaniz tekrardan memnun olurum.

• m0ex M kullanıcısına yanıt
    Gsycn 965m ve üstü cihazlarda mevcut bence mantıklı yaparsanız

• 3 NİSANDA STANDART GONDERİ SECTİGİM HALDE URUN ELİME 9GUNDE GELDİ ARKADASLAR

• Ben tanıdık vasıtası ile g752-dh71 almayı planlıyorum aklıma takılan bir şey var. Klavye. Klavye farklı olacak peki burda asus versek değiştirirler mi birde bana ne kadara patlar

• ismailozcn İ kullanıcısına yanıt
    Servisi arayarak tam net bilgiye dahip olabilirsiniz klavyr degisiyor isterdrniz bi fiyat alin asus turkiyeden.

• Bugun sipariş ettim. Sipariş tutarı $1,209.48 yaklaşık olarak 3450 TL. İstanbul Bilişimden alışveriş yapanlar hep olumsuz görüş bildirdiği için ilk kez amazondan alışveriş yapıyorum. İnşallah bir sorun çıkmaz çünkü zar zor biriktirdim bu parayı.

http://www.amazon.com/GL752VW-DH71-17-3-inch-GTX960M-Graphic-Windows/dp/B01578ZK9A?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER

Önce DH74 düşündüm SSD var diye sonra DH71 alıp kendim taktırırım daha uygun olur diye düşündüm. Hayırlısı olsun bakalım tekrar görüşlerimi bildireceğim.

• Ahmetddr hocamın amazon wedding gift tavsiyesi üzerine bulduğum %10 indirim kuponu ile 2 nisan da 2,83 dolar kuru üzerinden kargo ve gümrük masrafları da dahil olmak üzere 3200 tl ye sipariş ettiğim bu pc nin türkiye ye giriş yaptığı mesajını biraz önce almış bulunmaktayım.Vergi indirimi alırsam 2700 tl ye mâl etmiş olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IBRAHIMODO -- 15 Nisan 2016; 1:06:41 >
  • merhabalar uzun süredir foruma giremiyordum. 22 Şubat tarihinde almış olduğum pc nin vergi iadesini 537 tl olarak yaklaşık 1 ay önce aldım. özelden mesaj atan birçok arkadaş var. ssd ne alayım uyum sorunu olur mu vs. forumun tamamını okumadan son sayfaya bakıp aynı soruları defalarca sormaya gerek yok. 5 mart tarihinde test paylaştım. hangi ssd var görünüyor. uyumlu sorun yok ve hızlı

• quote:

Orijinalden alıntı: sdryvz

merhabalar uzun süredir foruma giremiyordum. 22 Şubat tarihinde almış olduğum pc nin vergi iadesini 537 tl olarak yaklaşık 1 ay önce aldım. özelden mesaj atan birçok arkadaş var. ssd ne alayım uyum sorunu olur mu vs. forumun tamamını okumadan son sayfaya bakıp aynı soruları defalarca sormaya gerek yok. 5 mart tarihinde test paylaştım. hangi ssd var görünüyor. uyumlu sorun yok ve hızlı

Samsung 850 EVO piyasadaki f/p bir SSD'dir. Bir bakın isterseniz. Ben eski bilgisayarıma 2.5" olanını takmıştı, M.2 modeli de var. Şu an bir bilgisayarım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 15 Nisan 2016; 7:13:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IBRAHIMODO

Ahmetddr hocamın amazon wedding gift tavsiyesi üzerine bulduğum %10 indirim kuponu ile 2 nisan da 2,83 dolar kuru üzerinden kargo ve gümrük masrafları da dahil olmak üzere 3200 tl ye sipariş ettiğim bu pc nin türkiye ye giriş yaptığı mesajını biraz önce almış bulunmaktayım.Vergi indirimi alırsam 2700 tl ye mâl etmiş olacağım.

vergi olayı şans işi, bizim sipariş verdiğimiz zamanlar yılbaşı idi.. yoğunluktan mı artık bir şekilde vergi refound oldu..
    sonrasında verdiğim vergili siparişlerimden refound alamadım..
    dolar kurundan her türlü kardasınız ;)
  • Dün sipariş geçtim İş bankası bankamatik kartımla ancak bugun kartı kabul etmiyorlar anlamadım. Başka kartımda yok ne yapmalıyım?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.