Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
11
Favori
20.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    onları alabilecek gücüm olmasından degil de bu 960-970 ler falan indirime girer diye düsünüyorum :D
  • Bunin dh71 ile biten modelleri 2gb ekran karti.. dh74 le biten modeller 4gb ekran kartli dh74 amazon adresi
    www.amazon.com
    Amazon.com: ASUS ROG GL752VW-DH74 17-Inch Gaming Laptop, Discrete GPU GeForce GTX 960M 4 GB VRAM, 16GB DDR4, 1 TB, 128 GB SSD (ROG Metallic): Computers & Accessories
    http://www.amazon.com/GL752VW-DH74-17-Inch-Discrete-GeForce-Metallic/dp/B015ZG9964/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1464738004&sr=1-1&keywords=asus+rog+gl752vw-dh74+17-inch+gaming+laptop

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben hâlâ karar verebilmiş değilim ssd konusunda. 950 nin uyumsuz olduğunu öğrendim. Ama 850 de yavaş geldi 950 ye göre. Acaba 850 den daha hızlı ve uyumlu olan başka ssd ler var mı?

Bu arada vergi iadesi dediğimiz şey vergi iadesi değil her halde çünkü amazondan sipariş verirken import&drposit yazan yerdeki para geri yatıyor. Yani aslında geri ödemesini aldığımız şey depozito gibi birşey.
  • Merhabalar, ben de bu bilgisayarı araştırdım ve amazondan 4GB ekran kartlı versiyonunu almaya niyetlendim fakat 2GB'lı da Türkiye'deki adresime gönderilebilir gösterirken 4GB'lı modelde bu ürün seçtiğiniz ülkeye gönderilememektedir uyarısı alıyorum.Acaba benim girdiğim adreste mi bir sorun var yoksa gerçekten Türkiye'ye gönderim yapmıyorlar mı?
  • Hydros kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam 4gb modeli türkiye ye gelmiyor.
    Çoğu laptop zaten gelmiyor tr'ye çok az sayıda birkaç model geliyor sadece.
  • 20 nisanda sipariş geçtiğim ürünüme amazondan bugun mesaj geldi 184 dolar vergi iadesi yapılıyor :D
  • Arkadaşlar şu rog gaming centerdan ice power equalizer ayarlarını yapan var mı ben üşendim çok detaylı olduğu için . Electronic müzik için yapan varsa ayarları atabilir mi?
  • Beyler ürünü kanadadan alıcam amazondanmı almak daha mantıklı yoksa asus storedan mı? Amazondakinin açıklamasında global warranty göremedim asus storeda yazmışlar o sebeple

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1618

Beyler ürünü kanadadan alıcam amazondanmı almak daha mantıklı yoksa asus storedan mı? Amazondakinin açıklamasında global warranty göremedim asus storeda yazmışlar o sebeple

hocam ürünün kaydını online yapınca her türlü 1 yıl global garantiye giriyor olması lazım
  • pesimist27 kullanıcısına yanıt
    duygularıma tercüman oldun kardeşim

• arkadaşlar ürünü alacağımda vergi olayı için size bir danışayım dedim 6dolar a hediye paketi yaptırayım mı acaba ? etkili olur mu yaptıran var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234567899a

Ben hâlâ karar verebilmiş değilim ssd konusunda. 950 nin uyumsuz olduğunu öğrendim. Ama 850 de yavaş geldi 950 ye göre. Acaba 850 den daha hızlı ve uyumlu olan başka ssd ler var mı?

Bu arada vergi iadesi dediğimiz şey vergi iadesi değil her halde çünkü amazondan sipariş verirken import&drposit yazan yerdeki para geri yatıyor. Yani aslında geri ödemesini aldığımız şey depozito gibi birşey.

arkadaşlar buna da bir cevap verseniz merak içindeyim ve hala bir şey almadım
  • Beyler ürün 950 dolara düşmüş fiyat geçicimi yoksa beklemekte fayda mı var ?

• hocam 850 alın riske girmeyin
  • Arkadaslar merhaba, Asus ROG GL752VL kullanicisiyim oyun oynarken "Intel görüntü sürücüsü yanit vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu'' hatasi aliyorum yada ekranda noktalar belirip oyunda donma yasiyorum, sonradan oyuna girdigimde ise oynanmayacak kadar fps kaybi yasiyorum, tüm driver ve bios güncellemelerini yaptim. Fanlarin yeterince çalismadigini düsünüyorum, ETS 2 oynarken bile oyundan atiyor, bu problemin çözümünü bilen yada daha önce bu tarz bi problemle karsilasan oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreuf -- 25 Haziran 2016; 15:17:02 >
  • quote:

quote:

Ben hâlâ karar verebilmiş değilim ssd konusunda. 950 nin uyumsuz olduğunu öğrendim. Ama 850 de yavaş geldi 950 ye göre. Acaba 850 den daha hızlı ve uyumlu olan başka ssd ler var mı?

arkadaşlar buna da bir cevap verseniz merak içindeyim ve hala bir şey almadım

Deposit diye aldığı para zaten gümrük vergisi gümrükten geçerken amazon bu parayı bizim adımıza Ödeyecek . Eğer gümrük bu paradan daha azını alırsa kalanını Amazon bize geri Ödeyecek . Gümrük hiç para almazsa hepsini geri Ödeyecek .

• quote:

Beyler ürün 950 dolara düşmüş fiyat geçicimi yoksa beklemekte fayda mı var ?

950 dolara düşmesinin sebebi bu modelin yenisi geliyor computexte Tanıtımı yapıldı . Ayni modelin nvme ssd destekleyen modeli çıkacak yani 950 Pro destekleyecek . Bir de önümüzde Amazon prime Day var zannedersem 15 temmuzdu. O gün icin fiyatlarda daha fazla bir indirim olabilir . Sırf o güne hazırlık yapmak Lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: goenitz117

quote:

Beyler ürün 950 dolara düşmüş fiyat geçicimi yoksa beklemekte fayda mı var ?

950 dolara düşmesinin sebebi bu modelin yenisi geliyor computexte Tanıtımı yapıldı . Ayni modelin nvme ssd destekleyen modeli çıkacak yani 950 Pro destekleyecek . Bir de önümüzde Amazon prime Day var zannedersem 15 temmuzdu. O gün icin fiyatlarda daha fazla bir indirim olabilir . Sırf o güne hazırlık yapmak Lazım

Prime day hakkında bilgim yoktu 15 temmuzu beklicem hocam teşekkürler bilgilendirme için

• Gecen sene 15 Temmuz da olmuş bu senede oyle olması bekleniyor ama asıl açıklama amazondan gelecek farklı bir günde olabilir . Amazonu takip edeceğiz
  • Cihazı kullananlar,acaba bilgisayar şarja bağlı kalmadan kaç saat açık kalıyor ?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.