Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
11
Favori
20.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Power save modda 2 saati buldu.@Omer_Faruk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcnern -- 26 Haziran 2016; 22:12:57 >
  • alcnern kullanıcısına yanıt
    Baya azmış,sağolun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar şuan ki fiyatı 940 dolar + 199.85 dolar kargo ve gümrük.Asus N550JV bilgisayarım vardı değişim raporu geldi 3000 tl var şuan elimde.Üstüne para koyup bu bilgisayarı almak istiyorum ama aklımda sorular var.Şuan netbooktan yazdığım için kasma sorunları oluyor yazılmış olabilir ama cevaplarsanız sevinirim.

Vergi iadesi kesin oluyor mu?
    Uluslararası garanti Türkiye de geçerli mi?
    Tavsiye eder misiniz yoksa Monster,MSI ya da bu modelin üst modeline mi bakayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DarthVader_

Merhabalar şuan ki fiyatı 940 dolar + 199.85 dolar kargo ve gümrük.Asus N550JV bilgisayarım vardı değişim raporu geldi 3000 tl var şuan elimde.Üstüne para koyup bu bilgisayarı almak istiyorum ama aklımda sorular var.Şuan netbooktan yazdığım için kasma sorunları oluyor yazılmış olabilir ama cevaplarsanız sevinirim.

Tavsiye eder misiniz yoksa Monster,MSI ya da bu modelin üst modeline mi bakayım?

1) Vergi iadesi şans özellikle yeni kurallardan sonra bence zor.
    2) Garanti geçerli ürün gelince seri numarasını online sisteme kaydetriyorsunuz.
    3) Ben 2 aydır kullanıyorum her zaman iyiki almışım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcnern

quote:

Orijinalden alıntı: _DarthVader_

Merhabalar şuan ki fiyatı 940 dolar + 199.85 dolar kargo ve gümrük.Asus N550JV bilgisayarım vardı değişim raporu geldi 3000 tl var şuan elimde.Üstüne para koyup bu bilgisayarı almak istiyorum ama aklımda sorular var.Şuan netbooktan yazdığım için kasma sorunları oluyor yazılmış olabilir ama cevaplarsanız sevinirim.

1) Vergi iadesi şans özellikle yeni kurallardan sonra bence zor.
    2) Garanti geçerli ürün gelince seri numarasını online sisteme kaydetriyorsunuz.
    3) Ben 2 aydır kullanıyorum her zaman iyiki almışım diyorum.

Yeni kurallardan sonra derken kurallar Değişti mi?

• Bu sene prime Day 12 temmuzda olacakmış . Alışveriş yapmak isteyen herkes hazırlığını ona göre yapsın derim
    www.amazon.com
    Amazon.com | Prime Day 2019
    https://www.amazon.com/b?ie=UTF8&node=11448061011

• Cevabınız için teşekkürler. Bir kaç gün içinde inşallah sipariş vereceğim. Cihaz konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum ASUS'un ölüsü yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DarthVader_ -- 1 Temmuz 2016; 16:35:36 >
  • goenitz117 G kullanıcısına yanıt
    Hayır hala alabilirsiniz limitlerde bir değişme olamadı.
  • _DarthVader_ kullanıcısına yanıt
    ben toplam 1300 dolara şubat ortalarında sipariş ettim. 2 haftada geldi. vergi iadesi aldım 500 küsür tl. şu an iade alacağını zannetmiyorum. aklımda kaldığı kadarıyla yıl sonuna doğru ve birkaç ay sonrasına kadar gümrükte yoğunluk olduğundan iade alınabiliyor. şimdiye kadar 1 casper 1 lenovo 6-7 msi 1 asus un bu modelini almış biri olarak tavsiyem aynı fiyat aralığında msi alman. ben birkaç gün önce asus u, ssd, oyun faresi, soğutucusu ile 3500 e arkadaşıma verdim. ne kar ne zarar. tekrar alacak olursam msi. çok ısınıyor msi ye göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: sdryvz

ben toplam 1300 dolara şubat ortalarında sipariş ettim. 2 haftada geldi. vergi iadesi aldım 500 küsür tl. şu an iade alacağını zannetmiyorum. aklımda kaldığı kadarıyla yıl sonuna doğru ve birkaç ay sonrasına kadar gümrükte yoğunluk olduğundan iade alınabiliyor. şimdiye kadar 1 casper 1 lenovo 6-7 msi 1 asus un bu modelini almış biri olarak tavsiyem aynı fiyat aralığında msi alman. ben birkaç gün önce asus u, ssd, oyun faresi, soğutucusu ile 3500 e arkadaşıma verdim. ne kar ne zarar. tekrar alacak olursam msi. çok ısınıyor msi ye göre.

Msi hangi modeli düşünüyorsunuz ?

• www.amazon.com
    Amazon.com: MSI GE72MVR Apache PRO-044 17.3" 120Hz 5ms Display Extreme Gaming Laptop GTX 1070 8G Core i7-7700HQ 16GB 128GB NVMe SSD + 1TB Full Color Keyboard: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01D8VJ0B2/ref=ox_sc_act_image_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

Msi nın bu modeli bu fiyata çok alınası. 1169 dolara gtx970 ekran kartli. Wedding gift ten 100 dolar, 50 ye 10 dan 10 dolar dustugumde 1300 dolara gumruk vergisi ve kargo dahil maloluyor. Hala düşünüyorum

• arkadaş benden önce davranmış ellerine sağlık.şu an beklemedeyim.

• sdryvz kullanıcısına yanıt
    O zaman cesaret gerekiyor ikimize de

• balistik81 kullanıcısına yanıt
    ortak şu an acelem yok.indirim denk gelirse alırım. asus u da kullandım sayılmaz. truck simulatör 2 oynadım biraz. cengiz kurtoğlu müslüm eşliğinde. iyi kafa yapar.

• goenitz117 G kullanıcısına yanıt
    prime day hakkında açıklama yapar mısınız. araştırdım biraz ama anladım diyemeyecem.

• wedding gift de

• Arkadaşlar ürün Türkiyeye gelmez diyor siz nasıl alabiliyorsunuz ?
  • asdmert11 A kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdryvz

bende niye gönderilmez diyor acaba ?
  • Some of the items in your order cannot be shipped to the selected address. Please select a new address to see your estimated order total.
    bende böyle bir şey var
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.