Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
11
Favori
20.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam pc için 5500 liram olsa bunu alacağına amazondan wedding kod ile bu pcyi 2700 e alırdım(vergi iadeleri yapıldı sayıyorum). He 1 sene sonra bozuldumu, paramda var zaten tamir edicegime yenisini alırım diyip ikinciyi sipariş ederdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: just one bad day

Hocam pc için 5500 liram olsa bunu alacağına amazondan wedding kod ile bu pcyi 2700 e alırdım(vergi iadeleri yapıldı sayıyorum). He 1 sene sonra bozuldumu, paramda var zaten tamir edicegime yenisini alırım diyip ikinciyi sipariş ederdim

Işte hocam onu ben bi anlasam nasil alcam vermem tabi bukadar para da 26 yasindayim daha laptop almadim erteledim erteledim bütçe bu oldu o yüzden alayim diyorum :) o dediginiz yer güvenilirmidir 2.el ya da doali ürünlermidir nasıldır bilmiyorum yoksa dediğiniz fiyat çok iyi değer mi peki o riske :)

• ahmetddr kullanıcısına yanıt
    hocam yüksek grafikli oyunlarda bile mi duymuyosun anlamadım ?
  • MertZenginn M kullanıcısına yanıt
    World of Tanks oynuyorum yüksek ayarlarda inan gerçekten rahatsız edici bir fans sesi duymadım...
  • ahmetddr kullanıcısına yanıt
    bendekide oyle rahatsız edıcı degıl tabı ama dedıgım gıbı aralıklı sekılde calısıyor oyun oynamıyoken bıle.
  • MertZenginn M kullanıcısına yanıt
    çok kafaya takma bu durumu bence :D

yada bios ayarlarından fanların çalışması ile ilgili ayar filan vardır muhtemelen,
    kendine göre bir çalışma sistemi ayarlabilirsen , kafanada takılmaz böyle şeylere..

forum ahalisinin genel sorunu bence en ufak bir şeyi takıntı haline getirmek,

rahat olun biraz, evrene güzel mesajlar salın, diken üstünde durmanın kimseye bir faydası olmamaıştır ...
  • Arkadaşlar amazondan nasil alirim lütfen biri yardim edebilir mi...

• kalevra212 K kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/asus-rt-n12e-16-8-logitech-50-tr-nin-en-buyuk-amazon-rehberi-duyurulari--99980530
    Bu ayin 25 i black friday elini çabuk tut

• Bu konu bu Black Friday'de niye böyle tenha kalmış ya? :)

Konuyu baştan sona kadar okudum. Birçok arkadaş Amazon'dan sipariş etmiş ürünü ve çoğu vergi iadesini almış sadece bir kişi çarptı gözüme iade alamayan. Ben de bu laptopı almayı düşünüyorum ama bir ay sonra kredi kartı limidi hallounca anca. Fiyatı şu an 900 dolar, weddinggift yaptım 1 ay sonra 100 dolar indirim kodu gelecek. 800 dolara alsak tahmini olarak Noel/yılbaşı dönemine denk geldiği için gümrükteki yoğunluktan işlem görmez ve vergi iadesi alırım toplam 2700 liraya mal olur diye düşünüyorum. Tek sıkıntı şu dolar da bir ay içinde az bi düşüşe geçse keşke, 3.46 oldu yav.

Ürünü alan arkadaşlar pek inceleme falan yapmamışlar. Birkaç sorum olacak kullananlara.

1- Malzeme kalitesi nasıl? Alüminyum sanıyordum ama değilmiş, kalitesiz ucuz laptop hissiyatı veriyor mu?

2- Ses kalitesi nasıl? Cızırtı vs oldu mu hiç?

3- Yüksek sistem isteyen oyunlardan hangi ayarlarda ne kadar FPS alındığına dair örnekler verebilir misiniz?

4- Isınma ve fan gürültüsü vs. soeunlarla kariılaşan oldu mu? Yoğun kullanımda ısınma ne derecede oluyor wasd el yakıyor mu?

5- İçinde yüklü geldiği W10 Home sanırım. İleride korsan W10 Pro kurduğumdao da Bios'a gömülü olan keyle aktifleşecek mi?

6- Siparişi verirken hediye paketi yapsam iyiki doğdun falan yazdırsam gümrükten sorunsuz geçme şansı artar mı?

7- Ekran görüntü kalitesi iyiymiş söylenenlere göre. Ölü piksel, ışık sızması vs. sorun yaşayan oldu mu?

Yanlış etiketlediğim varsa affola.

@_Reflection @BullCock @aloalo @kartel1 @XwarcraftX @TheRecRuiT123 @Psychopatia @312 . @goenitz117 @CizikFerrari @ghost123q @jasonu @vipline @1234567899a @schwarzs @MertZenginn @bluedrk @gumussamet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iisskkoocc -- 27 Kasım 2016; 2:3:13 >

• iisskkoocc kullanıcısına yanıt
    Benimkinde bi köşesinde çok hafif bi ışık sızması var hocam, hiç uğraşmadım bile belli olmuyor neredeyse kesinlikle çok kalite bir hissiyatı var sağlamlığını hissediyorsunuz elinizi klavyeye koyduğunuz an kesinlikle çok fazla ısınmıyor. Bir laptop a göre gayet başarılı fan sesi de çok yok. Diğer sorularınızın cevabını bilmiyorum hocam ben format attım ama pro mu kurdum hatırlamıyorum bakınca yazarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevapladığınız için teşekkür ederim. Tek endişem ürünün elime sorunlu ulaşması. Sonuçta az bir meblağ ödemiyoruz. Umarım sorunsuz bir şekilde elime ulaşır. Ha bir de vergi iadesi alabilen şanslılardan olabiliriz inşallah. :)
  • arkadaşlar asus gl752vw ye sırt çantası alan var mı acaba? alıpta kullanan varsa hangi ürünü tavsiye eder malum her çantaya uyumlu değil fazla buyuk laptop
  • iisskkoocc kullanıcısına yanıt
    1- malzeme kalitesi gayet iyi premium bile belki diyebilirim :)
    2- ses kalitesinde bir sorun yaşamadım
    3- yani orasını kardeşim biliyor ben pek ilgilenmiyorum ancak mafia3 te kastığını biliyorum :)
    4- biraz ısınma var ancak eski bilgisayarımdan sonra vızz geliyor
    5- hiç bi fikrim yok
    6-neden olmasın bf de yoğunlukla geçerdi belki :)
    7-yaşamadım
  • evet konu canlansın arkadaşlar kaç kişi var bu makinayı kullanan memnun olan problemi olanlar yazsın hayat gelsin bu konuya bende yeni aldım bu makinadan
  • Merhaba arkadaşlar,

Geçtiğimiz hafta Hepsiburada'nın en uzun gece indiriminden faydalanarak aldım, uzun zamandır gözüm bu makinedeydi. Gelince harici olarak açıp yüklemelerimi yaptım, ardından kullandığım DELL marka ekrana bağladım ancak gördüm ki renk sorunu var. Bundan önce Asus N53SN kullanıyordum, sanırım 6 seneyi geçti çok memnundum. Onun ekranına bakıyorum, dell ekrana bakıyorum bir de bunun ekranına sanki bu daha çok mavi baskın. Bu da her iki ekran arasında gözlerimi yoruyor. bu konuda bilgisi olan var mı, bu bir sorun mudur, her makine böyle midir?

Bu arada tüm driverları yüklü, renk kalibrasyonu da yaptım ancak sonuç alamadım.

ASUS ROG GL752VW-DH71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiveMaster -- 27 Aralık 2016; 17:10:8 >

• DiveMaster kullanıcısına yanıt
    hocam rog gaming centerdan splendid seceneğine girin orda eyecare modunu geçtiğinizde mavilik gidip daha sarı renge dönüşüyor göz koruyucu moda giriyor bunu deneyin
  • just one bad day kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ediyorum.

Rog Game Center'da splendid seçeneği yoktu, ayrıca bir uygulama sanıyorum, bulduk 3 adet ayarı var hazır olarak hiçbiri tatmin etmiyor görünütü olarak. En son intel dh driver'ı güncelledim, zira asus'un sitesinde 2015'ten kalma driver var, son sürüme yükselttim bir nebze düzeldi ancak yine de istediğim parlaklıkta değil.

Sanırım bu laptop'ın akran özelliği mat olması.
  • MAKİNEDEN ÇOK MEMNUNUM VALLA KONUYU AÇANA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM 1.YILDIR BENDE SSD İLE UÇUYOR ADETAA , FANIN HAFİF DÜZENSİZ ÇALIŞMASINIDA DRİVERLARINI DÜZGÜN YÜKLEYEMEME YORUYORUM ZAMANINDA DOLAR 3 TL İKEN ALMIŞTIM :D VERGİ İADEMİDE 1 AY SONRA KARTA YAPMIŞLARDI 9 GÜNE ELİME ULAŞMIŞTI HERKESE İYİ FORUMLAR
  • Bende black friday aldim ama vergi odemediler sansima ama memnunum baya

• quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Önceki laptop arıza çıkarıp duruyordu zaten 4 yıllıktı, bu notebook'u aldım da geçen ay, almışken kaliteli olsun uzun yıllar götürsün güncel oyunları da rahat oynayayım diye fakat tam istediğim verimi alamıyorum gibi hissediyorum. I76700HQ işlemci, 16 Gb RAM, GTX960M ekran kartı gibi donanımı olan bir notebook sonuçta. Dying Light, The Witcher 3'te falan denedim ilk olarak güncel oyunlardan ama en düşük ayarlarda bile kasıyor bazen. Kardeşimin laptopu Lenovo Y50'si var özellikleri bu laptoptan daha düşük ama benimkine göre daha çok FPS alıyor en yüksek ayarda bile. Çözemedim neden olduğunu bir fikriniz var mı, internette yazan her şeyi de denedim neredeyse.

SSD takmayı deneyebilirsiniz veya temiz bir formatta olabilir. Y50 nin ozellikleri asusa gore çok düşük ayarlarınızda dikkatinizden kaçan farklılıklar vardır. Mesela 1920x1080 cozunurlukteki low performansıyla 1280x720 deki low performansı farklıdır ona bi bakın. Mesela ful hd de low deneyin hd de medium veya daha ust ayarlarda açıp ss alıp karşılastırın hangisi size uygunsa onda oynayın. Ama 960m ekran kartı çok güçlü bir kart değil bende bu laptopu kullanıyorum güncel AAA oyunları lowda oynuyorum FPS açısından ama beni tatmin ediyor çünkü beklentim çok yuksek değildi alırken.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.