Şimdi Ara

Asus ROG GL752VW-T4015T İnceleme ve Kullanıcı Platformu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'de satılan Asus ROG GL752VW-T4015T modelinin konusudur.

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Güçlü bir notebook alma arifesinde araştırmalarıma göre fiyat performans anlamında en uygun seçeneklerden birisidir. Konunun amacı cihazı alan arkadaşların alacak arkadaşlarla deneyimlerini paylaşması ve alacak arkadaşların da sorularına cevap bulmasıdır. Konu sürekli güncellenecektir. Asus ROG GL752VW-DH71 ile karıştırmayın.

Şuan için bilinen (asus onaylı değil) sistem özellikleri ;

İşlemci Özellikleri
    İşlemci Tipi: Intel Core i7
    İşlemci: 6700HQ
    İşlemci Cache: 6 MB cache
    İşlemci Hızı: 2.6 GHz
    Turbo Frekans Hızı: 3.5 GHz

Bellek Özellikleri
    Bellek Tipi: DDR4
    Bellek Frekansı: 2133 Mhz
    Sistem Belleği: 8 GB
    Bellek Yuvası : 2
    Maksimum Ram Kapasitesi: 32gb

Ekran ve Ekran Kartı Özellikleri
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce Gtx 960M
    Ekran Kartı Hafızası: 4 GB
    Ekran Kartı Tipi: Harici Ekran Kartı
    Ekran Özelliği: Full HD LED (IPS değil)
    Ekran Boyutu: 17.3"
    Max Ekran Çözünürlüğü: 1920 x 1080

Disk Özellikleri
    Sabit Disk: HGST Travelstar 7k1000 Sata III 2.5"
    Sabit Disk Kapasitesi: 1 TB
    HDD Hızı: 7200 RPM
    Ön Bellek: 32 Mb
    SSD M.2 Slot: Var

Bağlantı Özellikleri
    Kablosuz İletişim: Var (802.11 AC)
    Bluetooth Özelliği: Var (4.0)
    USB: 2 x USB 2.0 - 1 x USB 3.0 - 1 x USB 3.1 (type c)
    10/100/1000 Gigabit Ethernet: Var
    HDMI: Var (1.4)
    Mini Display Port: Var
    Kart Okuyucu: Var (SD/SDHC/SDXC/MMC)

Diğer Özellikler
    Kullanım alanı: Profesyonel, Oyun
    Ağırlık: 2.8 kg
    Boyutlar: 41.5(W) x 27.0(D) x 3.10 ~ 3.20 (H) cm
    Pil: 4 Hücreli 3200 mAh 48 Whrs
    İşletim sistemi: Windows 10 Home x64
    Optik Sürücü: Dvd Dual Yazıcı

Not: Cihazın detaylı bilgileri içim asus'a mail atıldı cevap bekleniyor.

Sizlerde konuya katılarak görüş, düşünce, fikir ve bilgilerinizi paylaşırsanız forum adına yararlı bir konu olmuş olur. Mobilden bu kadar hazırlayabildim. Hata görürseniz uyarmanızı rica ederim. İyi forumlar.

Arkadaşlar asus.com.tr deki canlı destekten aldığım kesin bilgiye göre cihazın ekranı IPS değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hipotermi -- 21 Şubat 2016; 2:44:35 >

• Bende almayı düşünüyorum. Yorum ve testleri bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit: Ürün stoklarda tükenmiş. Yeni gelecek partinin fiyatı biten parti gibi 3999tl olacağı kesin değilmiş.

Edit2: Ürün 3999tl fiyatı ile tekrar stokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hipotermi -- 23 Şubat 2016; 15:43:06 >
  • Hipotermi kullanıcısına yanıt
    Şimdide komple çektiler satıştan
  • Amazon UK'den siparişimi verdim şuan kargoda gözüküyor. 900 pounda aldım ama 150 pound vergi iadesi alacagım havaalanında yani yaklaşık 3100 lira liraya denk gelecek. Bence fiyat performans olarak gayet iyi bir ürün aldığımı düşünüyorum çünkü bu fiyata 16gb ram ve 128gb ssd li 17 inç laptop bulmak zor bu günlerde. Ürün elime geçince detaylı incelemesini paylaşacağım.
    ürün şu;
    www.amazon.co.uk
    ASUS GL752VW 17.3 inch Notebook (Intel Core i7-6700HQ 2.6 GHz Processor, 16 GB RAM, 1 TB HDD, 128 GB SSD, NVIDIA Graphics, Windows 10) - Grey: Amazon.co.uk: Computers & Accessories
    http://www.amazon.co.uk/ASUS-Notebook-i7-6700HQ-Processor-Graphics/dp/B015OG3SAS?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

• Vergi iadesinden nasıl bu kadar eminsin hocam?

• Tax free belgesi ile alınıyor. Fakat amazondan alışveriş yaparken dikkat etmek gerekiyor. Diğer satıcılardan alırsanız amazon beni ilgilendirmez belgenizi onlardan alın diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Athelvaci

Amazon UK'den siparişimi verdim şuan kargoda gözüküyor. 900 pounda aldım ama 150 pound vergi iadesi alacagım havaalanında yani yaklaşık 3100 lira liraya denk gelecek. Bence fiyat performans olarak gayet iyi bir ürün aldığımı düşünüyorum çünkü bu fiyata 16gb ram ve 128gb ssd li 17 inç laptop bulmak zor bu günlerde. Ürün elime geçince detaylı incelemesini paylaşacağım.
    ürün şu;
    www.amazon.co.uk
    ASUS GL752VW 17.3 inch Notebook (Intel Core i7-6700HQ 2.6 GHz Processor, 16 GB RAM, 1 TB HDD, 128 GB SSD, NVIDIA Graphics, Windows 10) - Grey: Amazon.co.uk: Computers & Accessories
    http://www.amazon.co.uk/ASUS-Notebook-i7-6700HQ-Processor-Graphics/dp/B015OG3SAS?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Merhaba arkadaşlar ürün elime geçti. 1 haftadır kullanıyorum ve açıkçası fazlasıyla memnunum . ürünün benim için artıları ve eksileri şöyle diyeblilirim;
    artıları
    1- En beğendiğim özelliği kesinlikle tasarımı. Gerçekten süper bir tasarım olmuş malzeme kalitesi, klavye ve touchpad gerçekten güzel hissettiriyor. Eğer siyah üzerine kırmızı seviyorsanız bu bilgisayar tam size göre diyebilirim.
    2- fiyat performans açısından gayet iyi diyebilirim. i7-6700hq işlemci 16gb ram , gtx960m gpu ve 128gb ssd li 3100 liraya bilgisayar bulmak türkiyede imkansız diyebilirim heralde. oyun performansı olarak gta5 yükledim bilgasayara ve ortalama 50 fps ile en yüksek özelliklerde saatlerce oynadım hiçbir ısınma veya mavi ekran hatası almadım diyebilirim. mesela ortalama 4 saat aralıksız gta 5 oynadım ve bilgisayarın sıcaklıgı 65 derecelerdeydi. Bide güzel bir ayrıntı paylaşayım bilgisayarın klavyesindeki w-a-s-d tuşları ısınmayacak şekilde ayarlamışlar bilgisayarı yani eliniz terlemiyor oyun oynarken.
    3-ekran kalitesi bence gayet iyi. ışık sızması veya ölü pixsel benim bilgisayarda yoktu.
    4-Ses sistemini beğendim diyebilirim.
    5-çalışırken fanlar çok fazla ses çıkarmıyor.
    6-bilgisayar ile birlikte bide amazon bana fare - kulaklık ve çanta hediye etmiş. normalde yazmıyordu alırken fakat göndermişler. fare ve çanta gayet kaliteli fakat kulaklık için aynısını söyleyemeyeceğim.
    Eksileri
    1-Batarya süresi çok fazla değil 2 saatte bitiyor normal kullanımda.
    2-Kasada parmak izi kalıyor malesef.
    3- touchpade tıklarken biraz fazla kuvvet uygulamak gerekiyor ama sanırım ben eski bilgisayarımdan dolayı boyle düşünüyorum. gittikçe alışıyorsuzun zaten.

Diyeceklerim bu kadar. Ben ingilteredeyken aldim bilgisayari o yuzden türkiyeden nasıl alırım dışında her türlü soruyu sorabirisiniz.

Bu mesaja eklenen görseller:

Asus ROG GL752VW-T4015T İnceleme ve Kullanıcı Platformu Asus ROG GL752VW-T4015T İnceleme ve Kullanıcı Platformu Asus ROG GL752VW-T4015T İnceleme ve Kullanıcı Platformu Asus ROG GL752VW-T4015T İnceleme ve Kullanıcı Platformu Asus ROG GL752VW-T4015T İnceleme ve Kullanıcı Platformu Asus ROG GL752VW-T4015T İnceleme ve Kullanıcı Platformu
     Asus ROG GL752VW-T4015T İnceleme ve Kullanıcı Platformu Asus ROG GL752VW-T4015T İnceleme ve Kullanıcı Platformu Asus ROG GL752VW-T4015T İnceleme ve Kullanıcı Platformu Asus ROG GL752VW-T4015T İnceleme ve Kullanıcı Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelvaci -- 20 Nisan 2016; 7:21:56 >

• G752jt satılık 970m 4000 tl

• Bu laptopu hiç düşünmüyordum ama geçen hafta Media Markt'ın gece kuşu indiriminde 5000 TL'ye indiğini görünce aldım.

Performans olarak artık geride kalmış olsa da güncel 17" modeller 7000 civarı fiyatlara çıktığı için fiyatı uygun oldukça hala tercih edilebilir bir laptop.

Yalnız konuya nisan ayından beri hiç yazan olmamış çok ilginç sanırım bu laptopu alanlar GL752VW-DH71 forumunu takip ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.