Şimdi Ara

Asus Rog Strix G15 (513IE-HN065)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler birkaç sorum var ben bu bilgisayarı alalı neredeyse 2 sene oldu evet konuyu çok geç açtım ancak çözemedikten sonra artık bir danışayım dedim bu bilgisayarı aldığımdan beri bilgisayar açıldıktan sonra rastgele bir süre geçtikten sonra hani net bir zaman yok çok spontane şekilde chrome daysam bile veya düz masaüstündeysem bilgisayar kendi kendine fps drop yiyor hani sanki sigara içen biri koşarken kenara geçip bi öksürür gibi sonrasında ama %90 bir daha yaşanmıyor kapatana kadar ve alırken beklediğimden daha düşük bir performans veriyor yardımcı olabilecek birisi var mı veya fikir verebilecek lütfen ihtiyacım var artık çok canım sıkılmaya başladı

• Benzer sorun 2017 de aldığım Asus RoG STRİX GL753VD de var. Sorun büyük olasılıkla yazılımsal çünkü aldığımda başlarda yoktu. Sonradan başlamıştı. Güncellemelerle zaman zaman geçiyor zaman geri geliyor. Benim pc de genelde oyunlarda oluyor.

PC açtığımda hemen oyun açarsam olmuyor. Saatlerce sorunsuz oyun oynuyorum. Ama pc açtıktan 30 dakika veya 1 saat sonra oyun açarsam normal de 30 fps aldığım bir oyunda mesela daha açılış anında fps 5-6 oluyor. Normal de 100 fps aldığım bir oyun varsa onda da fps 5-6 oluyor. PC kapatıp açarsam düzeliyor.

Yazılımsal olduğunu düşünme sebebim ekran kartının güncelledikçe bu sorun geçiyor veya yeniden başlıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.