Şimdi Ara

asus rog strix g531gt i5-9300h gtx1650 inceleme (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
12
Favori
35.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bilgisayarı hepsiburada üzerinden satın aldım da şarjdan çıkarınca ekran 1-2 saniye gdip geliyor
  • Christmııs C kullanıcısına yanıt
    eğer sizi çok rahatsız edici bir durum değilse uğraşmayın ama normalde ürünü iade etmeniz gerekir. bataryada sorun vardır ya da şarj soketinde.
    intel graphics control panel>güç>pille çalışırken>görüntü yenileme hızı değiştirme kısmından devre dışı bırak seçeneğini işaretleyin.
  • Bilgisayarı sıfırlama sonrası sürücü ve programları yüklerken çok zorlandım. Teknolojiden çok uzak kalmışım. Eksik bir şey var mı?
    Armoury Crate
    Armoury Crate Service
    Asus Framework Service
    Asus HID Control Service
    Aura Service
    Intel Grafikleri Kontrol Merkezi
    MyAsus
    Nvidia Control Panel
    Nvidia GeForce Experience
    Nvidia Grafik Sürücüsü
    Nvidia HD Ses Sürücüsü
    Nvidia PhysX Sistem Yazılımı
    Realtek Audio Console
    Rog Live Service

Nahimic Component Driver ve Sonic Studio 3 UWP yüklemem gerekir mi?
  • schadenfreude666 kullanıcısına yanıt
    yükledim üzerine basıyorum açılmıyor
    Önncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim fakat uygulama açılmıyordu ben de microsoft store üzerinden intelin bu uygulamasını indirdim
    asus rog strix g531gt i5-9300h gtx1650 inceleme
    Bunu indirdim ve sistem>güç>dinamik yenileme hızı değiştirme kapat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christmııs -- 3 Temmuz 2020; 13:56:40 >

Rica ederim sevindim çözebildiğinize hocam.
    Pil ömrü neden ben de bu kadar az acabaasus rog strix g531gt i5-9300h gtx1650 inceleme
    artı olarak ben bilgisayarın şarjını hiç 80 in üstüne çıkaramadım
    ;

şöyle bir ayar yapmış olabilir misiniz
  • hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    hallettim hocam sağolun
  • Hocam merhabalar, ben de bu hafta sonu laptop satın alacağım da sizce asus rog g531gt hala alınır mı? Başka 9.000tl bandında önerebileceğiniz laptoplar var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caferaslan C kullanıcısına yanıt
    9000 liraya 1650'li bir laptop önermiyorum kesinlikle sadece asus g531gt değil. ben aldığımda dolar 7.5 falandı ve laptopun i79750H'lısı 8.5'tu şuan 8700'den başlıyor kazık net.

maksimum 7000 verilir 1650'li bir laptopa.

asus g531gt için her şeyi konuştuk açıkçası daha ne söylebilirim üstüne bilmiyorum. sorunları, + ları hepsini konuştuk ama şuan bu fiyatlara alınmaz.
  • Anladım peki teşekkürler. Önerdiğin marka model var mı peki?
    Bu monster alınır mı?

oyun için laptop alacaksam asus ve msi dışında bir markaya bakmazdım. bütçem çok düşükse l340'a bakardım lenovo tarafında ama çoğu modelinde tek slot ram var o sıkıntısı var.

monster ben almam.

bence şuan laptop almak için çok kötü bir zaman ama alacaksanız asus tuf'lar çok uyguna ya da lenovo l340'lar olabilir.

• Hocam sizin dediğiniz modellere de baktım artı olarak amd işlemcili HP buldum. Sizce 1650 için uygun mudur. Ben aynı zamanda okulum için de istiyorum. İşlemcisi de güçlü olmalı programlarım için ne dersiniz bu modele?

içine 108750HK'da koyarız ama soğutamadıktan sonra bir anlamı olmaz, hp laptopun sıcaklık değerleri nasıl araştırmanız lazım bilmiyorum ben. 3550h, i5 9300h'tan daha yavaş bir işlemci. 4000 serileri daha mantıklı ryzen için ama fiyat baya iyi bence 5500'e bu aralar öyle bir laptop yok.

Hocam instagram adresiniz burda reklam olmuyorsa yazabilir misiniz veya ben yazayım isterseniz video atıcam da

Gtx1650 4gb ekran kartlı laptop 5.199 TL ye fiyat iyimi sizce
    Ryzen 5 3550h işlemci 8 ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeutronS -- 10 Temmuz 2020; 9:38:18 >
  • Selamlar hocam,

Mart ayı sonundan beri bu laptopa sahibim ancak bir aydır canımı çok sıkan bir problem ile karşı karşıyayım.
    Laptop un ekranına görüntü gelmiyor. Power tuşuna basıyorum açılış sesi geliyor, Windows arka planda açılıyor, usb kısmına herhangi birşey taksam algılıyor, harici ekranla deniyorum harici monitöre görüntü de geliyor. Power tuşu ile bir saat boyunca aç kapat yapınca önce ekrana gelen ışık süzmesi geliyor ama yine açılmıyor. Bu ışık süzmesi gelince tekrar aç kapat yapınca ekran bu sefer geliyor. Ama bu işlemleri yaklaşık 1-2 saat boyunca yapmam gerekiyor. Bu da bilgisayara zarar veriyor biliyorum.

Bir ay önce garantiye yolladım ve geçen salı günü elime geçti. Ana kartı değiştirmişler. Elime geçtiğinde hiçbir problem yoktu ama ertesi gün tekrardan aynı problemi gösterdi ve hala öyle. Ne yapacağımı bilmiyorum ve kafayı yemek üzereyim.

Siz ve bilgili diğer arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İyi günler.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.