asus rog strix g531gt i5-9300h gtx1650 inceleme (25. sayfa)
-
-
Laptop gecen hafta servise gönderdim tüm aksesuarları ile birlikte akşam sorgulama yaptığım zaman
'' Tamire devam edebilmek için ürünün adaptör vb aksesuarlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Lütfen Çağrı Merkezi ile iletişime geçiniz.'' böle bir durum paylaşmışlar yetkili servis ile görüşemedim henüz ama böle bir sorunla karşılaşan oldumu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
asus u aradım. böyle bir hata alan yok servise getirin diyor. çok enteresan.quote:
Orijinalden alıntı: Trepeci
bende de aynı hata mevcut. facebook rog grubunda yabancılarda da bu hatayı alan vardı. genel bir sorun gibi duruyor.
Alıntıları Göster
basit bir oyun olan dota2 oynuyorum ani fps düşüşleri oluyor ne yapmam lazım -
aygıt yöneticisindeki driver sürümü
my asustaki sürümü
asus.com daki sürümü
3 ü de birbirinden farklı
bu nasıl iş anlamadım
win10 u tekrar kuruyorum bakalım umarım çözülür
çok komik fps değerleri alıyorum -
kafayı yemek üzereyken çözümü buldum.
3 4 kez windowsu yerel olarak baştan yükleyip temiz kurulum yapmama rağmen sorun çözülmedi
bende bir kopyasını usb üzerine yükleyerek tamamen bir format attımhttps://www.asus.com/us/support/FAQ/1037674/ burda yazılana göre de armoury crateyi yükledim
yüklemeden önce my asustaki tüm driverleri kurdum
sonra driver booster ile son güncellemeleri yaptım
sonra armoury işine geçtim
sonuç
Perfect!
maşallah -
yani hocam formatsız bir çözümle halledemiyor muyuz olayı? -
yabancı forumlardan da çok çok araştırdım, dedikleri hep geçici oldu.quote:
Orijinalden alıntı: Trepeci
yani hocam formatsız bir çözümle halledemiyor muyuz olayı?
pc yi 4 5 kez fabrika ayarlarına aldım gene olmadı
usb ye win10 un bir kopyasını yükleyerek oldu benimki
hala bir sıkıntı yok çok şükür -
hocam bu sorun bendede olmuştu ve baya bir uğraştım kafayı yeme durumuna gelmiştim fakat şuan çözdüm aslında çok basit.İlk önce bütün rog sistemlerini silin ve baştan bütün service ve uygulamayı indirinburada ki service ve armoury crate silin ve şu linkteki desteklerden sorunu çözebilirsinizhttps://www.asus.com/tr/Laptops/ROG-Strix-SCAR-III/HelpDesk_Download/(bu link indirmeniz gereken dosyaların bulunduğu link) limk ise neler yapmanız gerektiğini söylüyor)
Eğer bunlar olmaz ise tekrar yazın destek olmaya çalışırım fakat ilk önce herşeyi silin ve armoury crate yükleyin sonrasında servisleri yükleyin fakat her dosya yüklediğinizde pc'yi baştan başlatın.
-
bende tümden format atarak çözdüm kafayı yemeye ramak kalmışken,quote:
Orijinalden alıntı: a_altunkaya
hocam bu sorun bendede olmuştu ve baya bir uğraştım kafayı yeme durumuna gelmiştim fakat şuan çözdüm aslında çok basit.İlk önce bütün rog sistemlerini silin ve baştan bütün service ve uygulamayı indirinburada ki service ve armoury crate silin ve şu linkteki desteklerden sorunu çözebilirsinizhttps://www.asus.com/tr/Laptops/ROG-Strix-SCAR-III/HelpDesk_Download/(bu link indirmeniz gereken dosyaların bulunduğu link)https://icr-emea.asus.com/webchat/icr.html?rootTreeId=EMEA.ACTR.TR-TR&treeId=EMEA.ACTR.TR-TR.Notebook&tenantId=TR-TR&language=en-us(bu limk ise neler yapmanız gerektiğini söylüyor)
Eğer bunlar olmaz ise tekrar yazın destek olmaya çalışırım fakat ilk önce herşeyi silin ve armoury crate yükleyin sonrasında servisleri yükleyin fakat her dosya yüklediğinizde pc'yi baştan başlatın.
eline sağlık çoğu yabancı forumda bile yok bunun çözümü
şu an touchpad teki numalaraları aktif edemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkshine666 -- 2 Ekim 2020; 13:20:27 >
-
rica ederim ne demek
-
Bir sorum olacaktı oyunlardaki fps değerleriniz nasıl ? Çünkü benim ilginç bir şekilde fps düşük geliyor bana mesela valorantta en üst grafiklerde 80-90 fps ve alıyorum veya batman arkhnam knightta yüksek grafiklerde oyun drop yiyip duruyordu veya crash veriyordu keza witcher 3'de de fps düştü pcyi ilk aldığımda ultrada 45 fps2nin altına düşmezken şimdi yüksek ayarlarda bazen drop yiyorum ama 45'in altına düşmüyor fpsyim ısındığından olabilir mi çünkü oda yüksek gibi geliyor bana mesela witcher 3'de gpu80-85 iken işlemci 85-90 dereclerde bir soğutucu alsam bu ısı sotunu çözülür mü ısıdan dolayıda fps sorunu çözülür mü ?(Bu arada bütün driverlarr güncel,BİOS güncel pil ve işlemci performans modunda ve oyunların hepsi turbo modundayken oyunuyorum)(Bilgisayarı haziran ayında aldım acaba bi termal macun değiştirsem ve toz temizliği yapsam bu sorunlar çözülür mü yani 6 ayda bir yyapsam olur mu bu temizlikleri ?) YARDIMCI OLURSANIZ çok sevinirim son 2 haftadır her yolu denedim fakat üzüyor büyle bir sotun bu kadar para verip böyle bir şeyle uğraşmak.
-
witcher 3 te değerleriniz gayet normal. ultrada ben de 42 45 seviyelerinde dolaşıyordum. bayadır oynamıyorum ama anlık olarak 39 40 a da düştüğü oluyordu normal bence. valorantın ilk geldiği zaman da en yüksekte 110 120 alıyordum yanlış hatırlamıyorsam. güncel sürümde kaç alır bilemem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trepeci -- 4 Aralık 2020; 0:13:56 > -
Teşekkürler hocam,galiba bana düşük geldi.Bu değerlerde dolaşıyorsa sorun yok o zaman.Bir sorum daha olacak cyberpunk 2077 konusunda makine üzer mi acaba ?
-
ben biraz araştırma yaptım o konuda açıkçası ben medium ayarlarda ortalama 50 fps alabileceğimi düşünüyorum.
alamazsak da en kötü 3-5 ayar kısar aldırırız hocam ya :D üzmez bence hakkını verir diye düşünüyorum bekleyip göreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trepeci -- 6 Aralık 2020; 18:8:48 > -
Cyberpunk medium ayarlarda ortalama 40-50 fps arası oynatır çok rahat. 60 fps takıntınız yoksa bir de gamepad ile oynuyorsanız akar gider oyun.
-
Eyvallah,hocam teşekkürler.
-
-
Merhaba aynı sorun bende de mevcut siz çözebilmiş miydiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:( Geçmiş olsun servis ben de yeni gönderdim servise dün gelmişti 10 günde getiriyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X