Şimdi Ara

asus rog strix g531gt i5-9300h gtx1650 inceleme (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
12
Favori
35.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    intel extreme tuning utility bunu da kaldırdınız değil mi bilgisayardan?
  • hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    Kaldırmadım nasıl kaldıracağım acaba intelin kendi undervolt programı hocam o emin misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asusg531 -- 22 Haziran 2020; 16:2:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam şuan kuruluyor undervolt programının ne alaka olduğunu hala anlamadım sağolun sinirimden microsoftta yorumlarda sinirden çok acayip şeyler yazacakrım artık

Tam bitti derkenn bu sefer de cpu değerlerini görmüyor
    asus rog strix g531gt i5-9300h gtx1650 inceleme

Haha vallahi komedi ya koskocaman firma bir tane yazılımsal sorun yapıp beni uğraştırıyor

• Asusg531 A kullanıcısına yanıt
    bende de görmüyordu ilkin. forumlarda buldum bir çözümhttps://www.reddit.com/r/ASUS/comments/bi5chw/armoury_crate_not_detecting_laptop_cpu/
    sonuç olarak kaldırıp tekrar temiz kurulum önerisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 22 Haziran 2020; 16:54:31 >
    Şimdi açıp baktım artık ne hikmetse görmeye başladı

1 yıl içinde herhangi bir yavaşlama oldu mu acaba kaç yıl götürür bizi yıl 2020 biz 1650 kullanıyoruz :(

Yeni farkettim Silent mod ve dengeli de kullandığımda kaç dereceye ulaşıcak diye merak edip stress test e soktum intelin kendi programında Power Limit Throttling sorunu verdi

Aklıma takıldı benim pc 15 saniyede açılıyor sizinkisi için de durum böyle midir yeni bir pc için uzun diye düşünügorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asusg531 -- 23 Haziran 2020; 4:53:18 >
  • Asusg531 A kullanıcısına yanıt
    voltajla ilgili bir bilgim yok lakin benimki de ortalama 5-15 saniye arası açılıyor. başlangıçta çok program varsa kapatın.
  • Sizce bu laptop normal kullanımda 10 yıl götürecek kadar sağlam bir laptop mu?
    Bilgisayarı sadece yazı işleri ve dizi/film izlemek için kullanıyorum.
    Yani özellikle klavye rahatlığı ve görüntü&ses kalitesi benim için önemli diyebilirim.
    Oyun olarak sadece BF4 ve BF1 oynarım.

i7 9750H, 8GB, 512GB SSD, GTX1650 olan modeli şu an 8 bin lira, önerir misiniz?
  • tunze kullanıcısına yanıt
    görüntü ve ses kalitesi düşük bu laptopun. sesi düşük ve ekran parlaklığı düşük. garanti belgesinde asus bu laptopun maksimum kullanım ömrü 5 yıldır yazıyor .d

ha 10 yıl kullanır mısınız kullanırsınız.

klavyesi kir tutuyor ama yazış hissiyatı güzel membran bir klavye var üzerinde sanırım steelseries olması lazım. hoparlöründe tiz ses gelmesi problemi var herkeste olan bir şey değil ama ben dizi/film izlemek için alıyor olsaydım bu riske girmezdim.

8gb ramli modelinde 1x8 gb var. dual channel olmadan bf1 de paso drop yersiniz onu da belirteyim.

+coil whine problemi var.

ha bunların hepsi alacağınız laptopta çıkacak diye bir şey yok. ben bu laptopun ilk üretilen serisini kullanıyorum. üstünden tonla zaman geçti. yeni serilerde düzeltmiş olabilirler.

asus rog strix g531gt i5-9300h gtx1650 inceleme

el insaf daha dün sildim :D

oyun performansı için kesinlikle bu laptopu alırdım ama. soğutması gerçekten başarılı ve ısının dağıldığı alanlar da çok başarılı. kullanıdğınız bölgede ısı hissetmiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 23 Haziran 2020; 14:6:31 >

Klavye sıvı nitrojen sıkılmış gibi duruyor Hissiyat güzelse temizlik benim için sorun olmaz ama şu tiz ses sorunu düşündürücü.
    Aslında MSI GL65'le bu model arasında kalmıştım ama onun da ekran kalitesinden pek iyi bahsedilmiyor. Kasa olarak da buna göre biraz kalın ve kaba görünüyor.
    Aslında 1-2 oyun için gaming laptop almak saçma ama soğutması için istiyorum biraz da. 7-8 sene sonra tarayıcıda 5 tane sekme açınca ötmesin. Yoksa 5-7 bin lira arası güzel düz laptoplar var ama hepsinin ram'i lehimli ve 8gb. 5 sene bile idare etmez. Şu an kullandığım laptop 4gb ve 10 senelik. Artık fenalık geldi. Neyse detaylı cevap için çok teşekkür ederim. Birkaç gün daha düşüneyim bari.

Sizin fanlar da google da gezerken bir anda rpm i artıp azalıyor mu
    Ben de performans modunda oyuna giriyorum haliyle fanların hızı artıyor ama oyundan çıkınca azalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asusg531 -- 23 Haziran 2020; 17:54:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunze

Klavye sıvı nitrojen sıkılmış gibi duruyor Hissiyat güzelse temizlik benim için sorun olmaz ama şu tiz ses sorunu düşündürücü.
    Aslında MSI GL65'le bu model arasında kalmıştım ama onun da ekran kalitesinden pek iyi bahsedilmiyor. Kasa olarak da buna göre biraz kalın ve kaba görünüyor.
    Aslında 1-2 oyun için gaming laptop almak saçma ama soğutması için istiyorum biraz da. 7-8 sene sonra tarayıcıda 5 tane sekme açınca ötmesin. Yoksa 5-7 bin lira arası güzel düz laptoplar var ama hepsinin ram'i lehimli ve 8gb. 5 sene bile idare etmez. Şu an kullandığım laptop 4gb ve 10 senelik. Artık fenalık geldi. Neyse detaylı cevap için çok teşekkür ederim. Birkaç gün daha düşüneyim bari.
    Merhaba bende 2 aydır i5 1650 olanını kullanıyorum önecelikle sese değineyim sesi sanırım fazla zorladığım için arada yüksek seslerde cızırtı duyuyorum.
    Temizlik dediğiniz gibi dikkatli kullanınca şimdiye kadar sorun olmadı.
    Soğutamısıda iyi fakat yanlardan hava deliği yok bu yüzden yanlardan da hava veren modeller bir miktardaha iyi soğuta bilir.
    Ekran da sanırım 200 nits o yüzden balkonda kullanırken lol de ekranı göremedim oyunun ayarlarını falan değiştirip az bişey görebildim.
    Size önerim;
    bu lenovo yı tercih etmeniz olur çünkü; hem izlediğim testlere göre yanlardan da hava verdiği içi 1 2 derece daha serin oluyor ve en enemlisi ekranı 144hz 300nits şu an olsa sanırım bunu düşünürdüm ama legion ların da başka sorunları var araştırıp tercihinizi yapın, umarım sizin için en uygun olanını tercih edersiniz.

• frksfa F kullanıcısına yanıt
    Şarjda oynamadığınızda fps düşüyor mu bir de performans modunda oyuna girdiğinizde haliyle fan hzı artıyordur oyundan çıktığınızda düşüyor mu

Hocam sizce linkteki satıcıdan oyun alınır mı? Instagram sayfasında neden bu kadar ucuz olduğuna dair açıklama yapıyorlar da özelden sormanız gerek. Torrentten indirmek istemiyorum. Mesela ac nin Odyssey ve origins hariç diğer eski oyunlarını 20 liraya almak cazip geldi. Orijinal yazıyor oyunlar hakkında. Rdr2 falan 90 lira yani bilemedim.

• Hocam o klavye ne öyle :D ben hayatta öyle kullanamam bilgisayarı. Sanırım siyah renk olduğu için bu kadar çok kır tutuyor belli oluyor. Benimki buzul mavisi olduğu için hiç belli olmuyor neredeyse. Görüntü kalitesi hakkında gündüz güneş altında veya yüksek ışık altında kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama gece bazen çok gözümü alıyor parlaklığı kısmak zorunda kalıyorum. Ses kalitesi hakkında da siz neye göre kötü dediniz bilmiyorum ama bence gayet güzel ve yeterli. Tek sorun tiz ses sorunu o da yüksek ses seviyesinde ve bazı ses türlerinde geliyor rahatsız edip etmeyeceği kişiden kişiye göre değişir ama ben biraz rahatsız olmadım desem yalan olur bence çok kaliteli bir bilgisayar. Saat 16.00 dan 23.xx e kadar AC Odyssey oynadım yüksek ayarlarda aralıksız tık demedi bilgisayar. Bu PC yi almayı düşünen arkadaşın dediği i7 li model buzul mavisi rengi o açıdan kir tutma sorununu dert etmemesi gerektiğini düşünüyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Asusg531

Şarjda oynamadığınızda fps düşüyor mu bir de performans modunda oyuna girdiğinizde haliyle fan hzı artıyordur oyundan çıktığınızda düşüyor mu
    Hocam prize takılı olmadığında FPS düşer çok normal bir durum. Hatta farkettiniz mi bilmiyorum ama PC şarjda değilken Armory Create den turbo fan modu seçeneği bile kalkıyor :) oyundan çıkınca da fan sesi hemen azalmaz bir süre sonra fan kendiliğinden yavaşlar. Bazen unutuyorum fan performans modunda olmasına rağmen sessiz moddaymış gibi çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trepeci -- 24 Haziran 2020; 17:36:0 >
  • Trepeci T kullanıcısına yanıt
    ac odysey epic gameste 20 liraya alınabiliyordu hocam 2 hafta önceye kadar. 25 haziranda steam indirim günleri başlayacak. internetten kod satan sitelerden ben genelde almıyorum. alacaksanız da g2a gibi kodu göndereceği kesin siteleri öneririm. g2a 'nın da kodları nasıl elde ettiği son dönemde çok tartışıldı, kodların çoğu illegal.

site hesap olarak değil de kod olarak yolluyorsa ve daha önce alan insanlar varsa deneyebilirsiniz. playstore türk telekomun hizmeti o yüzden ben daha güvenilir bulup ordan alıyorum.

++ ben ses kalitesi kötü demedim ses seviyesi düşük ve tiz ses sorunu var dedim. balkonda film açıp duyamıyorum açıkçası sesi. iphone 6 telefonumun bile sesi daha yüksek olabilir :D.

++++edit: siteyi inceledim hesap olarak veriyorlarmış kesinlikle almayın.
    o sitelerhttps://plati.ru/ 'dan hesapları alıp size satıyorlar. çalıntı hesaplar ve bilgileri elbet değişecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 24 Haziran 2020; 17:58:32 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.