Şimdi Ara

asus rog strix g531gt i5-9300h gtx1650 inceleme (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
12
Favori
35.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam az önce ben de valorant oynarken PC birden dondu. RGB ler de açıktı o bile dondu tek renkte kaldı. Hiçbir tepki vermeyince mecbur güç tuşundan kapattım PC yi tekrar normal bir şekilde açıldı. İşlemci sıcaklığını takip etmiyordum ama 90 derecenin üstündedir yüksek ihtimal. Çünkü hissediliyordu elimi koyduğumda. Oyundan dolayı mıdır bu donma yoksa PC sorunlu mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asusg531 A kullanıcısına yanıt
    yok yahu neden ayarlı olmasın.

asus rog strix g531gt i5-9300h gtx1650 inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 10 Haziran 2020; 11:33:2 >
  • Trepeci T kullanıcısına yanıt
    Valla bilemiyorum ama hocam 90 derece üstü laptopların kullanım ömrü 2-3 yıldır zaten yapmamız gereken yeni kaliteli termal macun alıp servise göndermek benimki kendi kendine kapanmıştı ben şimdi arcticmx4 aldım şu 1 hafta bana lazım ondan sonra yollayacağım

• hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    Bios tan bakılmıyormuydu ya 1333 diyor hocam 2.666 olması gerekmiyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asusg531 -- 10 Haziran 2020; 17:4:59 >
    yarısı yazar. 1333 x2 2666 mhz demek.
    Benim model 1×16 hocam 2×16 yapsam fpslerde herhangi bir değişiklik olur mu

1x8 ile 1x16 da aynı işi görür 16 pahalı geliyorsa. tabiki dual channelin farkı çok büyük.
  • Arkadaşlar Netflix ten film izlerken ses seviyesi 40 lardan itibaren sesin yükseldiği bazı anlar patlama sesidir bağırma sesidir falan hoparlörden rahatsız edici tiz bir ses geliyor kulak tırmalıyor sanki. Bu normal midir? Cidden kafayı taktım buna. Ayrıca kulaklık takıp çıkardığımda ve PC yi kapat tuşuna bastığımda düşük şiddette pat diye bir ses geliyor ama bu her zaman olmuyor bazen oluyor. Bu iki sorun cidden kafamı meşgul etmiş durumda çok kafaya taktım. Gelen pat sesini YouTube a yükledim bırakıyorum linkini. İlk ses kulaklığı çıkardığımda geliyor ikinci ses ise kulaklığı taktıktan sonra hangi cihazı taktınız bildirimine ok dedikten sonra geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trepeci -- 14 Haziran 2020; 1:32:21 >

batarya ile de kullanırken aynı ses geliyor mu? bende de ana kartım değiştikten sonra aynı ses gelmeye başlamıştı. servise gönderdiğimde belirttim hoparloru değiştirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 14 Haziran 2020; 2:5:30 >
    videoda olan ses her iki şekilde de geliyor. film izlerken gelen tiz ses de prizde deneme fırsatım olmadı bataryada izliyordum. siz kaç kere gönderdiniz garantiye hocam bu bilgisayarı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trepeci -- 14 Haziran 2020; 2:45:4 >
    2 defa yolladım. 1 inde ana kart yandığı için. diğerinde fan için. hoparlorden patpat gelmesini sorun olarak görmüyordum ama aradıklarında söyledim değiştirdiler.

kuzenimde laptop almıştı 2 sene önce asus'tan. o da benimle dalga geçiyordu 10 defa servise gönderdin diye. kendi garantiye 1 ay kala bakım için yolladı sadece.

şimdi de sol alttaki rgb ler renkten renge geçerken yanıp sönüyor. farklı renkte yanıyor kafasına göre. bunun için de yollayabilirim bakalım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 14 Haziran 2020; 11:43:46 >
    Hocam peki o film izlerken bahsettiğim rahatsız edici tiz ses sizden geliyor muydu? Bahsettiğim pat sesi de sanırsam sol hoparlörden geliyordu o tiz ses de soldan geliyor zannımca. Sol hoparlör sorunlu demek ki onun değişmesi lazım.

%100'deyken tiz ses geliyor evet ama değişmeden önce çok bariz geliyordu artık sadece en yüksek seviyedeyken biri bağırırsa veya patlama olursa geliyor.
    Bugün karanlıkta PC ye bakarken farkettim. Ekranda ışık sızması var :) fan problemi var (ben yaşamadım henüz) hoparlör problemi var ekran problemi var coil whine var. Yok yok yav PC de.

PC yi almak isteyenler bu yorumu okuyup da vazgeçmesin bu sorunların hiçbiri kullanıma engel değil büyütülecek sorunlar değil. Fan problemini bunun dışında tutuyorum tabi

hepsini birden yazınca baya sorunlu geldi pc. laptop alınmaz da işte taşıma mecburiyetimiz var. sadece bu laptop da değil hepsinde bin türlü sorun var :D
    Hocam boşta rpm değerleriniz nedir

CPU 50C 2900RPM
    GPU 2600RPM

Hocam aşağı indim bulamadım bir yorumunuzda 100 dereceyi gördüm demiştiniz notebook cooler kullanıldığı halde mi

3800-3400. evet 100 dereceyi notebook cooler varken gördüm. hala görüyorum. hava 40 derece. ben de 100 dereceyi görüyorumdur :D
    Hocam hiç mi servise gönderip termal macun değiştirmelerini istemediniz,yazık ediyorsunuz bilgisayara ömrü kısalıyor

o kadar çabuk bozulmuyor laptoplar yahu ayrıca termal macun yenilesek bile 90'ın altına inmez şuan. normal sıcaklıklar gayet. ben de 3 laptop daha var hiç bozulmadılar biri 13 yıllık :D içinden duman çıkmışlığı olan dahi var.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.