Şimdi Ara

asus rog strix g531gt i5-9300h gtx1650 inceleme (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
12
Favori
35.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dengeli moda alınca işlemciye underclock yapmış oluyorsunuz o yüzden sıcaklıklar düşüyor. Sessiz modda oynamak gibi yani. Undervoltta -125 diye bir limit de yok işlemcinin silikon dayanıklılığına göre değişiyor düşürebileceğin voltaj. Ben şanslıyım silicon lottery'i tutturmuşum. Dediğim gibi yine de hayat kurtarmıyor undervolt, 10-15 derece düşürebilmeme rağmen hala 90 derecenin üzerine çıkıyor maalesef. Witcher'ı oynayalı çok oldu ama benzer değerleri alıyordum hatırladığım kadarıyla.
  • schadenfreude666 kullanıcısına yanıt
    Hocam gönderiyor musunuz servise tam olarak ne dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asusg531 A kullanıcısına yanıt
    Laptop lazım şu anda bana hocam gönderemem maalesef. Temmuz gibi göndermeyi düşünüyorum, bakalım. Bana kalırsa endişe edecek bir durum yok dell ve lenovo markalı laptoplar kullandım birkaç kere garantiye yolladığım oldu ve hiç problem yaşamadım. Asus da yaşatmaz herhalde.
    herkes yaşadığı kötü tecrübeleri aktarıyor. iyi tecrübelerini yazmıyorlar, bu yüzden kötü olaylar birikiyor tabi.

benim şahsi tecrübem 2 kez gönderdim ikisi de çok iyi geçti. 1.5 haftalık sürede de kargo süresi. servise gittiği günün ertesi günü saat 4'te geri kargoladılar yapıp.
  • hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    Hocam termal macunu değiştirmeli miyim sizce

bir tane alıp servise sürmelerini söyleseniz daha iyi. kendiniz yaparsanız garanti dışı kalabilir ama mutlaka değiştirmek lazım.
    Hocam bildiğim kadarıyla istanbulda 2 tane servisi var ben hangisine gitmesini seçebiliyor muyum

sanmiyorum direkt sms infocomm'a gidiyor. ouno calismiyor olabilir.

• Ya arkadaşlar merhaba ben bu forumda yeniyim ama yani laptopu öyle bir anlatmışsınız ki başlarda sadece fan dan ses geliyor demişsiniz ortalarda efendım cs de fps im düşüyor laptop işlemcisi ısınıyor demişsiniz sonlarda ise undervoltıng yapmaya çalışmıssınız. Yani ben bu laptopun yenilenmesini bekliyorum ancak laptobdan sogudum ya. Ben bu pc yi dolar 5tl 5.30 tl ye düşünce almak istiyorum yenilenmiş sürümlerini acaba ne yapayım almayayım mı yani o kadar çok sorun yaşamıssınız ki sabah okurken illallah geldi ya. Arkadaşlar ben bu pc nın yenilenmiş sürümünü alsam twitch yotubede yayın video çekebilir miyim? Csgo Fortnıte Pubg Mobıle Minecraft videoları ve yayınları yapmak istiyorum.
    Sıcaklık değerleri intel in 14nm kullanmasıyla alakalı bir şeydir. Benim lenovo pcim vardı 10 yıl kullandı onu ve hala kullanıyorum. Ben bu pcyi 10yıl kullanabilir miyim?
    Ve bana ben oyun videoları çekerken sorun yaaratırmı ilk 5 sene ?
    Ve ben altında soğutucu ile kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.el.baran -- 7 Haziran 2020; 16:21:55 >

• M.el.baran M kullanıcısına yanıt
    ısı değerleri alacağın herhangi bir laptoptan çok daha iyi. alienware dahi 100C işlemci sıcaklığı ile çalışıyor.

fan sesi dışında bir sorun yaşamadım ben. o kadar ne sorun gördünüz anlamadım.

i7 9750h veya i7 10. nesilli olanını alırsanız yayın konusunda üzmez ama i5'li olan üzebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 7 Haziran 2020; 20:4:29 >
  • M.el.baran M kullanıcısına yanıt
    Şöyle düşün foruma insanlar sorun yaşadığı zaman yazıyor yani pek iyi birşey yazmak için değilde sorunları halletmek için o yüzden genelde kötü şeylerden bahsediliyor fakat ürün bence gayet güzel sorun aslında çok fazla çıkmıyor bir iki kişide istinai olarak yani bence sen bu ürünü yıllarca kullanırsın yayın içinde bence gayet güzel ve şık bir laptop

• Hocam oyun felan oynarsanız laptop 10 yıl gitmez parça yenilemeniz gerekebilir galiba ekran kartı işlemci hariciydi yenileyebiliyorsunuz yani yayın için i5 sizi tatmin etmez 10.nesil i7lere bakın derim

Hocam ben asusa kendi sitesi üzerinden eposta gönderdim tahmini ne zaman geri dönerler 4 gün oldu 2 gün diyorlar birde posta kutusunu onaylamanız gerek diyor
    asus rog strix g531gt i5-9300h gtx1650 inceleme

Sizde de böyle midir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asusg531 -- 9 Haziran 2020; 13:53:39 >
    bu olayla ilgili bir fikrim yok ben mail attım ertesi gün döndüler. bir daha mı atsanız ne sormuştunuz?
    Konu:İşlemci sıcaklığı ve kendini kapatması
    21 Nisan 2020 tarihinde Hepsiburada dan sipariş ettiğim AsusG531GT modelinizi steam üzerinden oyun oynarken işlemci sıcaklığı 97 dereceyi gördü ve bilgisayar kendini yeniden başlattı

Bir daha atıyorum o zaman?

Epic games üzerinden farcry 4 oynuyorum ortalama 93-94 derecede geziyor sıcaklık 97-98 e çıktığı da oluyor. Hiç öyle bir şey yaşamadım. Tek bir oyunda mı yapıyor yoksa her oyunda sürekli mi yapıyor?

• Trepeci T kullanıcısına yanıt
    hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    @TrepeciSteam üzerinden Mount&Blade Bnnerlord oynuyordum.Belki undervolttan dolayıdır diyorum ama mavi ekranda vermedi sadece intel xtu yu açarken beklenmedik şekilde kapandı hatası aldım 3 saat civarı oyundaydım

@hiimesdeath. Mesaj geldi servisten yazarım buraya sonuçları
    Talebiniz için teşekkür ederiz.

seri numaralı ürününüzde yazılımsal hata veya donanımsal parça arızası olma ihtimalini göz önünde bulundurarak onarım merkezine yönlendirmenizi rica ederiz. Talebiniz​ ile u​zman servis ekibimiz ilgilenecek ve memnuniyetle yardımcı olacaktır.

Ürününüzü kargo ile servise gönderebilmeniz için;
    rma.asus.com
    ASUS RMA
    https://rma.asus.com/tr
    bağlantısında yer alan formu doldurmanız gerekmektedir. Daha sonra gerekli kargo bilgileri 24/48 saat içerisinde, formda belirttiğiniz mail adresinize gönderilecektir.

undervolt yüzünden mavi ekran verip kapanmış olabilir. benim 100 derece gördüğü oluyor yine de kapanmıyor.
    Zaten sıkıntıda orda hocam mavi ekran vermedi ama reset atıp başladığında xtu(intelin kendi servis programı)kendini otomatik olarak başlatıp ingilizce olarak beklenmedik şekilde kapandı yazdı ben yinede bir tane şu an piyasada olan addison fan aldım 140 liraya bir tanede arctic mx4 servise gönderip değiştirmelerini talep edeceğim...

Hocam birde şöyle bir şey duydum alındığında ramlerin mhzi ayarlı değilmiş siz bir şey biliyor musunuz

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.